Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Оценете Христо Йовов !!!
Аз просто ще замълча в случая, достатъчно изпсувах у нас !!! Искам да разбера и вашите менения.
BluE iS The ColouR...
Re: Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Чудя се този Сърмов да не би освен слаб като футболист да е и прост като интелект?Не може толкова грешки да са породени от чисто футболни слабости,почвам да си мисля,че е доста глупав човек.Този сигурно е виновен за поне два гола само в Лига Европа досега.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
DukeUnv написа:Айде стига сте обвинявали Гошо Петков бе!!! Какво е вината му? Това беше много гаден удар, а и топката е много хлъзгава! По-скоро Йовов обвинявайте - как може да пропуснеш такова нещо бе?! Това е ненормално вече.Поздравления за Ники Димитров. Единствения, който се осмелява да бие отдалече удари. Терена е много кофти, много се хлъзга, ама тоя гол беше много гаден - не трябваше точно в края на полувремето да ни вкарват. Успех през 2рото
Абе за кой път този сезон?Петков ми е един от любимците , но той става като Йовов и Сърмове вече... 1 път , неспасяем , 2ри път неспасяем , 3ти път неспасяем е до кога така , 1,2,3 случайно - ок , но вече стана ежедневие , а Йовов и Сърмов , какво да ги коментирам>!>!
САМО ЛЕВСКИ!
Не играхме толкова зле, но си мисля че изкуствения терен е причината поради която доста контраатаки се провалиха, а гола просто беше идиотски 

- metodito
- Контакти:
Ticha написа:Айде и аз да си кажа мнението. Хич не ми хареса играта на Левски през първото полувреме. Почти пълно опълчение през цялото време. Играта им срещу Виляреал беше много по-добра. Поредна грешка според мен на Петков, който вместо да се кара като обезумял на другите в стил "Оливър Кан", малко да се замисли върху собствената си игра. Пак казвам лично мое мнение е това, никого не ангажирам с него.
Ми до голяма степен си прав. Но според мен, в момента тея Ред Бул са по-добри от Виляреал. От Лацио - не знам.
Недейте да забравяте откъде тръгва всичко Сърмофффф е ....... .Дано не влезе повече това леке
- maximalniq
- Контакти:
А бе добре играем бе,вие какво искте?Трябва да се научим да играем разумен футбол.Колкото и да не ни харесва,можем да направим нещо само на контра атаки.

Сърмов,до кога
Писна ми от тоя АБИЧ
Да му е.а м.йката, пак нямаме никакъв късмет
Иначе момчетата не стоят зле на терена,даже наприотив
Офф дано имаме поне малко късмет 2-то полувреме и завършим поне наравно.

Писна ми от тоя АБИЧ

Иначе момчетата не стоят зле на терена,даже наприотив

Офф дано имаме поне малко късмет 2-то полувреме и завършим поне наравно.
Последна промяна от niki87 на 22 окт 2009 20:58, променено общо 1 път.
Йовов твърдо на скамейката
Писна ми да ме изкарва извън нерви с тия ужасяващи пропуски 

samoleta написа:Недейте да забравяте откъде тръгва всичко Сърмофффф е ....... .Дано не влезе повече това леке
Всичко тръгна от Йовов, който на всичко отгоре си изкара умишлено жълт картон.
При 0:1 мача щеше да е друг