DFB BUNDESLIGA 09/10

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: DFB BUNDESLIGA 09/10

Мнениеот DukeUnv » 20 ное 2009 19:37

.
Последна промяна от DukeUnv на 20 ное 2009 20:08, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
tish091
Контакти:

Мнениеот tish091 » 20 ное 2009 19:42

DukeUnv написа:Моите прогнози :

Нюрнберг 0 : 1 Шалке
Майнц 0 : 0 Леверкузен
Херта 2 : 0 Ханофер
Дортмунд 2 : 1 Кьолн
Бремен 1 : 0 Франкфурт
Хофенхайм 0 : 2 Байерн
Бохум 0 : 1 Мьонхенгладбах
Фрайбург 1 : 1 Хамбург

:lol: :lol: :lol: Май нещо си объркал кръговете :lol: :lol: :lol:
[offtopic]Ех,пусто пиенье :lol:[/offtopic]
You'll Never Walk Alone

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 ное 2009 20:08

Ъъъъ опа... :lol:
Изображение

Потребителски аватар
tish091
Контакти:

Мнениеот tish091 » 20 ное 2009 20:16

DukeUnv написа:Ъъъъ опа... :lol:

Айде от мен да мине,давам ти втори шанс 8-) :) ;) 8-)
You'll Never Walk Alone

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 20 ное 2009 20:22

Франкфурт - Гладбах 1 /2 : 0/
Фрайбург - Бремен 2 /0 : 1/
Кьолн - Хофенхайм 1 /2 : 1/
Шалке - Хановер Х / 0 : 0/
Щутгарт - Херта 2 /0 : 1/
Волфсбург - Нюрнберг 1 /3 : 1/
Дортмунд - Майнц 1 /1 : 0/

Байерн - Леверкузен 1 /3 : 2/
ХаЕсФау - Бохум Х /0 : 0/
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 14:42

Oбзор на кръга.
За много от мачовете на този кръг важи оправданието,че можеха да се развият по съвсем друг начин.

Волфсбург-Нюрнберг 2-3
Вълците подариха 3те точки на изключитлно грубите клуберани. Джеко бе свален с карате, а Мисимович (бивш играч на Нюрнберг) беше изритан неприятно от вратаря. Третият гол за Нюрнберг беше напълно излишен

фауловете на линк
http://www.youtube.com/watch?v=w3_grFcuM8o
С въпроси от типа какво би станало ако Нюрнберг бяха доиграли мача с 9 човека и как така съдията не видя тези фаулове

Щутгарт - Херта 1-1
Невероятен късмет за Херта, който скоро няма да се повтори.

Фрайбург - Бремен 0-6
Кьолн - Хофенхайм 0-4
Шалке - Ханофер 2-0
Франкфурт - Гладбах 1-2
В тези мачове отборите победители имаха пълен контрол върху събитията на терена. Интересно е да се спомене,че при последното гостуване на Бремен във Фрайбург (преди 3 години) резултатът беше пак 0-6.

Дортмунд - Майнц 0-0
Този път Лукас Бариош не може да вкара положението си, можеше и да бием, но добре че стана и като по-долния мач.

ХаЕсФау - Бохум 0-1
Напълно импотентни хамбургри, които се чудиха цял мач как да вкарат гол. Съдията можеше да зачете отменен редовен гол за Хамбург при 0-0.За Бохум не играха звездите от квалификациите в сряда - словенецът Дедич и алжирецът Яхия. Друга звезда на участника на световното в ЮАР, словакът Шестак, направи гола за Бохум.

Байерн - Леверкузен 1-1
Последната победа на Леверкузен в Мюнхен беше седмица преди да падне Берлинската стена. Вчера мачът започна вихрено, хубав гол на Гомес и първи 10 мин за Байерн. От 10та до 45 минута обаче Левркузен показа страхотен футбол, Кислинг вкара два страшни гола, единият от които беше погрешно отменен. През второто полувреме Тимошчук изпусна чисто положение,а в края на мача Гомез пробва рефлексите на Адлер след удар с пета ;)

Нови коментари и част от уредените мачове в новия скандал със залагания в Германия
http://www.sportschau.de/sp/layout/jsp/ ... #mbContent
Последна промяна от unist_gp на 23 ное 2009 17:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 ное 2009 16:52

unist_gp написа:
Байерн - Леверкузен 1-1
Последната победа на Леверкузен в Мюнхен беше седмица преди да падне Берлинската стена. Вчера мачът започна вихрено, хубав гол на Гомес и първи 10 мин за Байерн. От 10та до 45 минута обаче Левркузен показа страхотен футбол, Кислинг вкара два страшни гола, единият от които беше погрешно отменен. През второто полувреме Тимошчук изпусна чисто положение,а в края на мача Гомез пробва рефлексите на Адлер след удар с пета

Гледах обширен репортаж по Scy и отново не съм впечатлен от видяното.Байерн тъне в посредственост на която краят и се не вижда :( Никаква идея,никаква острота в атака, балонни центрирания... :x Вече не знам какво трябва да стане за да тръгне отборът на горе.Но както много пъти съм казвал Байерн рано :P или късно :x отново ще започне да мачка в БЛ и в Европа,дано това стане по- скоро... :!:

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 17:09

niki87 написа:
unist_gp написа:
Байерн - Леверкузен 1-1
Последната победа на Леверкузен в Мюнхен беше седмица преди да падне Берлинската стена. Вчера мачът започна вихрено, хубав гол на Гомес и първи 10 мин за Байерн. От 10та до 45 минута обаче Левркузен показа страхотен футбол, Кислинг вкара два страшни гола, единият от които беше погрешно отменен. През второто полувреме Тимошчук изпусна чисто положение,а в края на мача Гомез пробва рефлексите на Адлер след удар с пета

Гледах обширен репортаж по Scy и отново не съм впечатлен от видяното.Байерн тъне в посредственост на която краят и се не вижда :( Никаква идея,никаква острота в атака, балонни центрирания... :x Вече не знам какво трябва да стане за да тръгне отборът на горе.Но както много пъти съм казвал Байерн рано :P или късно :x отново ще започне да мачка в БЛ и в Европа,дано това стане по- скоро... :!:

Тази седмица има общо събрание,в петък, и най-вероятно Ули Хьонес ще стане президент на отбора. Мениджер ще е Нерлингер,а скоро към тях ще се присъедини и Кан. При следващата издънка Ван Гал напуска, а Рибери се маха през зимата. Жалко,че изгониха клинсман, сега можеха с него да са един много силен отбор. Единственият, който може да направи силен отбор от Байерн е сегашният тренер на Бремен, томас Шааф.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 23 ное 2009 17:16

unist_gp написа:
niki87 написа:
unist_gp написа:
Байерн - Леверкузен 1-1

Тази седмица има общо събрание,в петък, и най-вероятно Ули Хьонес ще стане президент на отбора. Мениджер ще е Нерлингер,а скоро към тях ще се присъедини и Кан. При следващата издънка Ван Гал напуска, а Рибери се маха през зимата. Жалко,че изгониха клинсман, сега можеха с него да са един много силен отбор. Единственият, който може да направи силен отбор от Байерн е сегашният тренер на Бремен, томас Шааф.

Да,днес четох интервю с Хьонес и Бекенбауер-Кан идва :P :P :P А иначе за треньора,за мен човека е-Гус Хидинк :) ;)А това за Рибери е ясно че рано или късно ще стане.Но все пак ние си имаме Тони Кроос,дано си го вземем другото лято!!!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 23 ное 2009 17:26

да, Тони Кроос се връща от лятото, това го договориха вчера Холцхойзер(Лев) и Хьонес(Бай) преди мача ;)

Върни се в “Архив”