Бтв всичко тръгна от глупавото назначаване на Радко сърбина, за който Наско Сираков беше гарантирал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Народната любов не е към Наско Сираков, а към "Левски"!
Бтв всичко тръгна от глупавото назначаване на Радко сърбина, за който Наско Сираков беше гарантиралУеко с обожествяването!
zlobul написа:Sardukar написа:Народната любов не е към Наско Сираков, а към "Левски"!
Бтв всичко тръгна от глупавото назначаване на Радко сърбина, за който Наско Сираков беше гарантиралУеко с обожествяването!
Ти къде прочете за "обожествяване" , че не ми стана ясно и кой назначи Радко ?
Sardukar написа:Всеки знае, че Наско много често води чужденци, т.е. сърби. 2009 също се говореше за негово завръщане, а назначаването на Достанич беше обявено като съгласуван с него ход (предвид това, че води много сърби това не изглежда много лошо, а и коментарите му за сърбина са в полза на това твърдение). Факт е, че е най-успешния шеф (спортен директор) на "Левски", но аз не виждам нови идеи в него. Бтв не смятам, че само той е "истински" левскар и "управник" и само той може да оправи отбора.
El Grande написа:Рогатковци, кви са тея високи коефициенти за нас?
Нещо подмолно ли готвите вашта семка нечестива?
Stanislav_Ivanov написа:Аз си мисля,че Йоканович,ще се справи.Дано само играчите го слушат и изпълняват тва което иска той.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта