Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Уелс - България 08.10.2010, 21:30часа, БНТ

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 10:53

redman написа:
СВОБОДЕН написа:Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.

А кои са Кипър, Черна гора и другите смешници дето ни разпъваха при Хасковския каун и неговия пророк НСПП? Вчера играхме подредено в защита, имахме пропуски, но и двамата ни централни, плюс бековете играха доста прилично. Дори Виданов игра по-добре отколокото обичайно играе в ЦСКА. Занев направи страхотен мач за почти дебют /не е играл от Стоичково време/, Бодуров почти напълно обезличи Бейл и го принуди да влиза в центъра, издържа и физически и най-важното, никой от тях не направи дежурната дузпа на зетя. Напред бяхме малко разпиляни и трудно контролирахме топката, ама ние и нямаме играчи за тази цел, но Мърльо не го проумя това за тези 2 години начело. Макриев игра много добре, показа че има поглед върху играта и ако се сдобие с нужното самочувствие, може да бъде много по-полезен на национала от Божинов. За съжаление Рангелов за пореден път разочарова вчера. Благо и Стенли бяха почти безгрешни вчера, Пеев се раздаде, особено в дефанзивен план помагаше много, а на Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар, иначе тръгваше с по 2-3 метра след защитниците им, а накрая беше с 2-3 метра пред тях. Добър мач за нас, и най-после отново ми пука за нашите. А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач.

" Вчера играхме подредено в защита,..."
Срещу младежкия отбор на Уелс.Браво!!!
" Бодуров почти напълно обезличи Бейл..."
Бейл е футболист №1 на ФИФА за 2010г. и носител на "Златната Обувка".Браво!!!Смятай какво ще направи с Вучинич,Милнър,Уолкът,Рууни...
"Благо и Стенли бяха почти безгрешни..."
Бл.Георгиев с тази игра Христина няма да го вземе,ние в национала...
"Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар..."
Той целия ще липсва в следващия мач.Защото нещо му липсва на "горния етаж".
" А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач."
Тя,пристрастността ти си личи от 2км.Впрочем,не беше ли "Мърльо-Хасковския каун",който сложи Михайлов на вратата?И който беше оплют за това?Включително и от теб?

rzEtw
Контакти:

Мнениеот rzEtw » 09 окт 2010 10:54

Всички момчета играха на добро ниво. Харесва ми начина на игра на Макриев- добър поглед в/у играта и отлични извеждащи пасове. На Занев единствения му проблем е паса на далечно разстояние. Браво все пак. Не е толкова лесно да се играе в Уелс!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 09 окт 2010 10:59

blue avalanche написа:" Вчера играхме подредено в защита,..."
Бейл е футболист №1 на ФИФА за 2010г. и носител на "Златната Обувка".Браво!!!Смятай какво ще направи с Вучинич,Милнър,Уолкът,Рууни...
"Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар..."
" А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач."
Тя,пристрастността ти си личи от 2км.Впрочем,не беше ли "Мърльо-Хасковския каун",който сложи Михайлов на вратата?И който беше оплют за това?Включително и от теб?

Много ти е тъжно, че в центъра играха Илиев и Иванов, вместо вашите двама клоуни и Мартин Петров вместо Дани Младенов (който ви е най-слабата част на нападението и въпреки тва някои от феновете ви имат нахалството да го искат в национала ?!)? И най-фрапиращото - не игра перфектния Гошо "Окото" Петков, вместо тоя престъпник Михайлов, позволил си да ви провали в цял 1 мач? Или си много заслепено говедо (и не го ползвам като синоним на "левскар"), или си очаквал като дойде Матеус веднага да открие някви суперталанти, случайно незабелязани досега и да бием с поне 5 гола разлика. Най-важното тук беше победата и в следващите няколко мача да успее да избистри състава (все пак едва ли германците следят изкъсо българските играчи, че да имат кой знае кви наблюдения, затова и Матеус "клекна" (всъщност просто поиска съвет, за да не вика на сляпо, ама ние веднага видяхме конспирациите)). До момента вървим по план.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 11:28

veseo написа:

Много ти е тъжно, че в центъра играха Илиев и Иванов, вместо вашите двама клоуни и Мартин Петров вместо Дани Младенов (който ви е най-слабата част на нападението и въпреки тва някои от феновете ви имат нахалството да го искат в национала ?!)? И най-фрапиращото - не игра перфектния Гошо "Окото" Петков, вместо тоя престъпник Михайлов, позволил си да ви провали в цял 1 мач? Или си много заслепено говедо (и не го ползвам като синоним на "левскар"), или си очаквал като дойде Матеус веднага да открие някви суперталанти, случайно незабелязани досега и да бием с поне 5 гола разлика. Най-важното тук беше победата и в следващите няколко мача да успее да избистри състава (все пак едва ли германците следят изкъсо българските играчи, че да имат кой знае кви наблюдения, затова и Матеус "клекна" (всъщност просто поиска съвет, за да не вика на сляпо, ама ние веднага видяхме конспирациите)). До момента вървим по план.

Всъщност,грешиш!Аз не искам нито един играч от Левски в национала!Те и когато не са в отбора ги плюете,камо ли ако играят!И без това имаме доста натоварена програма,че да се занимаваме с някакъв си мач в Уелс!Тъкмо ще си отпочинат и поизлекуват.А,който търка пейки или си няма отбор-да ходи да поддържа форма с националния.Впрочем,ако не се лъжа,и Иванов беше извикан в състава от "Мърльо-Хасковския каун",нали?

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Мнениеот martini_bg » 09 окт 2010 11:58

Много песимизъм,а както забелзвам и другите ти постове,сляпа запалянковщина.
Не отричам Мъри като треньор,но му липсваше кураж,липсваше му смелоста да подаде ръка на повече млади играчи .И как може Мърида се ицепи пред цяла България ,че няма материал и таланти?!Как тези негови думи се отразяват върху подрастващите футболисти?Велика простотия сътворена от Мъри ,а и от Пацо Марков.
И защо омаловажаваш играта на Бодуров ? Гарет Бейл е превъзходен футболист, не по лош от Уолкът и в пъти по добър от Милнър,поне не припкаше до него като Колвати
Мъри беше като спънат кон,въртеше се в един ограничен кръг от играчи,върховна простоти беше повиквателната на Станислав Генчев.
Успех на хер Матеус,той поне върна надеждата у младите непреспективни и неталатливи футболисти населяващи България.Честита победа на всички Българи.
Последна промяна от martini_bg на 09 окт 2010 12:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 12:03

martini_bg написа:

Много песимизъм,а както забелзвам и другите ти постове,сляпа запалянковщина.
Не отричам Мъри като треньор,но му липсваше кураж,липсваше му смелоста да подаде ръка на повече млади играчи .И как може Мърида се ицепи пред цяла България ,че няма материал и таланти?!Как тези негови думи се отразяват върху подрастващите футболисти?Велика простотия сътворена от Мъри ,а и от Пацо Марков.
И защо омаловажаваш играта на Бодуров ? Гарет Бейл е превъзходен футболист, не по лош от Уолкът.
Мъри беше като спънат кон,въртеше се в един ограничен кръг от играчи,върховна простоти беше повиквателната на Станислав Генчев.
Успех на хер Матеус,той поне върна надеждата у младите непреспективни и неталатливи футболисти.Честита победа на всички Българи.

Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Потребителски аватар
Modernator

Мнениеот Modernator » 09 окт 2010 12:08

Данке хер Лотар 8-)
Второто полувреме си пролича немската ръка.България беше Бундестим.Корава игра,мощни контри,нито метър отстъпление и....победихме.Бихме точно по германски.Не ще и дума хер Лотар е страхотен мотиватор,нашите се бориха като лъвове.Уелс не бил критери...хахаха,а Кипър като ни разпра с 4 парцала беше ли критерий?Със Смръдльо вчера отнасяхме минум 3-ка кебапчета от раз и щяхме да се валичим като някакви уличници по терена.Много съм доволен.Човекът работи от съвсем скоро и се вижда,че е внедрил поне духа си,второто полувреме и някои от идеите си.И по-добре ще става.Прекалено много време загубихме при некъдърниците Сираков и Стоилов,но Матеус може да ни измъкне.Защо?Защото този човек не знае какво е провал!За Матеус няма загуба,няма непостигнати цели,няма задоволяване с хубава игра и тем пдобни заучени фразички от ерата на праивлния футбол,футбол дето падайки с 5:0 се нарича хубав?!Матеус каза - грозна победа,но ПОБЕДА,защото Матеус е победител,той никога няма да се задоволи със загубата,а ще търси успеха с всички средства.И видяхме,че го взе.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 09 окт 2010 12:14

Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.

В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.

Потребителски аватар
Modernator

Мнениеот Modernator » 09 окт 2010 12:16

Всички нови лица,които викна Матеус снощи бяха лъвове на терена.Както и всички останали 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 окт 2010 12:17

Dobri написа:Изброй ми "младите играчи",на които Матеус върна надеждата?Всъщност,изброй ми играчите от вчерашния мач,които не са играли при Стоилов(освен Бодуров).

Занев (Мъри кога е залагал на него), Виданов.

В. Илиев беше низвергнат от Мъри и също може да го броим за нов.

Илиев и Занев откога минават за "млади" играчи?

Върни се в “Архив”