Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Re: Слух след мача на лаута

Мнениеот Умопомрачен » 04 окт 2009 20:54

lakito7 написа:След ремито на "Лаута" слух взриви сектор "Б": заложени са милион евро, че Левски няма да влезе в турнирите
4 октомври 2009 | 18:21
От: Богдан Дърев
Пловдив. Ремито на Левски на "Лаута" накара феновете вече официално да коментират слуха, който от известно време тормози съня им. От две седмици на "Герена" се лансира версията, че са заложени милион евро на възможноста шампионите да пропуснат догодина евротурнирите. Ако това стане чистата печалба ще е над 25 милиона! Слухът изкристализира, след като в ефира на Сашо Диков се включи субект от Русия, който обясни, че Тодор Батков редовно залага срещу отбора си.
Проверка на Sportline.bg показа, че нито една от сериозните букмейкърски къщи в Европа не предлага опцията, която се обсъжда. Да се залага на варианта "Левски вън от турнирите" е възможно само в нелегални азиатски къщи. Куриозното е, че те бяха споменати точно от Тодор Батков покрай "Казан-гейт", когато адвокатът обвини мистериозните букмейкъри, че са организирали "отвличането" на четиримата от Левски, защото има сериозни залози за победа на ЦСКА.

Някой чул ли е за тези слухове в агитката,но може и да не са само слухове.От Батков всичко може да се очаква. :lol:

Колеги, с цялата си същност на колене ви се моля ДА НЕ СЕ ВКАРВАТЕ В НЕКВИ ФИЛМИ!

Гола на Локо падна в последните 2-3 минути на мача след топовен шут от фал от 40 и кусур метра! Как се връзва това с някаква схема, сами помислете и сами си отговорете! Естествено всичко е възможно, дотолкова доколкото аз не се съмнявам, че предизента на Левски и президент на кой да е друг български отбор е способен на подобни манипулации! В този мач обаче - ЗАБРАВЕТЕ! Просто е нелогично, казах вече защо!
Левски София

Потребителски аватар
valio_av
Контакти:

Мнениеот valio_av » 04 окт 2009 20:58

[quote="lakito7"]След ремито на "Лаута" слух взриви сектор "Б": заложени са милион евро, че Левски няма да влезе в турнирите
4 октомври 2009 | 18:21
От: Богдан Дърев
Пловдив. Ремито на Левски на "Лаута" накара феновете вече официално да коментират слуха, който от известно време тормози съня им. От две седмици на "Герена" се лансира версията, че са заложени милион евро на възможноста шампионите да пропуснат догодина евротурнирите. Ако това стане чистата печалба ще е над 25 милиона! Слухът изкристализира, след като в ефира на Сашо Диков се включи субект от Русия, който обясни, че Тодор Батков редовно залага срещу отбора си.
Проверка на Sportline.bg показа, че нито една от сериозните букмейкърски къщи в Европа не предлага опцията, която се обсъжда. Да се залага на варианта "Левски вън от турнирите" е възможно само в нелегални азиатски къщи. Куриозното е, че те бяха споменати точно от Тодор Батков покрай "Казан-гейт", когато адвокатът обвини мистериозните букмейкъри, че са организирали "отвличането" на четиримата от Левски, защото има сериозни залози за победа на ЦСКА.

Някой чул ли е за тези слухове в агитката,но може и да не са само слухове.От Батков всичко може да се очаква. :lol: [/quote
Айде спрете се малко,стига глупости и се заемете със селекцията си!

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 04 окт 2009 21:04

Не мога да повярвам. че още има фенове на "Левски", които да не са убедени, че единствената причина клубът да затъва е Батков! Вальо, попитай директно Батков, наистина ли продължава да мисли, че някой му вярва! За всичко и най-малкото, че обича "Левски"! Ако макар и малко има някакви сантименти към "Левски" - нека си тръгне от клуба веднага! Ама наистина веднага - иначе всички ще сме убедени. че е пратен в "Левски", за да унищожи клуба! Тогава наистина ще стане страшно!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Думите на Седрик Бардон...

Мнениеот delpi » 04 окт 2009 21:39

garfild8 написа:...
Делпи,не се заяждам с теб и другите левскари,но в момента нашия двор е много по-подреден от вашия.Ние вярно има спад в играта ни,но вие сте в жестока криза.В ръководството,в отбора,президента,само вие от публиката сте на ниво.Затова не можеш да убедиш нито един черноморец,че сме толкова зле като вас.

Въобще не ме интересува вашия отбор и колко Ви е подреден двора. Просто му кзах на вашия човек всеки да си гледа двора и това е. А вашия двор колко е подреден Вие си знаете. Слабо ме вълнува какво става в Черно море. Лека вечер...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 окт 2009 22:17

delpi написа:
garfild8 написа:...
Делпи,не се заяждам с теб и другите левскари,но в момента нашия двор е много по-подреден от вашия.Ние вярно има спад в играта ни,но вие сте в жестока криза.В ръководството,в отбора,президента,само вие от публиката сте на ниво.Затова не можеш да убедиш нито един черноморец,че сме толкова зле като вас.

Въобще не ме интересува вашия отбор и колко Ви е подреден двора. Просто му кзах на вашия човек всеки да си гледа двора и това е. А вашия двор колко е подреден Вие си знаете. Слабо ме вълнува какво става в Черно море. Лека вечер...

Мерси.Лека и на теб.
Само Черно море.

smashing pumpkins

Мнениеот smashing pumpkins » 04 окт 2009 22:22

Умопомрачен написа:
smashing pumpkins написа:
Умопомрачен написа:Айде бе умници, какво само си чешете езиците и се жалвате като моми. Нали не ви харесва положението? Има тема какво може да направите по въпроса още сега! Или ще предпочетете да сте си на топло пред компа, вместо да ходите да висите пред Герена? Супер фенове сте, но ако не се съберем нощес да изгоним сърбина, то никой от вас няма право да се жалва и оплаква, по-добре си изтрийте акаунтите и забравете за форума!

ти къде си в момента? около Герена ли?

На 170 км от София съм, вече го казах в темата! В момента не разполагам с личен автомобил! Ако бях в София или щях да дойда със 100% сигурност или нямаше да се правя на интересен да подкокоросвам хората, а сам да не отида. Положението че съм далече ми дава моралното право, така поне си мисля, да подтиквам тези които сте в София!

разстоянието в случая не е важно, но ти си пълен идиот! :mrgreen:
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/new/uploads/news/2009_38/images/00195415.jpg[/wrapimg]

моля модераторатора да прати едно лично съобщение, преди отново да махнете снимката по долу от подписа ми!

[wrapimg=]http://www.sportline.bg/data/gallery/2009/10/p2_28534.JPG[/wrapimg]

Потребителски аватар
Умопомрачен
Контакти:

Мнениеот Умопомрачен » 04 окт 2009 23:51

smashing pumpkins написа:
разстоянието в случая не е важно, но ти си пълен идиот! :mrgreen:

Това в случая не е важно, но ти си най-интелигентния в тоя форум! :mrgreen:
Левски София

Потребителски аватар
UltraBlue.