Време е за връщане на Гон-Дзю на бел конь .

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
subzero написа:magga написа:levski_4_life написа:magga написа:Алооо 3 месеца подготовка и накрая това ли трябва да гледаме ???? Таковал съм и селекцията и треньора и всичките там платени фенове и тъпаци, които едно освиркване нямат за цял мач .... ако така ще играе Левски до края на сезона на последния мач ще има само разни друсалки от сектор Б
Освиркваха цяло второ полувреме и накрая викаха оставка, не знам кой "мач" си слушал (защото за гледане нямаше...). Ако си пуснеш измислената телевизия, която го предава, ще чуеш, че още викат
Кой освирква ? Разбирачите от сектор В ... а ония в Б какво правят цял мач ? Подкрепят отбора ... еми в момента няма какво да му се подкрепя![]()
П.С. Не съм на стадиона и няма да отида на мач на Левски поради една причина и всеки, който не е на стадиона сега сигурно я знае
А ве за кви причини говорите,бе ?? отбора би трябвало да е над всичко. няма значение кой е президент,кой треньор,щом си фен-си на стадиона.
mrw8 написа:ОЛЕЛЕ МАЛЕ. Добре, че поне юношата Йовов поигра. Поне тях ги налагаме ако не друго...
subzero написа:Много сте зле. Ама с Илиан толкоз. Чак почвам да се чудя дали мача с нас се игра.
Не съм вярвал,че някога ще подкрепям Левски,ама предпочитам вас пред Лудогорец. Днес обаче не си струваше.
Parmalat написа:Какви шампиони ще ставате,Левски,лато неможете да биете последният в А група?Лудогорец поне се изсъниха срещу осмият.
Parmalat написа:Какви шампиони ще ставате,Левски,като неможете да биете последният в А група на Герена?Лудогорец поне се издъниха срещу осмият.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта