Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локомотив Москва 06.02./17:30
Днес се видяха добри неща. И то срещу съперник, който е с класа над нас. На този етап за нас, феновете това е достатъчно, изводите от мача ще си ги правят специалистите в щаба. Аз лично смятам, че имаме много да работим, но и доста е направено. Това категорично не е онзи отбор, който ни ходеше по нервите преди месеци. В двата мача срещу сериозни съперници Левски показа, че може да играе футбол. Да, това са само контроли, но нещата така или инак се виждат. Имаме достатъчно и време, и спокойствие за работа. В този отбор има потенциал, но дали ще се развие и реализира е друг въпрос. Помните как се самоторпилирахме миналата пролет. За дитирамби е рано, но пък има надежда!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- milen.hristov
- Контакти:
Nasko Sirakov
преди 3 часа от Sofia
Bravo na Levski,samo sreshtu takiva protivnici se trupa avtoritet i samochustvie.Prodaljavaite momcheta v sashtia duh i sledvashtite kontroli.Za da badete v top forma za starta na parvenstvoto.USPEH:))
преди 3 часа от Sofia
Bravo na Levski,samo sreshtu takiva protivnici se trupa avtoritet i samochustvie.Prodaljavaite momcheta v sashtia duh i sledvashtite kontroli.Za da badete v top forma za starta na parvenstvoto.USPEH:))
Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!

П.С. Това ми напомня за една друга "гръмка" победа преди две години над Динамо Москва, последвана от неочаквано и неприятно приземяване в първия пролетен кръг!

П.С. Това ми напомня за една друга "гръмка" победа преди две години над Динамо Москва, последвана от неочаквано и неприятно приземяване в първия пролетен кръг!

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- ralka_levskarka
- Контакти:
russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!![]()
![]()
По вашите сметки трябваше да паднем с 0:5

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!![]()
![]()
А спомни ли си след тоя първи кръг какво постигна Левски ? 13 победи и равенство с около 10 100% положения в Перник. А ЦСКА си остана с "неприятното приземяване".
Само Левски!
ralka_levskarka написа:russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!![]()
![]()
Тъй де, откъде да знаем, че рашъните имат толкоз много резерви

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
- ralka_levskarka
- Контакти:
russia написа:ralka_levskarka написа:russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!![]()
![]()
Тъй де, откъде да знаем, че рашъните имат толкоз много резерви
Мхм, за разлика от вас.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
siniq_fen написа:russia написа:Хм, явно съм изпуснал уникалното "зрелище" да гледам как ФК"Левски" се е саморазправил с Локо Москва! Нищо, че руснаците за първи път, а сигурно и за последен, излизат с подобен състав! Но щом левскарите са доволни, значи всичко е ОК! Хай честито значи!![]()
![]()
А спомни ли си след тоя първи кръг какво постигна Левски ? 13 победи и равенство с около 10 100% положения в Перник. А ЦСКА си остана с "неприятното приземяване".
Не, не си спомням, защото нямам навика, пък и не ми трябва да помня мачовете на всички отбори през целия сезон. Мисълта ми беше друга, но няма да се обяснявам повече!
Честита победа, първо.
Второ мача не съм гледал и мнения за игра и т.н. не е редно да споделям.
Трето Локо Москва с какъв състав са играли също не е важно.
Единственото което се набива на очи е че победата идва след статични положения, то ест с игра гол не е паднал, а това си е сигнална светлина.
Второ мача не съм гледал и мнения за игра и т.н. не е редно да споделям.
Трето Локо Москва с какъв състав са играли също не е важно.
Единственото което се набива на очи е че победата идва след статични положения, то ест с игра гол не е паднал, а това си е сигнална светлина.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
![]()
За НАШЕ ОГРОМНО СЪЖЕЛЕНИЕ световният гранд Симург не ни оказа честа да играем с него! И се задоволихме да играем с много слабият отбор на Локо Москва! За наше съжеление не можахме да постигнем Х със Симург и да запишем и ние в нашата история този ЧУДОВИЩЕН УСПЕХ!
Чудех се от къде ми беше познато това име Симург и се сетих! Не съм знаел НИКОГА този отбор, просто има почти същото име както на един футболист от преди години Тимур Кедзбая!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]