Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "А" група тръгва по TV7
Ако живееш сам добре, но ако сте повече хора може ли да задължиш другите да гледат това което и ти? Или ще помолиш да ти пуснат по дълъг кабел и ще разнасяш приемника от стая в стая. На всеки по 10 минути гледане като рекламата им на Булсата. Навиваш часовника и като звънне вземаш приемника. Ако част от вас не си правят сметката има хора които цепят и стотинката за да живеят добре и разход от минимум 10 лева повече на месец ги бърка.
[center]
[/center]

Hristos написа:Tribune East 1912 написа:Какво сте тръгнали да ми защитавате тв+??? 80% от българите не могат да гледат мачовете, а вие мислите точно като някакви егоисти...
Относно Тв7 - дано се справят с предаването на мачовете. Пожелавам им успех!
много се изхвърляш според мен на блока пред нас 70% от апартаментите са на булсат
Така е. Хората които гледат спорт нямат алтернатива освен Булсатком.През 2006 г. в моя вход от 21 апартамента само аз бях на Булсатком, а тази сутрин преброих 14 антени.
Добре е че ТВ7 ако и БНТ взема по един мач ще е добре а колкото до бареко или кой ще коментира. Ако искате да вземат коментаторите от БТВ и да видите опитите за самоубийство как ще нараснат дано ме разбрахте 

Последна промяна от MONK1TO на 26 юли 2011 11:14, променено общо 1 път.
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
Аз не съм с Булсатком. Ако има голямо събитие, което не мога да гледам по друга телевизия или в нета, отивам при приятели. Ако пък пуснат А група по Булсатком, ще прекарам. Няма смисъл от излишен рев и драми. Никой на никого не е длъжен.
peterkk написа:Hristos написа:Tribune East 1912 написа:Какво сте тръгнали да ми защитавате тв+??? 80% от българите не могат да гледат мачовете, а вие мислите точно като някакви егоисти...
Относно Тв7 - дано се справят с предаването на мачовете. Пожелавам им успех!
много се изхвърляш според мен на блока пред нас 70% от апартаментите са на булсат
Така е. Хората които гледат спорт нямат алтернатива освен Булсатком.През 2006 г. в моя вход от 21 апартамента само аз бях на Булсатком, а тази сутрин преброих 14 антени.
Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
bekono написа:Yordan_Mihaylov написа:stannn написа:Е нали това им е целта. Прецакан си и подписваш договор с булсат за да гледаш един глупав канал. Ще се вадят вефовете когато няма да мога да съм на стадиона явно. Да живее БФС и тъпите им решения.
Все повече се убеждавам, че нещо не можеш да схванеш нещата. П О В Т А Р Я М: 14.80 лв за Примера, Сериа А, Бундеслига, НБА и НХЛ, Уимбълдън, Копа Америка и т.н. Може би не знаеш как стоят нещата по света: всеки, който иска да гледа мачовете си плаща допълнително, а не ги излъчват по нац.телевизия. Много ми е интересно ти на какъв оператор си и какво по различно гледаш при него, че толкова ти пречи Булсатком?
Добре бе, 14.80, ама за 1 телевизор. Аз какво да правя като съм с 3, в момента плащам 10лв и за 3те и ми пускат един германски канал, където дават купата на Германия, Германия 2, един френски, където предават френското, един испански, където предават Испания и Италия. Мисля, че съм по-добре от теб, но все пак изпускам много мачове, но затова пък си имам интернет!
Сигурен съм, че не ти пука, но нали се сещаш, че въпросните канали нямат права да излъчват в България въпросните първенства? Затова получаваш и въпросната такса от 10 лв. за 3 телевизора. Интересно ми е с мислене като твоето как в този форум /в други теми/ се говори за европейско мислене и се дават идеи за PPV за мачове от родното първенство?
Neo M написа:... и се дават идеи за PPV за мачове от родното първенство?
PPV в България е абсурдно да вирее, едни ще пиратстват, други ще гледат в нета, а трети ще ги боли ...

Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите

Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС![/quote]
За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.
За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.
- Hakercheto
- Контакти:
alexxx написа:А по колко мача на кръг ще се предават
Кво ти пука ?

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
peterkk написа:Значи за 5 години никакъв напредък в булсата, ще стърчат чинии от всякъде! УЖАС!
За мен е голям напредък и най-вече удобство: да не търсиш непрекъснато читави линкове, без китайски коментар и реклами и с прилично качество. Искам като седна да гледам нещо да го гледам отначало докрай с качество отговарящо на ТВ-то ми.[/quote]
Това имам предвид. Вече има достатъчно технологии включително и да гледаш тв през интернет на телевизора (ако тв ти позволява), а булсат ми предлагат да заковат една чиния на балкона, да направят едни малко дупки и да ми опънат кабели през апартамента за да стигне в другата стая? Айде не мерси. За това не ги искам, не че 15 или 20 лв са много.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,