Схемата е ясна - има 700 клуба, които ще решават съдбата на Перукан и Папагала и трябват кинти за... организация!
Банкети, рушвети, .... по някоя топка и готово!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Тези измислени санкции идват преди конгреса за нов началник, който ще се проведе Февруари 2018.
Схемата е ясна - има 700 клуба, които ще решават съдбата на Перукан и Папагала и трябват кинти за... организация!
Банкети, рушвети, .... по някоя топка и готово!
tomatomov197 написа:Аз не вярвам на думи , а на дела . Ако Левски и Лудогорец подкрепят Боби , а ЦСКА - не , значи е ясно кого подкрепят съдиите всъщност . За кого дават измислени дузпи , кой вкарва с ръце и т.н.
tomatomov197 написа:Аз не вярвам на думи , а на дела . Ако Левски и Лудогорец подкрепят Боби , а ЦСКА - не , значи е ясно кого подкрепят съдиите всъщност . За кого дават измислени дузпи , кой вкарва с ръце и т.н.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
koisa написа:tomatomov197 написа:Аз не вярвам на думи , а на дела . Ако Левски и Лудогорец подкрепят Боби , а ЦСКА - не , значи е ясно кого подкрепят съдиите всъщност . За кого дават измислени дузпи , кой вкарва с ръце и т.н.
И от какъв зор Левски трябва да подкрепи Л. Пенев, подлогата на Ганчев?От трън, та на глог е цялата работа!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта