Левски-Фк Баку [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Оптимисте ли сте за Левски срещу Баку
Ще се опитам да направя малък анализ. Ако помните мачовете с Публикум, бихме ги супер трудно, като след мачовете медиите не спряха да ни хранят колко сме били зле, точно като сега. Но след това видяхте какво се случи, нали? Но, тука има едно голямо НО. Според мен, ако не бяхме вкарали тоя гол в 93-тата минута срещу Динамо, нямаше да направим този голям пробив. Този гол тогава подейства като ебаси допинга за всички, вля им сили, увереност в себе си. Точно това ни трябва на нас сега - един голям импулс. След Бате, Жилина и миналото първенство, където претърпяхме доста неприятни загуби, на футболистите на Левски им трябва един импулс, една увереност в собствените сили, настроение. А то ще дойде след победа над Баку. Футболистите ни са доста добри, просто им се е наляло доста олово в краката от неуспехите и пораженията напоследък. Както се вика - трябва ни един катализатор, една хубава победа срещу резаните, не толкова за коефициенти и незнам си кви глупости, а за увереност в собствените сили, за настроение и положителни емоции.
- POPCORN
- Контакти:
Re: Светльо Петров: Стискам палци за Баку срещу Левски
petrof написа:Абе тоя Светльо бил много просто момче.... От колко време си говорим, че когато играе български отбор в Европа, той трябва да се подкрепя, независимо дали става въпрос за ЦСКА или за Левски. Да , обаче дебила си е дебил. Той искал Баку да спечелиПълна отрепка, няма какво повече да се каже...
Виж са това си е негово мнение.Дали е прост или не е прост няма значение.Не ми казвайте, че играчите от Левски няма се радват, ако ЦСКА отпадне, зашщото ще си се изсмея в лицето!А това да се подкрепя другия отбор няма да стане никога, поне в страна като България.Защото ще ми кажете, че вие не искате падне ЦСКА от Дери Сити и после да ни ебавате, както ви ебавахме ние за миналата година ли какво?Я се стегнете всички и почнете гледате по рално на нещата.Няма смисъл да се правите на света вода не напита.Това е реалноста.А и друго да ви кажа, ако пък си мислите, че на тоя човек където го е казал много го ебе за вас много грешите.Подчертавам, ако го е казъл, защото българските медии винаги търсят ЖЪЛТОТО!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- a boy named goo
- Контакти:
Жалък опит на Светльо да ни се хареса. Както и да е, не мисля, че е нужно с подобни евтини приказки да се печелят феновете на ЦСКА, Светльо Петров трябва да покаже какво може на терена,а не по медиите, още повече както в случая да напада друг български отбор. Убеден съм обаче, че за голяма част от по-крайните ни привърженици Светльо Петров е вече новия най-голям любибец.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Kакто казах и в една друга тема - всяко стадо си има мърша. Изобщо не го оправдавам Светльо за тези думи, но мисля , че те са продиктувани от националността на медията, която е взела интервюто, и факта че съвсем до скоро той беше футболист в тая държава.
Още за първата среща имаше подобно изказване : (Красимир Балъков: А защо Левски да не падне от Баку?), но тогава нямаше такива вопли. Но нали Светльо е от ЦСКА и веднага трябва да го разпънете на кръст, като в същото време, попадате в неговата ситуация, да плюете срещу българин, т.е. падате на неговото ниво. Аз, знам много фенове на ЦСКА, които ви пожелават успех (включително и аз), но не се самозалъгвайте , че няма да има и такива, които ще искат да загубите (поради различни причини - лични, от злоба или породени от дадена ситуация). Не се съмнявам, и че от футболистите и привържениците на Левски, няма такива които искат загуба и на ЦСКА.
Ако сте искренни в пожеланията си за победа на БГ отборите в Европа, просто не трябва да обръщате внимание на подобни изказвания, или най-малкото да ги подминете с насмешка. В противен случай, всички влизате в графата - антибългари.
Още за първата среща имаше подобно изказване : (Красимир Балъков: А защо Левски да не падне от Баку?), но тогава нямаше такива вопли. Но нали Светльо е от ЦСКА и веднага трябва да го разпънете на кръст, като в същото време, попадате в неговата ситуация, да плюете срещу българин, т.е. падате на неговото ниво. Аз, знам много фенове на ЦСКА, които ви пожелават успех (включително и аз), но не се самозалъгвайте , че няма да има и такива, които ще искат да загубите (поради различни причини - лични, от злоба или породени от дадена ситуация). Не се съмнявам, и че от футболистите и привържениците на Левски, няма такива които искат загуба и на ЦСКА.
Ако сте искренни в пожеланията си за победа на БГ отборите в Европа, просто не трябва да обръщате внимание на подобни изказвания, или най-малкото да ги подминете с насмешка. В противен случай, всички влизате в графата - антибългари.
Кво се правите на ощипани моми. Само ще ви припомня едно изказване отпреди 2 години на един човек, който претендира за сериозна Личност в футболната общественност у нас това е Наско Сираков.
- Желая успех на всичките ни отбори в ЕКТ без ЦСКА.
Така че каквито ги има при нас, такива са и при вас.
Все пак успех, както на вас така и на всичките ни отбори в Турнирите че Коеф. ни трябват.
Все пак успех, както на вас така и на всичките ни отбори в Турнирите че Коеф. ни трябват.

Мюсюлманска работа!!
Той доста години изкара там.Личи си, че вече са го обрязали и него ... Жалка дребна душица, която неможе да стане любимец на феновете чрез играта си и за това се опитва да го направи чрез такива, типични за едноклетъчните, подмазвания
- POPCORN
- Контакти:
Armeeca31 написа:Кво се правите на ощипани моми. Само ще ви припомня едно изказване отпреди 2 години на един човек, който претендира за сериозна Личност в футболната общественност у нас това е Наско Сираков.
А много правилно казано!Ама виж са те могат такива работи говорят, ние не можеме

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Никога в сектор Б няма да е пълно с шалчета 100% анти-цска
Никога левскари няма да си купят шалчета на жълто-червен турски отбор и да отидат да викат срещу цска
ше ви се присмиваме, като отпаднете, ама няа сме нагли
а вие бяхте навремето с галатасарай, например
Никога левскари няма да си купят шалчета на жълто-червен турски отбор и да отидат да викат срещу цска
ше ви се присмиваме, като отпаднете, ама няа сме нагли

ГУНДИ Е ВЕЧЕН
Какво се чудите ?
Нормално е България е да ви мрази . Първо трябва да се оставите името на Апостола на мира . То е свято и не ви е лична изтривалка.
Второ ,подуянската мафия която унищожи футбола по нашите земи трябва да влезне в затвора . Дотогава не виждам шанс за "национално обединение".
Нормално е България е да ви мрази . Първо трябва да се оставите името на Апостола на мира . То е свято и не ви е лична изтривалка.
Второ ,подуянската мафия която унищожи футбола по нашите земи трябва да влезне в затвора . Дотогава не виждам шанс за "национално обединение".

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .