grasiani написа:dunavfc написа:grasiani написа:Tука има хора които пишат и пускат теми във форума само по политически такива и това ме навежда на мисълта че това никак не е случайно, изглежда получават някакви кинти да създават някакви активни мероприятия по форумите,и тъй като гонг е един от най-четените и най посещавани и изобщо спортните форуми, явно някой обича да създава определени внушения с пускането на подобни теми в спортен форум.Иначе няма нищо лошо да се пускат и различни от спортната тематика теми,но определени хора го правят преднамерено и изобщо нито им пука за спорта,а все пак главната насоченост на форума е спорт,погледнете от 10 теми пуснати 5 са политически за мен това е възмутително и скандално.
А възмутително ли е за теб,да се пускат всеки ден теми за КНДР,Русия ? Теми за антикапитализмът ? Това не те ли смущава ? Я погледни какво се случва в момента из социалните мрежи и ми кажи,според теб не е ли оправдана тази тема тук в форума ?
Да възмущава ме че се пускат всякакви безумни теми,ами като те интересуват подобни неща пиши във всякакви форуми,сайтове на политическа тема, не е нормално за една новина да има 5-6 теми и то ги пускат и пишат в тях едни и същи хора и се надпреварват да обиждат и да изкарват опонента си ненормален, аз особен смисъл в пускането на подобни теми не виждам, никакъв дебат не се получава само празнословие,излишни обиди и напрежение, достатъчно ми е фенското заяждане във форума, в това виждам поне някакъв смисъл,а сега да се пренася и политическо, нещо прекалено ми е,поне за себе си така ги виждам нещата влизам във форума на Гонг главно заради спорта и заради любимия ми отбор и нещо да науча за тях ,ако искам за политика има си други сайтове, форуми,телевизии,вестници.Тука има някои във форума им прави кеф да пуска теми и после да спорят до лудост и безумие и да се доказват колко пръщят от мозък и колко много ги разбират нещата.Понеже социалната мрежа се тресяла и аз да се включвам в общия хор на празнодумците,не мерси.
Вече изложи твоята гледна точка. Щом няма да си от празнодумците, освободи ни от присъствието си и ни остави да си празнодумстваме.