Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Престъпление срещу България ли е Делян Пеевски шеф на ДАНС?

Политическо назначение против интересите на страната
163
91%
Назначение гарантиращо интересите на страната
17
9%

Общо гласове: 180

onceMORT
Контакти:

Re: Престъпление срещу България Делян Пеевски шеф на ДАНС

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 14:22

grasiani написа:
dunavfc написа:
grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.

А възмутително ли е за теб,да се пускат всеки ден теми за КНДР,Русия ? Теми за антикапитализмът ? Това не те ли смущава ? Я погледни какво се случва в момента из социалните мрежи и ми кажи,според теб не е ли оправдана тази тема тук в форума ?

Да възмущава ме че се пускат всякакви безумни теми,ами като те интересуват подобни неща пиши във всякакви форуми,сайтове на политическа тема, не е нормално за една новина да има 5-6 теми и то ги пускат и пишат в тях едни и същи хора и се надпреварват да обиждат и да изкарват опонента си ненормален, аз особен смисъл в пускането на подобни теми не виждам, никакъв дебат не се получава само празнословие,излишни обиди и напрежение, достатъчно ми е фенското заяждане във форума, в това виждам поне някакъв смисъл,а сега да се пренася и политическо, нещо прекалено ми е,поне за себе си така ги виждам нещата влизам във форума на Гонг главно заради спорта и заради любимия ми отбор и нещо да науча за тях ,ако искам за политика има си други сайтове, форуми,телевизии,вестници.Тука има някои във форума им прави кеф да пуска теми и после да спорят до лудост и безумие и да се доказват колко пръщят от мозък и колко много ги разбират нещата.Понеже социалната мрежа се тресяла и аз да се включвам в общия хор на празнодумците,не мерси.

Вече изложи твоята гледна точка. Щом няма да си от празнодумците, освободи ни от присъствието си и ни остави да си празнодумстваме.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 14:23

Red_Neck написа:
dunavfc написа:Наистина Кадиев и Стоилов,заслужават уважение,че гласуват заради своите принципи и възгледи,а не по партийна линия ;)

+ 1948 (1923) :)
Янаки е доста влиятелен и това, че се опълчи от ПАРЛАМЕНТАРНАТА трибуна е показателен.
Проблема не идва от ДПС според мен, а от корпоративни интереси. Доган Ага не му пука за ДПС, а като Волен Ага гледа да напълни сметките в Швейцария.

ПП: Бареков ще се качи на магистралата ... :)

Аз имах огромни уважения към Орешарски и си мислих,че не би действал по този гнусен начин,но за съжаление ме опроверга...

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 14 юни 2013 14:24

grasiani написа:Да възмущава ме че се пускат всякакви безумни теми,ами като те интересуват подобни неща пиши във всякакви форуми,сайтове на политическа тема, не е нормално за една новина да има 5-6 теми и то ги пускат и пишат в тях едни и същи хора и се надпреварват да обиждат и да изкарват опонента си ненормален, аз особен смисъл в пускането на подобни теми не виждам, никакъв дебат не се получава само празнословие,излишни обиди и напрежение, достатъчно ми е фенското заяждане във форума, в това виждам поне някакъв смисъл,а сега да се пренася и политическо, нещо прекалено ми е,поне за себе си така ги виждам нещата влизам във форума на Гонг главно заради спорта и заради любимия ми отбор и нещо да науча за тях ,ако искам за политика има си други сайтове, форуми,телевизии,вестници.Тука има някои във форума им прави кеф да пуска теми и после да спорят до лудост и безумие и да се доказват колко пръщят от мозък и колко много ги разбират нещата.Понеже социалната мрежа се тресяла и аз да се включвам в общия хор на празнодумците,не мерси.

Точно с последните си мнения, в тема засягаща едно определено лице, поставено от определена партия, си празнодумец, защото не видях твое мнение за Де.Пее.....Доколкото съм забелязал си привърженик на БСП, сподели все пак за "независимият, външен кандидат".....или просто млъкни!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 14:26

MCMXIII написа:
Red_Neck написа:Интересно става........ Орешарски каза: "Предложението на ДП стана чрез консултации с БСП и ДПС".
Сега Серьожа казва: "..... решението е на Орешарски!"
В същото време, почти всички членове на парламентарната група на БСП се оправдават с решение на ръководството.
На въпрос към Орешарски дали това назначение е цената на премиерския пост, той отговори: " .... Не разбирам въпроса ?!?"
Уж имало 3-ма кандидати, но никой не казва кои са другите 2-ма. Възниква и въпроса, защо експресно бяха занижени критериите за шеф на ДАНС и веднага след обнародване в ДВ бе гласувано и неговото назначение.
Аз лично не си спомням по-скандално политическо назначение - представител на етническа партия с почти криминална автобиография да застане начело на Агенцията, която отговаря за националната сигурност!

ПП: Другари "патриоти" - къде е Волен? Да не би да е на "тийм билдинг" в 5-звезден парижки хотел за наша сметка?

Ха на ба,с че ще има хора, които ще го оправдаят за назначението. Дори ще обясняват колко кадърен е Д. Пеевски :shock:

То има и хора, които мислят, че инженер Г. Иванов притежава интелект над средния, та за Пеевски ........
3 курс студент, на 21 години в борд на огромно държавно предприятие ......много ще да е талантлив.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 юни 2013 14:28

Да на 21 год. член на управителният съвет на пристанище "Варна" Не гении,а не знам ,какво...

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 14 юни 2013 14:30

dunavfc написа:
Red_Neck написа:
dunavfc написа:Наистина Кадиев и Стоилов,заслужават уважение,че гласуват заради своите принципи и възгледи,а не по партийна линия ;)

Янаки е доста влиятелен и това, че се опълчи от ПАРЛАМЕНТАРНАТА трибуна е показателен.
Проблема не идва от ДПС според мен, а от корпоративни интереси. Доган Ага не му пука за ДПС, а като Волен Ага гледа да напълни сметките в Швейцария.

Аз имах огромни уважения към Орешарски и си мислих,че не би действал по този гнусен начин,но за съжаление ме опроверга...

Пичове, говорим за цена. Всеки като Орешарски изминал дългият път от СДС до БСП, надали може да бъде упрекнат в идеология. Важна е цената.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 юни 2013 14:34

dunavfc написа:
Red_Neck написа:

Имах един преподавател по Международни финанси - проф. Масларов. Изключително интелигентен и краен привърженик на Австрийската иконом. школа.
Та, преди доста годин Пл. Орешарски е бил негов студент. Изказваше се винаги много ласкаво за него. Твърдеше, че Орешарски е по-десен от Костов във възгледите си.
Скоро срещнах професора и се заприказвахме ...... Сподели, че е озадачен от "авантюрата в която влиза Орешарски".
Орешарски е т.нар. "бяла мишка". Защо, обаче се хвана на това хоро .... с какво му извиват ръцете?
2 са големите грешки на прехода:
1. Липсата на закон за лустрация.
2. Много бавната приватизация.

Този кабинет, обаче отива на катастрофа!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Неутрален
Контакти:

Re: Съпротива

Мнениеот Неутрален » 14 юни 2013 14:41

Жалка работа. Герб назначаваха калинки, а комуно-турците направо шопари. Този "господин" беше в НДСВ, после не знайно как стана директор на 21 години !!! в порт Варна ако не се лъжа и от там нататък такова развитие в кариерата НЯМА никъде в света. Този изрод не е работил нищо друго , освен директор или следовател. Ако тази кочина беше държава, щеше да има нормален съд който да попита този олигофрен : ОТ КЪДЕ СА ТИ ПАРИТЕ ? След това да подхване майката свиня, как от шеф на тото-то и заплата от 1500 лева стана милионер ? Ама кой да пита ? Тези дето са затънали в лайната до гушата ? Аз друго си мисля, че червените кхмери са разбрали ситуацията че е сложна и пари НЕМА. Сега се отпиват всячески да изкарат хората на улицата, след което да се махнат безследно. Защо мисля така ? Ами вижте какво направиха за 2 седмици , искат да разрешат пушенето със закон !!! прецедент какъвто не се среща в цяла Европа , легализиране на циганските гет (това е с цел да легализират огромните бетонни чудовища по морето и планините) и за капак Пеевски ! ДО КОГА ? НАРОДЕ . . . . . До кога ще търпим тази изроди ? То не бяха Луканови, Виденови зими, сега се очертава и Лешникарска такава, само че много по страшна. Крайно време е народа да си вземе властта с КРЪВ , комунистите и без това няма да я дадат лесно. Крайно време е да разкрием кукловодите които дърпат конците, защото такива хора подобни на тоалетна хартия за еднократна употреба като смешния цар, боко и тем подобни , са само и единствено да има някаква "промяна" от време на време.Целта е винаги да дойде БКП след тях, демек истинската партия майка , а не тези псевдо крила създадени само да има някакво грачене по медиите и парламента. Жалко че народа е овчи и не мисли, а още по лошо е че бързо забравя. Как никой не мисли какво се случва след червено управление ? Чудя се и на тези господа милиционери, между тях сигурно има и честни и доблестни, как никой не възропта срещу това да го управлява някакъв смешник ? Дали ще дочакаме някой да повдигне завесата, да видим какво се крие зад КТБ(корпоративна търговска банка) и смешния и собственик БОРАТ 2 ! Спирам до тук, че почва да ми се гади и сигурно ще повърна !

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 14 юни 2013 14:44

Red_Neck написа:Този кабинет, обаче отива на катастрофа!

89 им се размина, 97 им се размина, дано 2013 не им се размине.
Имам чувството, че народът просто чака всички заедно да се вътре, ама те нали са си умнички и ту Атака ги няма, ту Герб.
...

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 юни 2013 14:44

grasiani написа:
Daniel Levski написа:
grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.

Аз когато преди 4 месеца се възмущавах на това, ти мълчеше и го приемаше за нормално. Сега хората са били платени. Виж кога са регистрирани, виж по какви теми сме писали, тогава говори глупости.

Ти пък кога си пускал тема за Левски или за спорт или да пишеш, винаги си само в политическите теми,хайде бягай да успокояваш нервите,това е положението в момента, и някой ако мисли да връща Герб на власт е попаднал в жестока заблуда.

Не е вярно, проблема е ,че всички теми за Левски ми се трият. Също така да ти кажа не съм пропуснал мач на Левски в София. Но пускам политическа тема защото става нетърпимо.

Върни се в “Архив”