Blue_Girl написа:zlatan написа:някой знае ли дали Щърков ще пътува за Австрия.
Знае ли се цялата група за втория лагер,ако някой знае нека пише моля.
А, кога пътуват левскарите, за Австрия?
Утре
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
В сряда отборът ще направи една тренировка от 12,00 часа. Всички занимания са открити за фенове и журналисти. В сряда следобед, с редовен полет до Виена, тимът на Левски ще отпътува за втория си летен лагер.
Наставникът на Левски Георги Иванов-Гонзо е решил да не взима в групата за втория подготвителен лагер в Линдабрун талантливите близнаци Борислав Цонев и Радослав Цонев, научи Sportal.bg. Двамата не тренират с първия състав и на лагера в Правец, но това не е защото Гонзо се отказа от услугите им, ами заради ангажиментите им с националния отбор на България за набор 1995 година, където двамата взеха участие до преди няколко дни. Иванов е решил да остави младите таланти да почиват, вместо да ги взима в Австрия, където така или иначе на този етап няма да се борят за титулярно място. При завръщането на отбора в София обаче Боби и Ради ще подновят тренировки под ръководството на Гонзо по-изричното желание на бившата деветка на клуба. Почти сигурно те ще бъдат част от тима на юношеската-елитна група до 17 години през следващия сезон, тъй като на техните позици опорен халф и плеймейкър при по-големите (в елитната група до 19 години) има други качествени играчи, които също заслужават внимание според Иванов.
bigbonusprize написа:zlatan написа:az съм изключително доволен от новината за Старокин,той ще бъде новия Вагнер-помнете ми думите.
И аз така си мисля. Ще ми се защитният вал да е изграден изцяло от българи. Когато Левски има силна бг защита и националният я има!!!
Thsmith написа:от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти![]()
Иначе според мен старокин ще е нещо като втория Видович, а не Вагнер...
==
Между другото това много ми напомня на миналата година... 2/3 ти от пишещите тук и не само в този форум се радваха на иво ивонов и разправяха как е новия Томашич. Бил национал, бил защитник № 1на А група, щели сме да мачкаме с него и оправял всички проблеми в защитата... Точно след 5 кръга всичко живо го плюеше и говореше какъв лош трансфер е направил Гонзо. Как иво бил тролей и не ставал за нищо. Сега вървим към дежавю
Thsmith написа:bigbonusprize написа:zlatan написа:az съм изключително доволен от новината за Старокин,той ще бъде новия Вагнер-помнете ми думите.
И аз така си мисля. Ще ми се защитният вал да е изграден изцяло от българи. Когато Левски има силна бг защита и националният я има!!!
от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти![]()
Иначе според мен старокин ще е нещо като втория Видович, а не Вагнер...
==
Между другото това много ми напомня на миналата година... 2/3 ти от пишещите тук и не само в този форум се радваха на иво ивонов и разправяха как е новия Томашич. Бил национал, бил защитник № 1на А група, щели сме да мачкаме с него и оправял всички проблеми в защитата... Точно след 5 кръга всичко живо го плюеше и говореше какъв лош трансфер е направил Гонзо. Как иво бил тролей и не ставал за нищо. Сега вървим към дежавю
south_division написа:Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.
Същия пример е сега в ЦСКА, не знам до къде ще стигне , но Радуканов пое отбора, сплоти го, въведе нестандартни тренировки, промени облика, за един сезон създаде 5-6 национала. Забравения Бандаловски смени на десния бек Манолев от ПСВ, коренна разлика в Платини Нелсън и т.н
south_division написа:Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.
Същия пример е сега в ЦСКА, не знам до къде ще стигне , но Радуканов пое отбора, сплоти го, въведе нестандартни тренировки, промени облика, за един сезон създаде 5-6 национала. Забравения Бандаловски смени на десния бек Манолев от ПСВ, коренна разлика в Платини Нелсън и т.н
jeliotr написа:след три четири месеца ще говорим за радуканов
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта