Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот flo » 05 юли 2011 13:50

Blue_Girl написа:
zlatan написа:някой знае ли дали Щърков ще пътува за Австрия.
Знае ли се цялата група за втория лагер,ако някой знае нека пише моля.

А, кога пътуват левскарите, за Австрия?

Утре

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 юли 2011 13:50

Blue_Girl написа:
zlatan написа:някой знае ли дали Щърков ще пътува за Австрия.
Знае ли се цялата група за втория лагер,ако някой знае нека пише моля.

А, кога пътуват левскарите, за Австрия?

В сряда отборът ще направи една тренировка от 12,00 часа. Всички занимания са открити за фенове и журналисти. В сряда следобед, с редовен полет до Виена, тимът на Левски ще отпътува за втория си летен лагер.

==============
Наставникът на Левски Георги Иванов-Гонзо е решил да не взима в групата за втория подготвителен лагер в Линдабрун талантливите близнаци Борислав Цонев и Радослав Цонев, научи Sportal.bg. Двамата не тренират с първия състав и на лагера в Правец, но това не е защото Гонзо се отказа от услугите им, ами заради ангажиментите им с националния отбор на България за набор 1995 година, където двамата взеха участие до преди няколко дни. Иванов е решил да остави младите таланти да почиват, вместо да ги взима в Австрия, където така или иначе на този етап няма да се борят за титулярно място. При завръщането на отбора в София обаче Боби и Ради ще подновят тренировки под ръководството на Гонзо по-изричното желание на бившата деветка на клуба. Почти сигурно те ще бъдат част от тима на юношеската-елитна група до 17 години през следващия сезон, тъй като на техните позици опорен халф и плеймейкър при по-големите (в елитната група до 19 години) има други качествени играчи, които също заслужават внимание според Иванов.

Всички останали би трябвало да заминат за Австрия
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 05 юли 2011 14:00

bigbonusprize написа:
zlatan написа:az съм изключително доволен от новината за Старокин,той ще бъде новия Вагнер-помнете ми думите.

И аз така си мисля. Ще ми се защитният вал да е изграден изцяло от българи. Когато Левски има силна бг защита и националният я има!!!

от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти :lol:
Иначе според мен старокин ще е нещо като втория Видович, а не Вагнер...

==
Между другото това много ми напомня на миналата година... 2/3 ти от пишещите тук и не само в този форум се радваха на иво ивонов и разправяха как е новия Томашич. Бил национал, бил защитник № 1на А група, щели сме да мачкаме с него и оправял всички проблеми в защитата... Точно след 5 кръга всичко живо го плюеше и говореше какъв лош трансфер е направил Гонзо. Как иво бил тролей и не ставал за нищо. Сега вървим към дежавю
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юли 2011 14:06

Thsmith написа:от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти :lol:

==
Между другото това много ми напомня на миналата година... 2/3 ти от пишещите тук и не само в този форум се радваха на иво ивонов и разправяха как е новия Томашич. Бил национал, бил защитник № 1на А група, щели сме да мачкаме с него и оправял всички проблеми в защитата... Точно след 5 кръга всичко живо го плюеше и говореше какъв лош трансфер е направил Гонзо. Как иво бил тролей и не ставал за нищо. Сега вървим към дежавю

За защитната ни четворка не съм съгласен. Данчо Милиев също бих го споменал...
Е аз от собствено име мога да говоря и заявявам най-отговорно, че Иво не съм го плюл, няма и да го. Все още твърдя, че е добър, но непостоянен. Внася много стабилност при високите топки (като изключим знаеш кой гол). В действителност си мислех, че с Данчо ще станат новата ни национална двойка бранители, но уви. Колкото до Старокин, дано грешиш! :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 05 юли 2011 14:07

Thsmith написа:
bigbonusprize написа:
zlatan написа:az съм изключително доволен от новината за Старокин,той ще бъде новия Вагнер-помнете ми думите.

И аз така си мисля. Ще ми се защитният вал да е изграден изцяло от българи. Когато Левски има силна бг защита и националният я има!!!

от защитната ни четворка в момента имаме 1 играч който знае за какво е на терена.... и това е Дъсти :lol:

==

май нещо такова се случва , и аз съм песимист за Старокин нещо не мога да видя класа в него пък и ми се струва бавен за бек , Веско си беше класа , дано все пак да ни опровергае Старокин : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 05 юли 2011 14:43

Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.
Същия пример е сега в ЦСКА, не знам до къде ще стигне , но Радуканов пое отбора, сплоти го, въведе нестандартни тренировки, промени облика, за един сезон създаде 5-6 национала. Забравения Бандаловски смени на десния бек Манолев от ПСВ, коренна разлика в Платини Нелсън и т.н

Потребителски аватар
jeliotr
Контакти:

Мнениеот jeliotr » 05 юли 2011 14:53

south_division написа:Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.
Същия пример е сега в ЦСКА, не знам до къде ще стигне , но Радуканов пое отбора, сплоти го, въведе нестандартни тренировки, промени облика, за един сезон създаде 5-6 национала. Забравения Бандаловски смени на десния бек Манолев от ПСВ, коренна разлика в Платини Нелсън и т.н

след три четири месеца ще говорим за радуканов
Мразя журналиста Г.А.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юли 2011 14:55

south_division написа:Проблема не е да намерим втория Вагнер, втория Томашич или който щете, проблема е да намерим първия Мъри. Защото преди него и Пелето беше отписан и Мечо беше вечната разерва и Боримиров не можеше да си намери място при Гочето Василев. Всичко онова наречено "синя приказка" беше творение на Мъри. Никак не е маловажен треньора в един клуб , аз Гонзо много го харесвам, голям левскар и голям мъжкар е и вярвам, че иска да постигне много с Левски, но не е дорасъл. Мъри преди да стане треньор беше и в Барселона, беше и във Валенсия.

Абсолютната истина в думите ти! Но Радуканов не го съди по 3 месеца. Като го почнат с п**кенските номера тогава ще го видим. Засега добра работа, но за да стигне Мъри има много още пред него...
Няма как да намерим вторият Мъри, без да пробваме треньори. А това знаеш как се обича от феновете. Пълно доверие за Гонзо. Ако се провали ще си тръгне. Достатъчно мъжкар е да си изпълни обещанието...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 05 юли 2011 14:57

jeliotr написа:след три четири месеца ще говорим за радуканов

А догодина по това време, вече никой няма да говори за него :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 05 юли 2011 15:00

Не казвам, че Радуканов е стигнал Мъри , просто го дадох като пример, че треньора е от голямо значение. Той постигна от нищо нещо на Армията , друг е въпроса дали някой ще почне да му подлива вода и т.н и дали ще успее за напред.

Върни се в “Архив”