Левски - Литекс 23.11.2013 15:15

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски - Литекс 23.11.2013 15:15

Мнениеот BadBoy » 24 ное 2013 19:18

Резултатът е изразителен, но в същото време е и подвеждащ.
Хем сте ги надиграли, а от игра само един гол и то с рикошет.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 ное 2013 19:30

BadBoy написа:Резултатът е изразителен, но в същото време е и подвеждащ.

Споко , очакваме оная жрица на любовта от надежда дето уж си поддаде оставката да докара новите "опокувци" през зимата и ще сме ок и в този компонент .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2013 19:37

BadBoy написа:Резултатът е изразителен, но в същото време е и подвеждащ.

Но мнението ти е не само подвеждащо, а направо предубедено. Ние си знаем слабостите по-добре от който и да било.
Когато ни вкарват голове от статични, всичко е наред, а когато ние вкараме-критики и анализи... Ай сиктир!
Кое му е подвеждащо на резултата? 4 гола вкарахме ли? Още 5 положения имахме ли? Смешни засади първото вдигнаха ли ни?
10 гола ли да вкараме, та да е аирлия?
Имали Литекс положения-ами ние с Лц имахме 5 поне, ама паднахме с 0-2. Е, и?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 ное 2013 19:43

Синчец гледам обективно и непредубедено на мача.
В този мач фортуна беше с вас и просто всичко се получаваше.
Ловеч ви надиграха и по владеене на топката и като комбинации, но техните положения невлязоха.
Колко гола от тези 4 паднаха след хубава атака и комбинации?
Такива победи, след които се помислихте за много силни направихте и миналата година, и след това разочарованието беше огромно.

Не съм казал, че сините фенове не трябва да с4е радват, просто споделям, че не трябва да се главозамайват от головото изражение, тъй като на фона играта въобще не е обективно и това ще го чуеш и онези в "Пред банята" утре вечер.
Последна промяна от BadBoy на 24 ное 2013 19:46, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 24 ное 2013 19:45

Синчец ,

резултатът е радващ , но пак си пролича че в защита сме трагедия . Докато еничарите Тара и Тоньо са в Левски аз лично нищо хубаво не очаквам .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 ное 2013 20:02

BadBoy написа:Не съм казал, че сините фенове не трябва да с4е радват, просто споделям, че не трябва да се главозамайват от головото изражение, тъй като на фона играта въобще не е обективно и това ще го чуеш и онези в "Пред банята" утре вечер.

Аз така, като гледам никой не се главозамайва. Просто имаме малко повод за радост, но все пак знаем, че отбора ни не е това, което трябва да бъде на 100%. Както синчец каза, всички знаем слабостите на тези на терена. Дори Тони Здравков не хвърчи в облаците, съдейки по последното му интервю, което изчетох.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 24 ное 2013 20:16

zlobul написа:Синчец ,

резултатът е радващ , но пак си пролича че в защита сме трагедия . Докато еничарите Тара и Тоньо са в Левски аз лично нищо хубаво не очаквам .

Не сме толкова трагедия, Литекс са добри в нападение! Дали не са с най-резултатно такова? Та те отпраха четворка в Разград! Те са от малкото отбори, които играят футбол, и го играят добре. Кефят ме как играят, и затова съм още по-доволен от тази победа.
Badboy, имаше доста добри атаки, след които гол не падна. И няма как да искаш да играем атрактивно, след като водим в 10 минута с 2-0. Не сме толкова силни да си го позволим! Хванат ли ни на контра, и изравняват още на полувремето. Като претендираш за безпристрастност, отбелязвай ги тези неща. Както и смазващите ни 10 минути, пресата ни завари оранжевите в небрано лозе. И да-първият ни гол трябваше да е от дузпа, защото техен бранител игра с ръка малко преди Димов да вкара!
Слаби сме и си го знаем. Но в този мач бяхме по-добри и заслужено бихме. Не чух и нищо за надиграването в центъра, където всъщност разбивачите ни спечелиха мача. Отнеха толкова спорни топки и подсигуриха толкова ситуации, колкото за предните три мача. Затова и Литекс не можа да си играе играта. Не чух нищо и за затворения ни десен защитен вал, където Туре върши страхотна работа в защитна фаза. Дребни неща, но важни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 25 ное 2013 00:11

sin4ec написа:
BadBoy написа:4-те гола са факт, но ако трябва да сме реалисти три от тях паднаха с огромна доза късмет и не бяха плод на нападението.
Първия гол след карамбол
Втория гол всички от Литекс дремеха като коне на празна ясла
Третия гол случаен рикушет
Четвъртия гол същата работа, но хайде него го приемам, че е оттренирано положение.

Ловеч просто нямат вратар, но това си е само и единствено техен проблем.

Интересен поглед над нещата. Но на тази логика 90% от вкараните в синята врата голове са късметлийски или плод на синята неразбория. Нещо ми убягва от тоз анализ фактът, че до втория гол Литекс не можа да си излезе от полето, или това не влиза в играта? А след 2-0 в 10 минута, отборът трябваше да се надиграва и търси футбола( и да получи 4 гола), или да се затвори и чака грешки и контри? Рикошетът бил случаен-ами то трябва да ритнеш към вратата, за да чакаш рикошет, или бъркам? Когато Берое ни би без положение и смислена атака, оревахте орталъка с пишман анализи. а сега при 4-1 над Литекс, и още пет пропуснати ситуации, търсите кусури? Егати безпристрастната работа, заеби!

Sin4ec, Браво за този коментар. Не мисля, че изиграхме мачът на десетилетието, но определено отбора заслужава похвала след мача.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 25 ное 2013 08:50

Еее мислех, че след тоя мач разни червени, жълти и техните разновидности ще си спестят обичайния репертоар след победа на Левски но не би.

samobotev написа:Мача не беше лош но вратаря на Лителс определено беше хванат и най спокойно остави топката да влиза във вратата му стига играчите на Левски да я уцелят. Сега дали Борат е дал някой лев или вратарчето е част от тото мафията в България мен това лично не ме интересува просто на този не му е чиста работата и ръководството на Литекс ще трябва да вземе мерки ако иска отбора да спре да губи точки заради един продажник.

unobg написа:Според мен защитниците ни бяха хванати и не играха. Не е нужно да са хванати от Левски Сф, достатъчно е "бащицата" да е разпоредил нещо. Защитниците ни са малко и в колкото и лоша форма да са, поне имат някаква сработка. Това обаче се вижда само в определени мачове, а в други все едно са няколко напълно непознати... Цяла есен обаче нещата изглеждат плачевни, допускат се елементарни голове от отбори, които правят по 1-2 атаки. Нещо яко почва да ми мирише. От както "бащицата" тръгна да се отказва, започнаха да се получават доста странни мачове и резултати. Няма да се учудя ако завършим полусезона сред лидерите, а следващия пак почнем да лягаме на този и на онзи. Фенът на Лудогорец е прав и се вижда, че не играем чисто. Срещу Ботев ПД направиха същия номер като и днес :oops:

D.Georgiev написа:Благодаря ви че за пореден път доказвате, че играте избирателно. Не ви прави чест да се хвърляте срещу нас на кръв, а срещу сини и червени да се разхождате по терена. Само заради това не ви искам шампиони. Поздравления че се налагат млади момчета и отборът може да играе футбол, но поведението на отбора е неприемливо.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 ное 2013 09:16

terata написа:Еее мислех, че след тоя мач разни червени, жълти и техните разновидности ще си спестят обичайния репертоар след победа на Левски но не би.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Преди мача - Левски пада с 3 гола. След мача - играчите на съперника са хванати :) Ах, колко готино е да си трол. Винаги печелиш :oops:

Върни се в “Архив”