То не е само до треньора, ама ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо за пореден път показа високото си самочувствие и увереност. "Мисля, че резултатът е основният фактор, който определя добрия треньор. В последните 10 години никой не ме превъзхожда като треньорски методи или брой трофеи от Шампионската лига", сподели Специалния пред китайските медии, цитиран от "Евроспорт".
Два пъти португалецът стъпи на европейския връх - 2004 година с Порто и 2010 година с Интер. "В следващите 10 или 20 години ще се опитам да задържа нивото си", призна Жозе. "От 2000 година съм треньор и още имам същата страст към професията", каза още Моу.
Старши треньорът и спортен мениджър на Реал Мадрид Жозе Моуриньо призна, че е сбъркал с действията си по време на двубоя с Барселона миналата сряда (2:3). Голяма част от феновете на "лос бланкос" утре ще подкрепят Специалния с идеята да му вдъхнат нова увереност преди началото на първенството в Примера, разбра "АС".
Утре вечер "лос меренгес" срещат Галатасарай в мач за Трофео Бернабеу и от трибуните ще личи мощна подкрепа към португалския треньор. Жозе хвана за ухото помощник-треньора на Барса Тито Виланова и подритна Сеск Фабрегас в края на скандалния мач на "Камп Ноу".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Only those who don't know me can dream, make up or believe I may leave Real Madrid at this stage...
I believe many people were surprised by the quality football showcased by Real Madrid during the preseason and it would be surprising news to them if I left the club now. Impossible!
I have a fantastic President who is very intelligent and with whom I have a great friendship. I also have a Director General who works for the club 24 hours a day, so my motivation is enormous and my Madridismo is even greater than that of some pseudo-Madridistas...
There is no way I'm leaving. No way!
I also wish to apologise to Madridistas, and only to them, for my attitude in our last game. Some people are better adapted to the hypocrisy in football than I am, and they hide their faces and speak in whispers deep inside tunnels.
I'm not learning to be a hypocrite, and I don't want to.
Best wishes to all. We'll see each other tomorrow at the Santiago Bernabeu Stadium.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта