Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Capitano_Puyol
Re: Първа Бундеслига (сезон 2022/2023)
Пак им отвориха дистанция баварците, а сме още януари. Лайпциг ако бяха победили вече щеше да е друго, но гледам и Дортмунд рядко се възползва от малкото грешки на Байерн, така че интрига и тоя сезон май няма да има.
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Само има една въпросителна, Шалке с колко точки ще завърши. Баси, жал ми е за тях. Отбор с история и голяма фенска маса!
Тц, мача свърши преди да е почнал. Можеше да е 0:4 до 20-та минута!
miro_rz написа:Само има една въпросителна, Шалке с колко точки ще завърши. Баси, жал ми е за тях. Отбор с история и голяма фенска маса!
Ако може да банкрутират и да ги закрият. Изядоха ми парите през годините.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
Capitano_Puyol
Кьолн повежда 1-0 на баварците. Миналият кръг попиляха Вердер със 7-1, да видим сега могат ли да направят изненада в Мюнхен.
Байерн са доста по-слаби отколкото мислех. С Чупо-Мотинг ли мислят да бият ПСЖ ? Няма да се изненадам ако отнесат разгромни резултати.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
miro_rz написа:Само има една въпросителна, Шалке с колко точки ще завърши. Баси, жал ми е за тях. Отбор с история и голяма фенска маса!
9 :D
Да се надяваме с много повече. ;)
Волфсбург отново впечатляват, но избрах да гледам Хофе и Щутгарт.
-
Capitano_Puyol
kingofpop написа:Байерн са доста по-слаби отколкото мислех. С Чупо-Мотинг ли мислят да бият ПСЖ ? Няма да се изненадам ако отнесат разгромни резултати.
Интересно тия само срещу Барса ли играят така все едно живота им зависи ако не бият с няколко гола разлика ?! :) После ми отпадат от Виляреал и др. подобни. А даже и при Флик 2021 като ни биха 3-0, после паднаха от някакви слабаци в Бундеслигата, а Гладбах ги разглобиха с 5-0 за Купата на Германия. Това наистина е необяснимо за мен. Макар че конкретно тоя сезон трябваше да си ги бием в Мюнхен през септември, особено първото полувреме отърваха 2-3 гола да им нашмулим, ама Лева и Педри се лигавеха като за световно...
kingofpop написа:Байерн са доста по-слаби отколкото мислех. С Чупо-Мотинг ли мислят да бият ПСЖ ? Няма да се изненадам ако отнесат разгромни резултати.
Те па ПСЖ са много силни нали...
RMCF написа:kingofpop написа:Байерн са доста по-слаби отколкото мислех. С Чупо-Мотинг ли мислят да бият ПСЖ ? Няма да се изненадам ако отнесат разгромни резултати.
Те па ПСЖ са много силни нали...
е Байерн като ги гледам Мбапе ще ги бие сам, даже няма да има нужда от Меси. Ти им виж състава ЧУПО МОТИНГ, ДЕ ЛИХТ + всичките немци дето отпаднаха в групата и са тотално спрели. Сане е вечно контузен, само от Мусиала става нещо като цяло.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.