Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Домо класира Херта в слеващия кръг за Купата на Германия
Този сезон ще се развихри.Имам някакво 6то 4увство
Домо има потенциял колкото половината футболисти на Херта.Немога да си обясня как още го даржат резерва

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс
DukeUnv написа:Converse някакви парични награди ще предлагаш ли?![]()
Да мисля 10 000 лева 1-вите места

[center]
[/center]

durex написа:Домо има потенциял колкото половината футболисти на Херта.Немога да си обясня как още го даржат резерва![]()
![]()
![]()
![]()
Нормално е да е резерва.Но от него зависи докъде ще стигне.Сега е трудното при него,ако вкарва в минутите който играе със сигурност ще се превърне в титуляр.
браво. Българите в чужбина са в подем.
през седмицата Ники Михайлов прави фурор, днес Марто Петров донесе равенство на Сити с гол в 88 мин, Домо с невероятно ценен гол за Херта, Бербатов също прави силни мачове за Юнайтед и Сър Алекс Фъргюсън редовно си го хвали, Пелето също силен за Енерги .. само така

през седмицата Ники Михайлов прави фурор, днес Марто Петров донесе равенство на Сити с гол в 88 мин, Домо с невероятно ценен гол за Херта, Бербатов също прави силни мачове за Юнайтед и Сър Алекс Фъргюсън редовно си го хвали, Пелето също силен за Енерги .. само така

Re: Добро начало
Mного мъка има на тоя свят нали ..... чорбари
Ах какъв кеф ни доставяте с тоя си смешен плач, нямате си и на представа... М/у другото чух че са ви приготвили вряла супа в менюто за Четвъртък, така че се пригответе ........ ще има много да духате. Днес пихте една студена вода, в Четвъртък следва нещо по пикантно ...... ама вие си знаете де 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Достанич:-Нямам морално право....
Радко Достанич не присъства на награждаването за спечелената суперкупа! Обясни че други имали заслуги за класирането за този трофей! Бих искал да го поздравя за това! Човека има чест и достойнство! Нека го подкрепим в началото на треньорския му път в Левски! Имам предчувствието че с него нещата ще се получат ! Само Левски в Шампионската лига!!! 

Re: Игра точен резултат : Левски - Литекс
Converse написа:DukeUnv написа:Converse някакви парични награди ще предлагаш ли?![]()
Да мисля 10 000 лева 1-вите места,а за останалите по един чифт Converse
Може ли и за 4тите по 10 000 лева, не само за 1,2,3

Re: Добро начало
KingForadayy написа:Тоя сеэон Левски ги виждам извън първите 4.
Ммм...биха Литекс - значи няма да са четвърти поне, защото Литекс бяха четвърти

Каквото ни е 'силно' първенството и чудото да стане извън топ 2 няма да изпаднат

Re: Как е Гаджев?
mimyto написа:отпада. ша пускат бездарко на негово место
МимУто,защо да е БЕЗдарко?Много добре си играе за нашите стандарти!
[center]
[/center]