Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргумен
След като Гришата откаже да поеме ЦСКА днес, очаквам червена декларация до Митал и поне 10 теми във форума 
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Red joker написа:Лелейййй ,от подУЯне пак избушиха кочината от страх и завист
Да бе, страх и завист, тоя път и 10 точки преднина на полусезона може да не ви стигнат
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- dreben23
- Контакти:
Ами че Томов ни взе лиценза и пак го върнахме пак да ни го вземат.
Разликата е в това, че 10-50 човека искат да ни видят в А окръжна, кому ще го дървим там, но останалите цесекари в България не искаме!
А и подобно деяние за мен е престъпно, прави се умишлен фалит и трябва да последват и присъди. Не ми пука дали ще е българска или украинска мутра начело, във футбола всичките управници са мутри, по-важното е, че има желание да ни спаси.
ПП. Щом си е тръгнал Апата, работите за мен лично са повече от ясни- смяна на собствеността.
Той и в най-тежкият ни период не си е тръгвал.
Иначе го харесвам много, защото е всеотдаен, но май му е време да смени обстановката, няма смисъл да се мъчи при нас. Успех му желая в Румъния! 
А и подобно деяние за мен е престъпно, прави се умишлен фалит и трябва да последват и присъди. Не ми пука дали ще е българска или украинска мутра начело, във футбола всичките управници са мутри, по-важното е, че има желание да ни спаси.
ПП. Щом си е тръгнал Апата, работите за мен лично са повече от ясни- смяна на собствеността.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- vladovichev
- Контакти:
Дучето, дето винаги е хапвал и пийвал покрай и на гърба на тима ПАК НА БЯЛ КОН ЛИ?
-
angelofdeath
- Контакти:
Щом играчи си тръгват, значи работата не е на добре. Ще видим днес, какво ще решът шефовете, защото от тях зависи бъдещето на ЦСКА. Не ми се вярва Божков изведнъж да дойде на бял кон, да извади пари и да оправи бакиите. Никой не иска да плаща чужди задължения, дори и най-богатите. Даже особенно те! Божков може да дойде в ЦСКА единствено ако са му обещали базите. Той преди години и затова си тръгна. От вчерашната среща нищо не се изясни, но не разбирам, като какви са поканени Дучето и останалите фенове. За Томов е ясно. Само той знае истинската големина на дълговете и мисля, че няма да има сърце да излъже и Божков. Милионера го е поканил зада разбере действителноста. Все пак има някаква надежда щом срещата е иницийрана от него. Ще поживеем, ще видим, какво ще стане, а дотогава журналистите ще си измислят всякакви планове.
vladovichev написа:Дучето, дето винаги е хапвал и пийвал покрай и на гърба на тима ПАК НА БЯЛ КОН ЛИ?

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Точно Дучето си уцелил на коня
Този по-скоро е избелен Дембеле. Нали пияната Гара чакате - Сър, мър, цар и какъв е там още
Този по-скоро е избелен Дембеле. Нали пияната Гара чакате - Сър, мър, цар и какъв е там още
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Кировец написа:Синчец, кое те кара да мислиш, че сте устискали да не бъдете играчка на депесари или каквито и да било политически тарикати?!
Аз все си мисля, че всичко в София що е марка и събира общество и интерес с големи мащаби битува с политическа благословия.
Така е и в Ловеч и Разград, на морето също.
Не станаха на ДПС нещата. Инак, сега щяхме да сме с троен бюджет. Но пари се появиха и финансиране ще има.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
Божков е подозиран в тесни връзки с групировката „СИК“. Смятан е за съсобственик в застрахователната компания „Бул инс“, въпреки че номиналните собственици са офшорни компании и връзката е недоказуема. „Бул инс“ поглъща „застрахователните“ структури на СИК, след като те не получават лиценз през 1998 г.[16]
Името на Божков се споменава в изтеклата чрез Уикилийкс кореспонденция на посолството на САЩ в България. Заедно с Тодор Батков, Гриша Ганчев и братята Красимир и Николай Маринови – Маргините, Божков е даден като пример „за някои от най-известните връзки“ на българския бизнес с организираната престъпност.[17]
Пак според изтекла през Уикилийкс информация, през 2009 г. временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Джон Ордуик в дипломатическа грама определя Божков като „най-печално известния гангстер“ и констатира, че Божков все още е активен „в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета и в незаконната търговия с антики“.[18]
Името на Божков се споменава в изтеклата чрез Уикилийкс кореспонденция на посолството на САЩ в България. Заедно с Тодор Батков, Гриша Ганчев и братята Красимир и Николай Маринови – Маргините, Божков е даден като пример „за някои от най-известните връзки“ на българския бизнес с организираната престъпност.[17]
Пак според изтекла през Уикилийкс информация, през 2009 г. временно изпълняващият длъжността посланик на САЩ в България Джон Ордуик в дипломатическа грама определя Божков като „най-печално известния гангстер“ и констатира, че Божков все още е активен „в прането на пари, в приватизационните измами, в заплахите, в изнудването, в рекета и в незаконната търговия с антики“.[18]
- Megatron_69
- Контакти:
sin4ec написа:Кировец написа:Синчец, кое те кара да мислиш, че сте устискали да не бъдете играчка на депесари или каквито и да било политически тарикати?!
Аз все си мисля, че всичко в София що е марка и събира общество и интерес с големи мащаби битува с политическа благословия.
Така е и в Ловеч и Разград, на морето също.
Не станаха на ДПС нещата. Инак, сега щяхме да сме с троен бюджет. Но пари се появиха и финансиране ще има.
Как няма да има финансиране-щом Мутрата е премиер,а сте много морални иначе и все в чуждите канчета гледате.....
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....