Селекцията на "Армията" - 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Селекцията на "Армията" - 2014
Мен ако питате този Радой Божилов не наем, ами директно да го освобождават. Играч, и то 17-18 годишен, който коментира треньора си (във фейсбук) не заслужава шанс.
cska-632 написа:Кировец написа:Без качествен централен нападател и негов заместник все тая - пак ще се чудим защо не побеждаваме в нарисувани мачове, а в Европа ще се радваме на достойно отпадане с минимална загуба или две равенства.
Това лято в този прозорец имаме две важни неща, два жизненоважни трансфера - един доказан централен нападател и един ляв защитник.
За другите постове имаме предостатъчно футболисти.
Ти ли ще дадеш парите за тези жизненоважни трасфери?
Гледай си Левскито и не ми задавай глупави въпроси.
blue avalanche написа:Ех,тоз Камбуров...Човек ще си помисли,че говорите за Ибрахимович!!!
Добре,ще дойде,ще поиграе един сезон,ще ви помогне с това-онова(което е с голяма въпросителна)...А догодина???Нова "сага" за център-нападател???
За догодина се предполага отдадения под наем Долапчиев да е направил всичко по силите си и да е вдигнал нивото, което да му отвори път към титулярния състав на ЦСКА. Аз се съмнявам в неговите качества, но вече има идеален шанс да покаже, че има хляб и бъдеще в мъжкия футбол.
Артилериста написа:За мен важните постове са 2.Това са централен нападател и опорен халф.За ляв бек,с привличането на още 1 крило,както се говори,спокойно може да сложим и Милисавлиевич, и Ереро,на който трябва да му се дава повече шанс.Смятам,че напускащите и пристигащите футболисти трябва да са:
НАПУСКАЩИ
1.Стивън Сънди-слаб футболист,майстор на късия пас и бледо копие на К.Бру.Очаквах много повече.
2.Боби Галчев-много го харесвам,много е борбен и сърцат,но има 2-ма футболисти,които могат да свършат по-добра работа до Чочев-Марки и А.Ндайе,ако ги вземем.
3.Гуидо ди Вани-принципно не е лош,бори се,има техника и скорост,просто не му тръгна играта
4.Здравко Илиев-за него,може би,беше сигурно,че е за кратко на "Армията".Венци Василев и Бандаловски са доста по-добри играчи.
5.Джаксън Менди-стара се момчето,бореше се и сигурно е играл и за без пари,но при наличието на толкова много защитници и то българи,трансферът е неизбежен.
6.Фо Поре-така и не показа играта от Черноморец
7.Коссоко-уникален талат,който вече няма желание за ЦСКа.Явно се е помислил за голямата работа.Камбура е по-добрата опция.
8.ПОД НАЕМ-Васил Попов,Радой Божилов и Долапчиев.
Пристигащи
1.Бандаловски-много чепат характер,но още един добър футболист и лидер.Вижда се,че без пари,старите играчи вършат работа.
2.Марки-един от малкото добри халфове в България.Ще ни свърши работа и зад нападателя и като опорен Халф.
3.Камбуров-няма смисъл от коментар,това е най-добрият нападател в България.
4.Алассан Н'Дайе-със сигурност е по-добре от Сънди и Галчев,прюс това ще излезе без пара.
5.Каядо/Асис-двама силни футболисти за родните стандарти.За мен втория е по-добър,въпреки,че и заплатата му ще е доста "класна"
6.Евентуално още един нападател,но не на всяка цена-Бадема,Стоянов и Силва също могат да играят там.
Това е лично мое мнение,изброените футболисти струват ЗЕРО и ще свършат работа,все пак бат'Стойо си знае работата
Според мен силно се избързва и пак не се дава шанс на един Стивън Сънди. Вярно е, че направи слаби мачове, но, ако не допускаше слабости днес щеше да е във Валенсия. Трябва да му дадем време. Как за един Ереро се говори, че трябва да е титуляр без да е показал нищо във официален мач, а за Сънди се иска напускане за няколко грешни паса???
Фо и Косоко няма какво да ги коментираме - те вече за нас не съществуват, в миналото са.
Джаксън е откритието на сезона. Да, също прави грешки, затова го взехме без цена. Но и той може да вдигне нивото си. Показва желание и борбеност, не се скатава. Догодина ще е по-добър.
Ди Вани напуса, защото е под наем, а цената му е висока.
Здравко и Галчев са ниска топка за ЦСКА.
Последна промяна от Кировец на 27 май 2014 13:11, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Тази година Съни направи повече добри мачове от Чочев, плюс това е минимум класа над Янчев и Галчев взети заедно.
Двама нападатели се чакат според мен, ако приемем че единия е Камбуров другия ще е по-млад, а не знам дали и трети няма да бъде взет.
Двама нападатели се чакат според мен, ако приемем че единия е Камбуров другия ще е по-млад, а не знам дали и трети няма да бъде взет.
Нито Гъргоров, нито Стоянов, нито Силва могат да играят като централни нападетели, той Косоко който е с една глава над тях неможеше, те нямат шанс.
Нито имат заставането, нито пласирането, нито могат да оказват натиск върху защитниците.
2ма нападатели ни трябват и това е.
п.п. Ако Трабзон наистина дават 1млн.евро за Силва и Менди веднага да ги продават
Нито имат заставането, нито пласирането, нито могат да оказват натиск върху защитниците.
2ма нападатели ни трябват и това е.
п.п. Ако Трабзон наистина дават 1млн.евро за Силва и Менди веднага да ги продават

-
- Контакти:
За Силва са малко ако са наистина 200 000 евро парите, които предлагат. С няколко добри мача в Европа може да го продадем за много повече.
- Udoji90
- Контакти:
Подкрепям мнението, че Сънди трябва да остане. Беше непостоянен, но в някои мачове загатна за много добри качества. При някои чужденци се изисква по-дълго време за адаптация, а и не може да си правим изводи за него от 15 пролетни мача, в някои от които дори не игра. Както и да погледна нещата, предпочитам го пред Янчев и Галчев, а единствен друг дефанзивен халф ни е Витанов (Чочев, Маркович, Маркиньос, ако дойде, не са такива - могат да играят по-назад с типичен опорен халф като партньор, но е рисковано да формират двойки помежду си). Ако ще се взима(т), нов(и), опорен(опорни), халф(ове), то логично е да това да стане за сметка на Янчев и/или Галчев, а не на Сънди.
Последна промяна от Udoji90 на 27 май 2014 13:19, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Артилериста
- Контакти:
Кировец написа:Артилериста написа:За мен важните постове са 2.Това са централен нападател и опорен халф.За ляв бек,с привличането на още 1 крило,както се говори,спокойно може да сложим и Милисавлиевич, и Ереро,на който трябва да му се дава повече шанс.Смятам,че напускащите и пристигащите футболисти трябва да са:
НАПУСКАЩИ
1.Стивън Сънди-слаб футболист,майстор на късия пас и бледо копие на К.Бру.Очаквах много повече.
2.Боби Галчев-много го харесвам,много е борбен и сърцат,но има 2-ма футболисти,които могат да свършат по-добра работа до Чочев-Марки и А.Ндайе,ако ги вземем.
3.Гуидо ди Вани-принципно не е лош,бори се,има техника и скорост,просто не му тръгна играта
4.Здравко Илиев-за него,може би,беше сигурно,че е за кратко на "Армията".Венци Василев и Бандаловски са доста по-добри играчи.
5.Джаксън Менди-стара се момчето,бореше се и сигурно е играл и за без пари,но при наличието на толкова много защитници и то българи,трансферът е неизбежен.
6.Фо Поре-така и не показа играта от Черноморец
7.Коссоко-уникален талат,който вече няма желание за ЦСКа.Явно се е помислил за голямата работа.Камбура е по-добрата опция.
8.ПОД НАЕМ-Васил Попов,Радой Божилов и Долапчиев.
Пристигащи
1.Бандаловски-много чепат характер,но още един добър футболист и лидер.Вижда се,че без пари,старите играчи вършат работа.
2.Марки-един от малкото добри халфове в България.Ще ни свърши работа и зад нападателя и като опорен Халф.
3.Камбуров-няма смисъл от коментар,това е най-добрият нападател в България.
4.Алассан Н'Дайе-със сигурност е по-добре от Сънди и Галчев,прюс това ще излезе без пара.
5.Каядо/Асис-двама силни футболисти за родните стандарти.За мен втория е по-добър,въпреки,че и заплатата му ще е доста "класна"
6.Евентуално още един нападател,но не на всяка цена-Бадема,Стоянов и Силва също могат да играят там.
Това е лично мое мнение,изброените футболисти струват ЗЕРО и ще свършат работа,все пак бат'Стойо си знае работата
Според мен силно се избързва и пак не се дава шанс на един Стивън Сънди. Вярно е, че направи слаби мачове, но, ако не допускаше слабости днес щеше да е във Валенсия. Трябва да му дадем време. Как за един Ереро се говори, че трябва да е титуляр без да е показал нищо във официален мач, а за Сънди се иска напускане за няколко грешни паса???
Фо и Косоко няма какво да ги коментираме - те вече за нас не съществуват, в миналото са.
Джаксън е откритието на сезона. Да, също прави грешки, затова го взехме без цена. Но и той може да вдигне нивото си. Показва желание и борбеност, не се скатава. Догодина ще е по-добър.
Ди Вани напуса, защото е под наем, а цената му е висока.
Здравко и Галчев са ниска топка за ЦСКА.
Младежо,за играч с подобна заплата,като на Съни,трябва от километри да личи,че е класа.В нашето кирливо първенство има поне 7 халфа по-силни от него.Сравненията Съни-Ереро са недопустими,просто защото единия има претенции,че е играл във Валенсия,националния на Испания и има стотици мачове в Примера,а другия е 20 годишен талант без никакъв опит.Като добавим факта,че заплатата на халфчето е поне 5 пъти по-висока от на Ереро,то сам може да си направиш изводите на кой трябва да се гласува доверие и кой да си тръгне.Откритието на сезона е Чочев,а не Джаксън

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
Съни няма стотици мачове в Примера, чичко. И откога заплатаа е определящ фактор във футбола? Чочев е открит отдавна, а не този сезон.
Последна промяна от Кировец на 27 май 2014 13:20, променено общо 1 път.