Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Реал Мадрид трансферно лято сезон 2015/2016
tevez написа:
Пхахахахаха.. главата на Пелегрини е култова

Моуриньо нали формално не го уволниха, а Челси си го взеха? Даже си спомням някъде, че се пишеше как Реал се пазарял за компенсацията от Челси?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Моуриньо нали формално не го уволниха, а Челси си го взеха? Даже си спомням някъде, че се пишеше как Реал се пазарял за компенсацията от Челси?
Самата истина е това - Моуриньо не е уволняван от Реал, той сам си тръгна, защото видя, че не може да се наложи над тарторите в съблекалнията, които имаха подкрепата на Перез.. Флорентино пък някак си от всички треньори, с които е работил в Реал, имаше някакъв респект именно само към Моуриньо.. Даже двамата поддържат някакви приятелски отношения, щом Моуриньо е звънял на Перез да го поздрави за успеха на баскетболния отбор на Реал

Гледам Бенитес иска Стърлинг в Реал.
Дано не му се получи и не го вземе.
Четох също, че не искал Роналдо и Бейл заедно, а предпочитал уелсецът, защото е по-млад и щял да бъде бъдещето на отбора. Знаем колко мрази Кристиано още от годините си в Ливърпул. Постоянно говореше как не заслужавал Златната топка през 2008. Не мисля, че ще се разбират много и нищо чудно да последват скандали и съответно неразбирателства изобщо в отбора както бе и при Моуриньо.
Той Рафата като цяло си е такъв, не само с Роналдо. За Челси сумати и хейт бе изсипал и накрая ги пое, а дори ги изведе и до трофей.
Така или иначе аз няма да го упреквам засега. Редно е да му дадем шанс, а и човекът си е мадридист от край време.
За Погба всичко вече е ясно:
Във връзка с твърденията, публикувани в италианския вестник La Stampa, свързани с предполагаема оферта от страна на Реал Мадрид към играча Пол Погба, клубът иска да уточни:
До момента Реал Мадрид не е осъществявал контакт, както с Ювентус, така и с агента на играча. Следователно всички тези публикации не отговарят на истината!
И по-добре! Верати е по-добрият избор поне за мен, но нищо чудно и него да не купим.

Той Рафата като цяло си е такъв, не само с Роналдо. За Челси сумати и хейт бе изсипал и накрая ги пое, а дори ги изведе и до трофей.

Така или иначе аз няма да го упреквам засега. Редно е да му дадем шанс, а и човекът си е мадридист от край време.
За Погба всичко вече е ясно:
Във връзка с твърденията, публикувани в италианския вестник La Stampa, свързани с предполагаема оферта от страна на Реал Мадрид към играча Пол Погба, клубът иска да уточни:
До момента Реал Мадрид не е осъществявал контакт, както с Ювентус, така и с агента на играча. Следователно всички тези публикации не отговарят на истината!
И по-добре! Верати е по-добрият избор поне за мен, но нищо чудно и него да не купим.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Ще бъде интересно със сигурност. Ако е вярно това за Стърлинг, то очевидно Рафа иска СКОРОСТ по крилата - Бейл и Стърлинг могат да му я дадат. Роналдо вече по-скоро не.. Сега, логично е да се помисли, че Кристиано ще бъде преместен като централен нападател, но от това, което съм гледал в отборите на Бенитес, той обича ролята на номер 9 да се изпълнява от играчи тип Фернандо Торес или Мориентес - тип тарани.. Изобщо няма да се учудя, ако наистина това лято Кристиaно бъде продаден.. Също така за него е много важен поста на дефанзивен полузащитник. В момента в Реал чист такъв няма. Верати е въможен вариант, но Рафата може да има и друго наум. Ако наистина има пълен контрол над трансферите, очаквайте таргет групата на потенциалните цели за Реал да се измени доста от типичната досега.. Няма да се учудя да вземе някой от вътрешния пазар, някое НЕИЗВЕСТНО име, което обаче да му върши работа в схемата 

Според мен Роналдо няма да напусне поне докато не подобри рекорда на Раул. Той ще бъде подобрен най-късно до Ноември. Все си мисля, че може да играе като деветка по-добре отколкото Бензема примерно. Видяхме през този сезон, че повечето му голове бяха с глава или крак в наказателното поле - дори бих казал 90% от попаденията. Скоростта му си е същата, но без топка. Сега балансът му е страшно зле и това го кара да седи повече, чакайки удобна топка, вместо да се нагърбва с изграждането на атаките. Той всъщност никога не е бил точно креативен играч, но за първи път го виждам като чист нападател. Ясно беше, че този момент ще дойде. Но кажи ми, според теб в лицето на Роналдо нямаме ли перфектният нападател? Къде ще намерим друг, който да бележи толкова и асистира същевременно? Нека остане до 2018, когато и изтича договорът му.
Не ме интересува какви са идеите на Бенитес. Ще свикне с това да притежава играч, когото не харесва. Само като се замисля какви скандали ще настъпят при евентуално оставяне на Роналдо, или Бейл, или Модрич, или дори Бензема на пейката.
Един Меси, който бе оставен за едно полувреме резерва срещу Сосиедад доведе до редица скандали. Медиите се разбиха да говорят за уволнение на Енрике, за трансфер на Лео в Челси и какво ли още не.
Това е то да си голям отбор, не те оставят намира.
Колкото до Стърлинг, може и да се вземе за ротации. И без това в атака сме ограничени. Говори се за трансфер на Карим в Арсенал или Юнайтед. Ние може да вземем Агуеро, ако се стигне до подобна продажба. Рахим може да се ползва повече като резерва, но и като титуляр в определени моменти. Бърз е, има дрибъл, но не е от най-добрите в реализирането. Доколкото съм запознат не може да играе като централен нападател. Роджърс опита на няколко пъти, но не се получи.
Не ме интересува какви са идеите на Бенитес. Ще свикне с това да притежава играч, когото не харесва. Само като се замисля какви скандали ще настъпят при евентуално оставяне на Роналдо, или Бейл, или Модрич, или дори Бензема на пейката.

Един Меси, който бе оставен за едно полувреме резерва срещу Сосиедад доведе до редица скандали. Медиите се разбиха да говорят за уволнение на Енрике, за трансфер на Лео в Челси и какво ли още не.

Колкото до Стърлинг, може и да се вземе за ротации. И без това в атака сме ограничени. Говори се за трансфер на Карим в Арсенал или Юнайтед. Ние може да вземем Агуеро, ако се стигне до подобна продажба. Рахим може да се ползва повече като резерва, но и като титуляр в определени моменти. Бърз е, има дрибъл, но не е от най-добрите в реализирането. Доколкото съм запознат не може да играе като централен нападател. Роджърс опита на няколко пъти, но не се получи.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
CSKA69 написа:Ще бъде интересно със сигурност. Ако е вярно това за Стърлинг, то очевидно Рафа иска СКОРОСТ по крилата - Бейл и Стърлинг могат да му я дадат. Роналдо вече по-скоро не.. Сега, логично е да се помисли, че Кристиано ще бъде преместен като централен нападател, но от това, което съм гледал в отборите на Бенитес, той обича ролята на номер 9 да се изпълнява от играчи тип Фернандо Торес или Мориентес - тип тарани.. Изобщо няма да се учудя, ако наистина това лято Кристиaно бъде продаден.. Също така за него е много важен поста на дефанзивен полузащитник. В момента в Реал чист такъв няма. Верати е въможен вариант, но Рафата може да има и друго наум. Ако наистина има пълен контрол над трансферите, очаквайте таргет групата на потенциалните цели за Реал да се измени доста от типичната досега.. Няма да се учудя да вземе някой от вътрешния пазар, някое НЕИЗВЕСТНО име, което обаче да му върши работа в схемата
Хаха нали се сещаш ако заради Бенитес махнат Роналдо какво ще се случи? Това няма как да стане просто, а и той не е толкова глупав за да направи подобни нещо защото от една страна ще го подхванат всички и от друга ще махне головата си мощ която дърпа Реал и ще го закърши яката само с Бензема. Не знам как изобщо ви хрумват такива мисли през главата, а и Роналдо както казаха няма да се махне докато не стане номер 1 в Реал.
Сигурно ли е, че Бенитез ще е новият треньор на Реал?
CHELSEA
Не е сигурно, но натам отиват нещата...
Официално: Бенитес потвърди, че напуска Наполи
Официално: Бенитес потвърди, че напуска Наполи
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100