"А" Футболна група - Сезон 2014/15
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Изкуството да бъдеш глорихънтър.
Не е важно, къде си роден и къде живееш. Важното е, кой е отборът на сърцето ти. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
korteneca написа:Ха-ха-ха нищо не знаеш. Не са ми налагали никога да съм левскар. Ходил съм и все още ходя на някои мачове от окръжните групи, но ако някога този отбор влезе в А група няма да спра да викам за Левски.
Пич, тъй като такава дума като глори хънтър в българския език не съществъва, си я потърси в Гугъл и виж дали отговаряш на описанието
Иначе за мен хората обичащи даден отбор се делят на :
- ултраси - ходят навсякъде с отбора и си дават последната стотинка за него(дори вземат назаем)
- фенове - купуват си сезонна карта(или ходят на почти всички домакински мачове), плащат си членския внос в клуба и си купуват някой фен артикул всяка година + може и да ходят на някое по-близко гостуване
- привърженици - ходят на 7-8 мача годишно , и използват всякакви оправдания, че не ходят на останалите мачове
- симпатизанти - я отидат на 1-2 мача годишно, я не или седят все пред телевизора и компа и пишат какви големи фенове са и използват всякакви оправдания, че не ходят на мачове
Ето и едно клипче за глори хънтърството.....всеки сам да си прецени дали отговаря или не на условията
[offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4V3DtsTtU4s[/youtube][/offtopic]
Последна промяна от bobo_13 на 02 май 2015 19:06, променено общо 2 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника
Captain Stottlemeyer написа:bobo_13 написа:Най-общо казано май всички онези фенове, които не подкрепят отборите от родните си места са глори хънтъри.....
Най-общо казано, пак се изказваш неподготвен - вече ми омръзна да ти правя забележки.Аз съм роден в Пловдив. Когато съм бил на 4 годинки съм дошъл с родителите си в София и живея в този град вече повече от половин век. Баща ми (лека му пръст), който не е от Пловдив, беше левскар, но не запален. Полека-лека оформих клубната си принадлежност към "Левски" до тръгването ми на училище, където в нашия клас бяхме само левскари и цесекари (приблизително 50:50). За цвят имаше и един привърженик на "Спартак" и един "безпартиен".
По каква логика трябва да бъда фен на някой пловдивски отбор, след като познанията ми за футбола в най-ранното ми детство могат да се характеризират с отговора на онова детенце, което преди много, много години попитах от кой отбор е, а то отвърна: "Аз не съм от отбор, аз съм от детска градина"...
Айде спри се малко. Ти в съзнателния си живот си живял в София и съответно си си оформил избора на отбор. Още повече, че през комунизма много хора бяха преразпределяни и живееха не там, където са родени или искат. Преди да навършиш поне 7-8 години, надали може нещо сами да си изградиш и прецениш. Подр родният отбор имам предвид всички онези, които са родени и продължават да живеят в този град. А в крайна сметка изразът "глорихънтър" не е български и има клипчета и обяснения на критериите му. И точно там е обяснени че
"глори хънтър" е ако си роден на Север, а подкрепяш отбор от Юг

Последна промяна от bobo_13 на 02 май 2015 19:10, променено общо 1 път.
Интериорни врати - Врати хармоника
- Синьо сърце
- Контакти:
Аз пък искам Локо Сф да стане шампион!
Не знам кой е глори или неглорихънтър, ама голям кеф ще падне, ако това стане...
Жалко, че не сме в първата шестица, можеше да ударим едно рамо! 

Не знам кой е глори или неглорихънтър, ама голям кеф ще падне, ако това стане...

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Това не е изкусто а е фурнаджийска лопата
plamenst7 написа:Още по-тъпо е днес да подкрепяш един, а утре друг, просто защото силният на деня е друг. Това за мен говори много и за характера на самия човек и то не в положителен смисъл.
Глупости. Изключително неточно съждение. Футболът е просто игра.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Re: "А" Футболна група - Сезон 2014/15
8 май 2015, петък, 17:30 ч:
Славия 1913 (София) - Марек 2010 (Дупница) - /пряко по Диема спорт/
9 май 2015, събота, 17:30 ч:
Черно море (Варна) - Левски (София) - /пряко по Диема спорт/
9 май 2015, събота, 20:00 ч:
ЦСКА (София) - Лудогорец 1945 (Разград) - /пряко по Диема спорт/
10 май 2015, неделя, 20:00 ч:
Локомотив 1926 (Пловдив) - Хасково 2009 (Хасково) - /пряко по Диема/
11 май 2015, понеделник, 17:30 ч:
Локомотив (София) - Берое (Стара Загора) - /пряко по Диема спорт/
11 май 2015, понеделник, 19:45 ч:
Литекс (Ловеч) - Ботев (Пловдив) - /пряко по Диема спорт/
Славия 1913 (София) - Марек 2010 (Дупница) - /пряко по Диема спорт/
9 май 2015, събота, 17:30 ч:
Черно море (Варна) - Левски (София) - /пряко по Диема спорт/
9 май 2015, събота, 20:00 ч:
ЦСКА (София) - Лудогорец 1945 (Разград) - /пряко по Диема спорт/
10 май 2015, неделя, 20:00 ч:
Локомотив 1926 (Пловдив) - Хасково 2009 (Хасково) - /пряко по Диема/
11 май 2015, понеделник, 17:30 ч:
Локомотив (София) - Берое (Стара Загора) - /пряко по Диема спорт/
11 май 2015, понеделник, 19:45 ч:
Литекс (Ловеч) - Ботев (Пловдив) - /пряко по Диема спорт/
bobo_13 написа:"глори хънтър" е ако си роден на Север, а подкрепяш отбор от Югтака обясняват капцитетите. Нека авторът да определи какво има предвид
Абе ти не спираш с глупостите...Всички във форума знаят какво е "глорихънтър", освен теб...раздели думата на две, преведи си ги и може да ти просветне.
Няма север-юг, изток-запад, село-град

А и капитана ти каза: симпатизираш на отбор със сърцето си, а не с родното си място.
Борбата за ЕКТ се завърза
Лудогорец е шампион.Носителят на купата ще е единият ни участник в ЛЕ за останалите 2 места спорят Локо Сф с 51 точки,ЦСКА,Берое и Литекс(с мач по-малко) с по 48 точки.Определено ще е интересно кой ще заеме двете вакантни места и кой ще получи лиценз за турнирите.
Re: Борбата за ЕКТ се завърза
Литекс и Локо Сф.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]