Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: Екскурзия Пловдив-Ловеч

Мнениеот bnborisov » 09 мар 2010 23:13

Ако имаше левскари щеше да има и фен клуб, а то няма. Имаше опити преди 10на години но всичко се провали. Лично един от очредителите ми каза че тук(Пловдив) тая работа нестава. В Пловдив разбира се има много пришълци и 90% от тях са от Левски или от ЦСКА, но да си кореняк и да не си от пловдивски отбор няма как (разбра се ако се интерисуваш от футбол истински)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 мар 2010 23:54

levski30 написа:
rhaegar написа:Добре, успокой се и пиши с малки букви.

От кога трябва да се съобразяват с теб хората а? Ще си пише както си иска... Извинявам се на Администратора но си е така... все пак тука почти вс са писали с големи букви

Еми ако си направиш труда да се запознаеш с правилата на форума ще разбереш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 мар 2010 00:14

Kris_men2000 написа:
anakin написа:Ще има ли екскурзия за Литекс-Левски, тръгваща от Пловдив? ;)

КОИ СИ ТИ ТА КАЗВАШ ЧЕ В ПЛОВДИВ НЯМАЛО ЛЕВСКАРИ АЗ ПОЗНАВАМ ПОНЕ 200 ТАКИВА И ТО ПЛОВДИВЧАНИ КОРОНЯЦИ ЧУИ РАЗБИРАЧО ИЗЛЕЗ МАЛКО ОТ МАЖАЛАТА КОЯТО ЖИВЕЕШ И СЕ РАЗГЛЕДАИ МАЛКО И ЗАПОМНИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ В ПЛОВДИВ И СТАРА ЗАГОРА ИМА ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ ОТКОЛКОТО ЛОКОМОТИВЦИ ,БОТЕВИСТИ И ФЕНОВЕ НА БЕРОЕ БЗЕТИ ЗАЕДНО И АЗ СЪМ КОРОНЯК ПЛОВДИВЧАНИН И ЗНАМ КОЛКО ФЕНА ИМА И АКО ХАДИШ НА МАЧОВЕ ОГЛЕДАЙ СЕ В ПУБЛИКАТА И ЗАБЕЛЕЖИ КОЛКО НАРОД НЕ ГЛЕДА ТОЛКОВА МАЧА КОЛКОТО СЛУША ПО ДАРИК РАДИО МАЧА НА ЛЕВСКИ И ВСЕКИ ПИТА КОЛКО Е РЕЗУЛТАТА И КОГАТО ЛЕВСКИ ВОДИ ВИЖ КЕКВО ЗАДОВОЛСТВО ИМА ПО ЛИЦАТА ИМ ОТ КЕФ

Ти ако беше наистина Пловдивчанин, щеше да умреш от срам ако напишеш подобна простотия. Всъщност много простотии. Може да си роден в Пловдив, но Пловдив не е в сърцето ти и всъщност си един жалък предател.
П.С. Аз се чудя защо на мачовете на Левски няма публика, а те били на мачовете на Локомотив и слушали радио.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
анто маина

Re: Литекс-Левски

Мнениеот анто маина » 10 мар 2010 08:17

Оставете човека да свири мача и тогава коментирайте.
Той не свири ли Локо ПД.-Левски-2:3?
Ако е той кво не ви харесва?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 мар 2010 12:53

Абе питам се.....има ли някъв шанс, да забравим ( оставим ) на страна всички конспирации....и това, че рефера е от Перник.........и да поговорим ( попишем ) ..за състави тактики - и въобще футболни неща ? .... :lol:
Предлагам, вече след мача.....отново да се "джаснем" в "Матрицата" ..... :lol:
..................................................................................................................
Та така....предполагам ( надявам се )..че в Ловеч ще игрем с добре познатото ни 4-2-3-1, а не с експерименталното 4-4-2 с два тежки тарана !
Съгласен съм и на последният вариант.....но само ако Бардон е един от нападателите !
Иначе, що се отнася до "новака" Петраш.....сега ще си проличи става ли за нещо !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 10 мар 2010 13:19

Струва ми се малко бавен за Дока,но може да компенсира с добро заставане.Ако се включва често напред ще бере ядове.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Честито! Перничанин свири в Ловеч

Мнениеот L_Messi » 10 мар 2010 13:33

denis888 написа:
Fridtjof Nansen написа:
Май не си гледал Петраш - новото попълнение. ;) А съдията е дюшеш за "Левски", казвам го най-отговорно, ако ще някой от тук пишещите да се по***е от яд. :mrgreen: Той просто няма друг избор, няма къде да мърда, освен да свири обективно, а тогава победата отива при по-добрия - "Левски". :) :) :)

Що мислиш че сте по добри от Ловеч ? Защото сте 4 ли ? Или имате игра , поне замълчи че, със човек повече се наложи съдийско "рамо " за да биете Миньор ?

В това първенство всеки може да мисли, че е по-добър от другия и ще е прав :lol:
Разлика в класите между първите 5-6 отбора на този етап няма, а и тези по-назад също могат да бият някой от лидерите.

Потребителски аватар
sasho007
Контакти:

Re: Съдията на Литекс-Левски

Мнениеот sasho007 » 10 мар 2010 14:21

14.03.2010 г. /Неделя/ 19.30 ч.
ЛИТЕКС /Лч/ - ЛЕВСКИ /Сф/

СТЕФАН СПАСОВ Пк, ИВАН ВЪЛЧЕВ Сф, КРУМ СТОИЛОВ Бл,
4-ти ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Сф
Тези от БФС веднага ни туриха съдия от село Перник. Да внимава как ще свири, че може да не се прибере до село здрав

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 10 мар 2010 17:07

demy27 написа:
Kris_men2000 написа:
anakin написа:Ще има ли екскурзия за Литекс-Левски, тръгваща от Пловдив? ;)

КОИ СИ ТИ ТА КАЗВАШ ЧЕ В ПЛОВДИВ НЯМАЛО ЛЕВСКАРИ АЗ ПОЗНАВАМ ПОНЕ 200 ТАКИВА И ТО ПЛОВДИВЧАНИ КОРОНЯЦИ ЧУИ РАЗБИРАЧО ИЗЛЕЗ МАЛКО ОТ МАЖАЛАТА КОЯТО ЖИВЕЕШ И СЕ РАЗГЛЕДАИ МАЛКО И ЗАПОМНИ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ В ПЛОВДИВ И СТАРА ЗАГОРА ИМА ПОВЕЧЕ ЛЕВСКАРИ ОТКОЛКОТО ЛОКОМОТИВЦИ ,БОТЕВИСТИ И ФЕНОВЕ НА БЕРОЕ БЗЕТИ ЗАЕДНО И АЗ СЪМ КОРОНЯК ПЛОВДИВЧАНИН И ЗНАМ КОЛКО ФЕНА ИМА И АКО ХАДИШ НА МАЧОВЕ ОГЛЕДАЙ СЕ В ПУБЛИКАТА И ЗАБЕЛЕЖИ КОЛКО НАРОД НЕ ГЛЕДА ТОЛКОВА МАЧА КОЛКОТО СЛУША ПО ДАРИК РАДИО МАЧА НА ЛЕВСКИ И ВСЕКИ ПИТА КОЛКО Е РЕЗУЛТАТА И КОГАТО ЛЕВСКИ ВОДИ ВИЖ КЕКВО ЗАДОВОЛСТВО ИМА ПО ЛИЦАТА ИМ ОТ КЕФ

Ти ако беше наистина Пловдивчанин, щеше да умреш от срам ако напишеш подобна простотия. Всъщност много простотии. Може да си роден в Пловдив, но Пловдив не е в сърцето ти и всъщност си един жалък предател.
П.С. Аз се чудя защо на мачовете на Левски няма публика, а те били на мачовете на Локомотив и слушали радио.

Бреей колко си остроумен :Х

Потребителски аватар
Litex1
Контакти:

Re: Съдията на Литекс-Левски

Мнениеот Litex1 » 11 мар 2010 12:29

sasho007 написа:14.03.2010 г. /Неделя/ 19.30 ч.
ЛИТЕКС /Лч/ - ЛЕВСКИ /Сф/

СТЕФАН СПАСОВ Пк, ИВАН ВЪЛЧЕВ Сф, КРУМ СТОИЛОВ Бл,
4-ти ГЕОРГИ ДИМИТРОВ Сф
Тези от БФС веднага ни туриха съдия от село Перник. Да внимава как ще свири, че може да не се прибере до село здрав

Ако Левсuи играят грубо като миналия мач в СоФия,трябва да им покажат доста картони, от самото начало, а този рефер беше показал доста картони в мин кръг м/у СЛИВЕН - ЧЕРНО МОРЕ /Вн/ но и терена беше лош.
Този мач ще е с много картони и 3 ма играчи изгонени.

Върни се в “Архив”