Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

phd
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот phd » 30 ное 2009 23:40

Гледам обсъжда се Камбуров, нападатели...
Аз виждам Бардон и Дарко титуляри, Жо титуляр, Мечо също. Еньо, Цачев, Христов Иса, Йовов и Табаков ще се борят за 1 място. Къде ще играят даксоните, камбурите и томовете идея си нямам. :(
Единствената свободна позиция е дефанзивният халф, един адски класен, висок, борбен и издържлив играч с опит и кариера на Запад ще оправи и защитата, и нападението! Това ни е слабият пост, а не Камбуровия, за класата на Сърмов няма какво да коментираме. Да дават на Бардон карт-бланш и да домъква някой от неговите, че май по-добър скаут нямаме....

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 02 дек 2009 13:09

Йовов и Цачев са крила. Еньо, Христов и Иса може да стават за нашето първенство, но в Европа не можем да пробием с тях.
Табаков все още не е доказал с нищо, че заслужава да играе в мъжкия отбор (поне с мачовете си до момента).
Трябва ни мощен централен нападател. Или поне такъв с отлична техника и прецизен удар.
Що се отнася до опорния халф - колегата от предния пост е много прав. Бардон може да ни бъде отличен скаут :)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 02 дек 2009 16:56

phd написа:Гледам обсъжда се Камбуров, нападатели...
Аз виждам Бардон и Дарко титуляри, Жо титуляр, Мечо също. Еньо, Цачев, Христов Иса, Йовов и Табаков ще се борят за 1 място. Къде ще играят даксоните, камбурите и томовете идея си нямам. :(
Единствената свободна позиция е дефанзивният халф, един адски класен, висок, борбен и издържлив играч с опит и кариера на Запад ще оправи и защитата, и нападението! Това ни е слабият пост, а не Камбуровия, за класата на Сърмов няма какво да коментираме. Да дават на Бардон карт-бланш и да домъква някой от неговите, че май по-добър скаут нямаме....

Ти много хора може да виждаш - и аз виждам Кака, Рууни и Торес титуляри, но като ги няма какво правиме?Дарко и Жо се говори доста здраво, че ще ги продаваме, а Мечката и Бардон не са първа младост.Христов и Йовов изобщо няма да ги коментирам тея ..., Иса и Цачев не са в Левски в момента и не се знае дали ще бъдат върнати, така че и тях не ги брой.Остават Еньо и Табаков, а аз никак не виждам Табака като таран с тая физика, така че е само Еньо.
Относно "за класата на Сърмов няма какво да коментираме" - ами да, няма какво да коментираме нещо, което просто го няма.В средата имаме Влади Гаджев и Лъчо Балтанов, Бардон и в краен случай Сърмов също могат да играят там.
В крайна сметка за мен е най-важно да вземем един класен нападател, като силно се надявам това да е Домо.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 дек 2009 01:10

futbolqga написа:В крайна сметка за мен е най-важно да вземем един класен нападател, като силно се надявам това да е Домо.

Вярваш ли си? Ако искаш се надявай направо Бербо да е...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 дек 2009 15:57

veseo написа:
futbolqga написа:В крайна сметка за мен е най-важно да вземем един класен нападател, като силно се надявам това да е Домо.

Да, вярвам си.Мислиш ли, че Домо струва повече от 1 млн?Сега продадохме Зе, ще продадем и поне още двама, всеки от тях на стойност над 500к.Отделно като се отървем и от заплатите им, плюс тези на Лусио и Саша, които за един полусезон се връзват не по-малко от 1 млн лева.Пари ще има, въпросът е Батков дали ще ги даде.

Потребителски аватар
nautilus
Контакти:

Мнениеот nautilus » 04 дек 2009 09:11

Твърдо ДА за Ричард Еромоигбе - 25 год. Настоящ отбор Вари Волфс /Нигерия/

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 дек 2009 17:26

futbolqga написа:
veseo написа:

Да, вярвам си.Мислиш ли, че Домо струва повече от 1 млн?Сега продадохме Зе, ще продадем и поне още двама, всеки от тях на стойност над 500к.Отделно като се отървем и от заплатите им, плюс тези на Лусио и Саша, които за един полусезон се връзват не по-малко от 1 млн лева.Пари ще има, въпросът е Батков дали ще ги даде.

По-ключовия въпрос е ще се махне ли от Херта, където тъкмо почва да се налага, за да се върне в блатото на нашия футбол?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Spasov_bg
Контакти:

Мнениеот Spasov_bg » 07 дек 2009 10:25

bossmitko написа:1.Даксон да Силва от Локо ПД
2.Дока от Литекс
3.Том от Литекс
4.Ивелин Попов от Литекс
5.Димитър Илиев от Локо ПД
6.М'Боли от Славия
7.Бойко Борисов от ГЕРБ решава проблемите в атака .. :) :)

8.Александър Александров-АЛЕКС е задължителен за нас,виж Черно Море с него трети ,без него десети.Фактите са такива.

Потребителски аватар
jorji93
Контакти:

Мнениеот jorji93 » 07 дек 2009 12:36

Даксон и Илиев вече ги изпуснахме много ни е нужен един играч като Камбуров--'типичен таран'...дано Влади като се възтанови да играе пак на същото ниво..Сърмов просто не става за ЛЕВСКИ много пъти го е показвал искам Дани Пеев също ...Георги Христов ВЪН!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 дек 2009 12:50

Дани Пеев отковено си каза, че искра да играе за Левски, отколкото да рита по някакви гръцки тимчета. С привличането на Генков, се надявам Камбуров да се озове при нас.
Вече не знам, откъде можем да намерим добри защитници и опорен халф.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Върни се в “Архив”