redman написа:СВОБОДЕН написа:Малко ще поохладя ентусиазма. Хубаво е, че победихме, но кои са Уелс? Какви успехи имат до сега? Никакви. Снощи липсваше и най-добрият им играч, Крейг Белъми. Най-вероятно Уелс ще бъде победен и от останалите отбори в групата. Така или иначе Англия ще бъде на първо място. Разбрах, че и Черна гора са победили Швейцария. Което означава, че черногорците се превръщат в претендент за второто място. Все пак класирането ще бъде определено накрая и аз пак ще повторя това което съм казвал и преди. Първи ще бъде Англия, а втори Швейцария. Запазвам и скептицизма си към Лотар Матеус. Зная, че сега мнозина ще надуят дитирамбите в негова чест. Добре, има време, ще го видим накрая.
А кои са Кипър, Черна гора и другите смешници дето ни разпъваха при Хасковския каун и неговия пророк НСПП? Вчера играхме подредено в защита, имахме пропуски, но и двамата ни централни, плюс бековете играха доста прилично. Дори Виданов игра по-добре отколокото обичайно играе в ЦСКА. Занев направи страхотен мач за почти дебют /не е играл от Стоичково време/, Бодуров почти напълно обезличи Бейл и го принуди да влиза в центъра, издържа и физически и най-важното, никой от тях не направи дежурната дузпа на зетя. Напред бяхме малко разпиляни и трудно контролирахме топката, ама ние и нямаме играчи за тази цел, но Мърльо не го проумя това за тези 2 години начело. Макриев игра много добре, показа че има поглед върху играта и ако се сдобие с нужното самочувствие, може да бъде много по-полезен на национала от Божинов. За съжаление Рангелов за пореден път разочарова вчера. Благо и Стенли бяха почти безгрешни вчера, Пеев се раздаде, особено в дефанзивен план помагаше много, а на Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар, иначе тръгваше с по 2-3 метра след защитниците им, а накрая беше с 2-3 метра пред тях. Добър мач за нас, и най-после отново ми пука за нашите. А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач.
" Вчера играхме подредено в защита,..."
Срещу младежкия отбор на Уелс.Браво!!!
" Бодуров почти напълно обезличи Бейл..."
Бейл е футболист №1 на ФИФА за 2010г. и носител на "Златната Обувка".Браво!!!Смятай какво ще направи с Вучинич,Милнър,Уолкът,Рууни...
"Благо и Стенли бяха почти безгрешни..."
Бл.Георгиев с тази игра Христина няма да го вземе,ние в национала...
"Марто годините, поне по отношение на скоростта не му личаха хич, липсваше му завършващия удар..."
Той целия ще липсва в следващия мач.Защото нещо му липсва на "горния етаж".
" А и за да не ме обвинят в кой знае какво пристрастие, да кажа че Ники Михайлов вчера вдъхваше страхотна увереност, спаси всичко което трябваше и беше един от лидерите в този мач."
Тя,пристрастността ти си личи от 2км.Впрочем,не беше ли "Мърльо-Хасковския каун",който сложи Михайлов на вратата?И който беше оплют за това?Включително и от теб?