Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Тралала

Re: ЦСКА ФАЛИРА

Мнениеот Тралала » 22 юни 2013 19:56

Официално станахте най-противния отбор в България.Честито! Дано ви накажат жестоко!

А гледам и Светкавица яко ви пердаши. Това може само да ме радва.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юни 2013 19:57

miti4nia написа:гооооооооооооооооол :mrgreen:

Кво става бе, да не вкарахте трети гол, пардон, втори на Славия?... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 22 юни 2013 19:58

Добър вечер колеги.Мисля че трябва да направя едно академично и кратко пояснение относно случая "Велбъжд-Локо(ПД)" и сегашния случай 'ЦСКА-Нефтохимик". Между двата случая има една много съществена, бих казал огромна разлика.И тя е, че през 2001 година, ФК Велбъжд (Кюстендил) загуби професионалния си статут, но ПРОДЪЛЖИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ във В група, а Локо(ПД) които тогава бяха в Б-група, просто заеха мястото на Велбъжд в А-група (тогава правилникът го позволяваше). Т.е. Велбъжд нито е бил фалиран,ликвидиран, закриван и прочие,просто загуби професионалния си лиценз и той бе даден на Локо(ПД), но клубът от Кюстендил както казах продължи да съществува макар и във В -група със цялата си история,мачове, статистика,медали и т.н.,Ссъщото важи и за Локо(ПД)-т.е . тогава просто беше извършена размяна. Сега такова нещо няма-ЦСКА просто спира да съществува, а Нефтохимик се преименува на ...нещо си...та така ;)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 юни 2013 19:59

batekrasi на 22 Юни 2013 17:49

patron написа:

batekrasi написа:Реве ми се мама му стара...Никога през живота си не съм кълнал, но сега ще го направя - бял ден да не видят тези пернишки изроди... :!:

Пари ли ти дължат, че се разрева чак :lol:

няма да ме разбереш... за мен ЦСКА е начин на мислене и на живот. Да си фен на ЦСКА значи да си интелигентен човек, не познавам нито един циганин ,който е фен на ЦСКА. За разлика от левски... Когато се запозная с някой и стане въпрос че е от ЦСКА , аз знам ,че е свестен и умен човек. И изобщо не се бъзикам сега. На 300 км от София съм, но винаги когато имам възможност идвам и ги гледам... И сега едни пернишки изроди решиха,че могат да теглят една майна на половин България и го правят с кеф. Не ми се говори повече...

Що не вземеш да прочетеш по другите форуми(анонимните) коментарите на твоите съотборници от цска, та да видиш колко са куртурни? Ако за тебе това е култура, ясно е и ти какъв си. И не се прави, че не сивиждал цигани от цска, щото аз съм виждал много такива, включително и наркомани и какви ли не утрепки.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 22 юни 2013 20:00

ЦСКА вече не съществува, освен в умовете на наивници и глупци!!!
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 20:01

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Добър вечер колеги.Мисля че трябва да направя едно академично и кратко пояснение относно случая "Велбъжд-Локо(ПД)" и сегашния случай 'ЦСКА-Нефтохимик". Между двата случая има една много съществена, бих казал огромна разлика.И тя е, че през 2001 година, ФК Велбъжд (Кюстендил) загуби професионалния си статут, но ПРОДЪЛЖИ СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ във В група, а Локо(ПД) които тогава бяха в Б-група, просто заеха мястото на Велбъжд в А-група (тогава правилникът го позволяваше). Т.е. Велбъжд нито е бил фалиран,ликвидиран, закриван и прочие,просто загуби професионалния си лиценз и той бе даден на Локо(ПД), но клубът от Кюстендил както казах продължи да съществува макар и във В -група със цялата си история,мачове, статистика,медали и т.н.,Ссъщото важи и за Локо(ПД)-т.е . тогава просто беше извършена размяна. Сега такова нещо няма-ЦСКА просто спира да съществува, а Нефтохимик се преименува на ...нещо си...та така ;)

Как на нещо си бре?
Марката, ХАРИЗМАТА, четирите свещенни букви...!
титлите, купите,убиецът на гиганти!
Това е НЕФТОХИМИК АС-23. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юни 2013 20:03

damyanov1963 написа:Каквото и да се говори, каквото и да се пише - цскато е морално деградирал и битово разложен(разбирай фалирал) клуб. Нищо вече не може да изтрие от историята тоя резил на уж най-успелия български клуб.

Хайде стига прочувствени милиционерски тиради! Вижте първо вашето осрано дупе, дето държавата и руснаците от 15 години насам ви го бършат...Лицемери! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 22 юни 2013 20:04

pampi написа:
damyanov1963 написа:Каквото и да се говори, каквото и да се пише - цскато е морално деградирал и битово разложен(разбирай фалирал) клуб. Нищо вече не може да изтрие от историята тоя резил на уж най-успелия български клуб.

Хайде стига прочувствени милиционерски тиради! Вижте първо вашето осрано дупе, дето държавата и руснаците от 15 години насам ви го бършат...Лицемери! 8-)

Нещо си нервен? "Приятелю"? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

milen86
Контакти:

Мнениеот milen86 » 22 юни 2013 20:06

Закривай кочината! :evil:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 22 юни 2013 20:07

фифи перото написа:
pampi написа:

Нещо си нервен? "Приятелю"? :lol:

"...Тежко, брате, се живее между глупци неразбрани; душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани. ..." Към брата си - Христо Ботев
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”