VIP Brother - официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Златка Блек доказа: Царят не само е гол, но и прост
Лошото е ,че Златка е икономист.....не знае какво е плосък данък....е това е по-сложно от столиците,но това е образованието и...лошо,много лошо.Защо не се самосезира прокуратурата,как е взела образованието си.Тук 100% има корупция или проституция,все наказуеми по Н.К.Да има много неграмотни Българи,но те не са ВИП персони.
Angoff написа:Абе какво се нахвърлихте на момичето ... ами не ги знае , какво толкова не всичко е знания предполагам , че има други достойнства момичето ... предпочитам незнаеща и красива жена пред умна и грозноватичка. На мен момичето ми допада и и съчуствам в тая ситуация. Жени бъдете преди всичко красиви всичко друо се научава
И твойта не е лесна

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа! 
Пък и в днешно време част от красивите момичета използват красотата си , за да изкарат пари и си казват" За какво да уча , след като мога да изкарам пари с уста , п**ка и красивото си тяло много по-лесно" И наистина някои жени много намазаха от богати чичковци!

Пък и в днешно време част от красивите момичета използват красотата си , за да изкарат пари и си казват" За какво да уча , след като мога да изкарам пари с уста , п**ка и красивото си тяло много по-лесно" И наистина някои жени много намазаха от богати чичковци!

Последна промяна от Гочето1913 на 19 сеп 2012 19:52, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Гочето1913 написа:Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа!
Ако ме покани за каквото й да било, пак няма да й откажа. На такова момиче просто не може да кажеш "НЕ".
nesidor написа:Лошото е ,че Златка е икономист.....не знае какво е плосък данък....е това е по-сложно от столиците,но това е образованието и...лошо,много лошо.Защо не се самосезира прокуратурата,как е взела образованието си.Тук 100% има корупция или проституция,все наказуеми по Н.К.Да има много неграмотни Българи,но те не са ВИП персони.
Бе повечето ВИП-ове са си точно неграмотници!
Не знам дали има нещо лошо в чалгата като стил, но е факт, че самите изпълнители се превръщат в някакъв пример за подрастващите. А кажете ми какъв пример може да бъде един Азис, или пък една Андреа ?
- Синьо сърце
- Контакти:
Гочето1913 написа:Може и да е проста и да няма нищо в главата , ама ако ме покани на гости за секс , няма да откажа!
За да те покани, трябва да имаш кинти. Няма кинти-няма Златка. А ако имаш кинти, ще си избереш партньорка по твой вкус и подобие, така че пак няма да ходиш при тая скачубра... Параграф 64!

Извод: Тая и за ебанье не става...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
CTAHKO написа:Angoff написа:Абе какво се нахвърлихте на момичето ... ами не ги знае , какво толкова не всичко е знания предполагам , че има други достойнства момичето ... предпочитам незнаеща и красива жена пред умна и грозноватичка. На мен момичето ми допада и и съчуствам в тая ситуация. Жени бъдете преди всичко красиви всичко друо се научава
И твойта не е лесна![]()
Ето човек,който мисли с оная си работа.Не му е лесно наистина
-
- Контакти:
Черното злато на българската действителност....
Тая освен за е..е за друго не става...
Тая освен за е..е за друго не става...
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
И каква е ползата да си умен? Каква е ползата да учиш? Да работиш на полето, а разни лигльовци на 16-17 години да те газят с колата от тати за 200000. Да възпитаваш детето, а то да гледа другите дето са невъзпитани и хмм... порочни как си цял живот ще им е леко...
Xamy написа:И каква е ползата да си умен? Каква е ползата да учиш? Да работиш на полето, а разни лигльовци на 16-17 години да те газят с колата от тати за 200000. Да възпитаваш детето, а то да гледа другите дето са невъзпитани и хмм... порочни как си цял живот ще им е леко...
Да,няма полза да си умен.Ти би ли казал с ръка на сърцето " тъп съм и се гордея с това"?