Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За или против сливането между ЦСКА и Литекс?

За
109
32%
Против
232
68%

Общо гласове: 341

Потребителски аватар
russia

Re: Анкета:За или против сливането между ЦСКА и Литекс

Мнениеот russia » 24 май 2015 23:43

Venko123 написа:
Logical person написа:Това което изтича като вариант - аз съм крайно против и няма да припозная подобен урод. Но... има за сега някаква надежда, че не е това схемата....

Това си е твое право и те разбирам...Но другия вариант е с Манджукови, с които ще се кланяме на Лудогорец, Левски и кой ли не ...

НО ЩЕ БЪДЕМ ЦСКА и не е нужно да се кланяме! Всичко останало обаче е...глупости. Бе я им е*и м*****а! Сливания, обединения, ташаци на рояци...някой друг път :evil:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 май 2015 23:44

groti написа:
BRF написа:
groti написа:т'ва няма да стане според мен. На практика идеята е Литекс да си смени просто името и седалището и да приеме абривиатурата на ЦСКА + някакви допълнителни символи там и публиката да го припознае. Дотук май нищо незаконно. Странно обаче при една следваща титла за този отбор дали ще бъде 5-та или 32-ра? Ако разбирам правилно идеята за да се пре*бе държавата и кредиторите и да не се връщат пари истинския ЦСКА с титлите,купите и евроуспехите от преди 30 години ще си отиде,а ще остане прекръстения Литекс с 4те си титли (или повече да ме прощават) и техните успехи в турнирите?

Ако стане шампион ще е пета титла!Едва ли ще се прееб. държавата,защото няма да има концесия за стадиона ако стане това!Така,че вече може да сте спокоини,бюджета на България ще е балансиран за тази година :lol: !

Абе бюджета на България не знам,ама НАП все няма пари пък тук не говорим за малко :) По отговора ти съдя,че ти май не си много за тази схема?

Ако трябва да съм докрай честен не съм нито против,нито за!Както и да го гледам на този етап ми прилича на приключване на ЦСКА!Ако въпроса ти е дали бих застанал зад този отбор,не знам!

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 24 май 2015 23:45

Няма значение кой е за и кой против, важното е, че това изглежда адски незаконно и ще ощети държавата, а и много други хора с много пари. Освен това по пътя на каква логика новото урудливо образувание ще наследи историята и стадиона на ЦСКА, но не и задълженията им? От друга страна пък щели да играят в ЛЕ с постигнатото от Литекс през настоящия сезон. Е нали уж няма да са Литекс, а ЦСКА. Нещо не мога да схвана логика в цялата работа, да не говорим за законово право всичко това да се случи по този начин. Това ще си е просто Литекс, но с променено име и евентуално седалище и ще трябва да си има историята на Литекс. А кой ще го припознава вече си е съвсем отделен въпрос.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 24 май 2015 23:46

Педерунгелите и мангалите от Ловеч газ пикаят :lol:

Потребителски аватар
cska_reborn
Контакти:

Мнениеот cska_reborn » 24 май 2015 23:48

korteneca написа:"Цесекарите", които ще подкрепят новия отбор ще бъдат здраво подигравани навсякъде от всички фенове. Колкото и да припознаят новия отбор, всички дори и те самите ще знаят истината, че това не е ЦСКА. 8-)

Каквото и да се случи с ЦСКА или Левски, феновете на единия отбор винаги ще намерят за какво да бъзикат феновете на другия, така че това не плаши никой, просто елемент от футболния фолклор. А и в БГ всяко чудо е за 3 дни. :P

Cooler написа:За пореден път феновете на Литекс мълчат като п"""и! :roll:

Има ли изобщо такива (съвсем сериозно питам)? Ако Гриша Ганчев наистина изостави Ловеч, това ще е именно защото за толкова години, в които в клуба се инвестират страшно много средства, работи се супер професионално и се постигат успехи, така и не се събра сериозна фенска маса, която да го подкрепя. Подобен проблем има и в Разград, затова и тамошната кауза няма бъдеще и Домус бей толкова се пали от въпросите за празните места на стадиона.
[center]Изображение От огъня на чуждата омраза остава само пепелта Изображение
Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА[/center]

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 24 май 2015 23:49

plamenst7 написа:Няма значение кой е за и кой против, важното е, че това изглежда адски незаконно и ще ощети държавата, а и много други хора с много пари. Освен това по пътя на каква логика новото урудливо образувание ще наследи историята и стадиона на ЦСКА, но не и задълженията им? От друга страна пък щели да играят в ЛЕ с постигнатото от Литекс през настоящия сезон. Е нали уж няма да са Литекс, а ЦСКА. Нещо не мога да схвана логика в цялата работа, да не говорим за законово право всичко това да се случи по този начин. Това ще си е просто Литекс, но с променено име и евентуално седалище и ще трябва да си има историята на Литекс. А кой ще го припознава вече си е съвсем отделен въпрос.

Точно така си е! Много недоумици и изгъзици има в цялата работа и въобще, ама въобще не виждам как ще стане, разбира се ако някой изобщо го е замислил по този начин. Тъпня!
Последна промяна от russia на 24 май 2015 23:51, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 24 май 2015 23:49

Иначе отврат това не е футбол щом почнахме и квоти за Европа легално да си купуваме , а ако не изплатят дължимите пари нямат право да се наричат цска да си го кръщават по друг начин и да си го припознават като искат :!: Е червена звезда да се кръстят примерно .

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 24 май 2015 23:50

Нещата май ще се случат
http://cska.gong.bg/bg-football/a-grupa ... v-1-329970
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 май 2015 23:51

russia написа:
Venko123 написа:
Logical person написа:Това което изтича като вариант - аз съм крайно против и няма да припозная подобен урод. Но... има за сега някаква надежда, че не е това схемата....

Това си е твое право и те разбирам...Но другия вариант е с Манджукови, с които ще се кланяме на Лудогорец, Левски и кой ли не ...

НО ЩЕ БЪДЕМ ЦСКА и не е нужно да се кланяме! Всичко останало обаче е...глупости. Бе я им е*и м*****а! Сливания, обединения, ташаци на рояци...някой друг път :evil:

Айде бе?!
Значи сте съгласни Манджукови да фалират сегашното дружество и да създадат ново, което да започне от "А" група директно, а без да знаем какво точно ще направи Ганчев сте против някои хора...това вече не го разбирам.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 24 май 2015 23:52

BRF написа:
groti написа:
BRF написа:
groti написа:т'ва няма да стане според мен. На практика идеята е Литекс да си смени просто името и седалището и да приеме абривиатурата на ЦСКА + някакви допълнителни символи там и публиката да го припознае. Дотук май нищо незаконно. Странно обаче при една следваща титла за този отбор дали ще бъде 5-та или 32-ра? Ако разбирам правилно идеята за да се пре*бе държавата и кредиторите и да не се връщат пари истинския ЦСКА с титлите,купите и евроуспехите от преди 30 години ще си отиде,а ще остане прекръстения Литекс с 4те си титли (или повече да ме прощават) и техните успехи в турнирите?

Ако стане шампион ще е пета титла!Едва ли ще се прееб. държавата,защото няма да има концесия за стадиона ако стане това!Така,че вече може да сте спокоини,бюджета на България ще е балансиран за тази година :lol: !

Абе бюджета на България не знам,ама НАП все няма пари пък тук не говорим за малко :) По отговора ти съдя,че ти май не си много за тази схема?

Ако трябва да съм докрай честен не съм нито против,нито за!Както и да го гледам на този етап ми прилича на приключване на ЦСКА!Ако въпроса ти е дали бих застанал зад този отбор,не знам!

То върви на приключване на половината отбори в БГ ако трябва да сме честни. Моделът с АД-тата се оказа крайно опорочен и неработещ в нашите условия и половината отбори от А-група сме идеален пример за това.
110 години любов!

Върни се в “Архив”