CTAHKO написа:v.r.s. написа:CTAHKO написа:Като е едно и също, защо тогава през Османско иго са се опитали да ни ислямизиратЗащо в момента в Родопите се строят само джамии, та чак са заприличали на Байконур, а не църкви
Че да строят църкви, да разстилат килимчето вътре и да се молят. На мен не ми пречат. Да ама не
Наясно ли си какво ще стане, ако вярващ мюсюлманин влезе да се моли в църква
![]()
![]()
Пишете си ги ей така, без да се замислите малко, че после аз съм пишел глупостите
Наистина в момента пишеш глупости и нямаше да го правиш, ако поне малко си запознат историята и вярванията на трите религии. А разликите ти ги написах, но се правиш, че не разбираш.
Понякога е по-добре човек да не говори за неща, които не са му ясни, така поне няма да се излага.
Добре щеше да е да ми отговориш на въпросаВ твоя пост такъв не виждам
Какво да ти отговарям на хипотетични въпроси. Първо ти трябва да си наясно, че няма как мюсюлманин да влезне и да се моли в черква, тъй като като за един християнин е недопустимо да влиза и да се моли в храм на друговерци, така е и за мюсюлманина. Но ако това все пак се случи, не виждам какво толкова може да стане, освен да бъде помолен да напусне, със сигурност няма да бъде убит с камъни. Докато в някои мюсюлмански страни, подобно поведение на християнин ще е равносилно на самоубийство. Но не виждам какво общо има това с вярата в единият Бог, но по различен начин.
Аз също спирам да пиша в тази тема, ако искаш има такива посветени на религиите и там може да продължим.