Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 19:42

Не отписвайте Сити! Повярвай те ми! Да, имат скапан треньор - Манчини, но имат и невероятни играчи в състава си, а ще купят и още този сезон! Да, на пръв поглед целият този поток на играчи към и от отбора води до това футболистите на тима да не могат да се сработят, но все пак там има наистина отлични футболисти, а и си мисля, че арабите няма д атърпят още дълго Манчини и ще му бият шута! А един кадърен треньор с тези играчи, които има в Сити може да ги закара на 1/2 финал в ШЛ, а по пътя към полуфинала да отстреля някой от фаворитите...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 19:44

Ще ги видим и тях ... С Манчини трудна работа да отстрелят някой от фаворитите ... Та, ние когато играхме с тях преди 2 месеца, а бяхме в трагична форма, почти не минаха центъра ... :lol: Яя Туре и Тевез са им двете основни фигури. Без тях са много, ама много слаб отбор.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 19:44

[center]Меси за трети пореден път става голмайстор на ШЛ! + че изравни рекода на Рууд ван Нистелрой от 12 гола в турнира за един сезон. ;)[/center]

Някой знае ли колко пъти най-много един играч е ставал голмайстор на ШЛ? И колко поредни сезона все един и същи играч е бил голмайстор на турнира? :)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2011 19:45

megan fox написа:Не отписвайте Сити! Повярвай те ми! Да, имат скапан треньор - Манчини, но имат и невероятни играчи в състава си, а ще купят и още този сезон! Да, на пръв поглед целият този поток на играчи към и от отбора води до това футболистите на тима да не могат да се сработят, но все пак там има наистина отлични футболисти, а и си мисля, че арабите няма д атърпят още дълго Манчини и ще му бият шута! А един кадърен треньор с тези играчи, които има в Сити може да ги закара на 1/2 финал в ШЛ, а по пътя към полуфинала да отстреля някой от фаворитите...

Несериозен коментар от твоя страна. Ман Сити имат сериозни пари, за другото ще почакат.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 19:49

Frankie Lampard написа:Ще ги видим и тях ... С Манчини трудна работа да отстрелят някой от фаворитите ... Та, ние когато играхме с тях преди 2 месеца, а бяхме в трагична форма, почти не минаха центъра ... :lol: Яя Туре и Тевез са им двете основни фигури. Без тях са много, ама много слаб отбор.

Бе не са само Тевез и Туре, има и други отлични играчи като Адебата, Силва и тн, но оня ръб Манчини не знае как да ги използва! Сега най-вероятно ще купят и Кун от Атлети, не се знае с кой още ще се подсилят, та чисто като единици имат никак не слаби футболисти, но треньора на Сити... дори Кокала или Вили Буцов ще се справят по-добре от Манчини!!!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 май 2011 19:54

Pavi G написа:
Frankie Lampard написа:Големи сте филмари ... Аз се шегувах ... Просто пиша каквото ми се иска ... :lol: Аз съм последния човек, който ще тръгне да каже какво ще става ... 8-) А тука 5 човека се хванаха за думите ми :lol:

Иначе това кой ще спечели ШЛ зависи и от потоците и от съдийте ... А за Челси от треньора ... Ако дойде Хидинк съм почти сигурен, че ще сме на поне полу-финал ... Иначе като единици само Барса и Реал ни превъзхождат ... Лошото е, че играчите ни поостаряха, иначе селекция ще има и то голяма, това е сигурно.

За мене догодина фаворитите за трофея ще са Барселона, Реал, Юнайтед, Челси и може би Милан, Интер и Байерн ако направят селекции като хората. Лига Европа не е мерило за класата на Порто. С този подход срещу Барса ще ги начупят. Шахтьор се пробваха и изядоха петица ... Порто са някъде на тяхното ниво.

И това за деградацията са пълни глупости, а мнението ти е супер пристрастно ... Деградация, ама бяха на финал в ШЛ и спечелиха титлата в Англия, нали ? Ебати деградацията ... Дай боже, всеки му ...

Нито Милан, нито Байерн, а за мое съжаление най-вероятно и Интер, няма да направят кой знае какво в ШЛ догодина. Ман Ю, Челси, Реал М и Барса са най-вероятните 1/2 финалисти засега (ако не се срещнат на 1/4 финал). Все пак отборите тепърва ще правят селекция и не е сега момента да даваме прогнози за догодина.

Ммм не съм съгласен! Селекцията която правят италианските отбори тази година е предпоставка за нещо значимо в евротурнирите,а и е време да се посъбудят. Неочаквам нищо от Наполи и Удинезе,но ако си запазят съставите ще объркат нечии сметки!

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 29 май 2011 20:04

durex написа:
Pavi G написа:
Frankie Lampard написа:Големи сте филмари ... Аз се шегувах ... Просто пиша каквото ми се иска ... :lol: Аз съм последния човек, който ще тръгне да каже какво ще става ... 8-) А тука 5 човека се хванаха за думите ми :lol:

Иначе това кой ще спечели ШЛ зависи и от потоците и от съдийте ... А за Челси от треньора ... Ако дойде Хидинк съм почти сигурен, че ще сме на поне полу-финал ... Иначе като единици само Барса и Реал ни превъзхождат ... Лошото е, че играчите ни поостаряха, иначе селекция ще има и то голяма, това е сигурно.

За мене догодина фаворитите за трофея ще са Барселона, Реал, Юнайтед, Челси и може би Милан, Интер и Байерн ако направят селекции като хората. Лига Европа не е мерило за класата на Порто. С този подход срещу Барса ще ги начупят. Шахтьор се пробваха и изядоха петица ... Порто са някъде на тяхното ниво.

И това за деградацията са пълни глупости, а мнението ти е супер пристрастно ... Деградация, ама бяха на финал в ШЛ и спечелиха титлата в Англия, нали ? Ебати деградацията ... Дай боже, всеки му ...

Нито Милан, нито Байерн, а за мое съжаление най-вероятно и Интер, няма да направят кой знае какво в ШЛ догодина. Ман Ю, Челси, Реал М и Барса са най-вероятните 1/2 финалисти засега (ако не се срещнат на 1/4 финал). Все пак отборите тепърва ще правят селекция и не е сега момента да даваме прогнози за догодина.

Ммм не съм съгласен! Селекцията която правят италианските отбори тази година е предпоставка за нещо значимо в евротурнирите,а и е време да се посъбудят. Неочаквам нищо от Наполи и Удинезе,но ако си запазят съставите ще объркат нечии сметки!

То е ясно, че Милан и Юве най-накрая ще направят свястна селекция, но едва ли от 1-вия сезон ще почнат да мачкат.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 29 май 2011 20:05

Да не би Италия да е само Милан и Юве? Юве изобщо не ги броя,защото едва ли скоро ще се оправят! Говоря за Интер и Милан!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 20:24

Милан ако не си оправят халфовата линия пак ще ги бият на 1/8 финал ... Просто с такава халфова линия, толкова ...

[center]Гатузо - Амброзини - Сеедорф

Боатенг[/center]

С такава халфова линия нямат шанс срещу английски или испански отбор ... Трябват им поне 2 халфа ... Защита и нападение си имат ...

10-ка и може би един ляв халф им трябва ... И може да ги смятаме към фаворитите за трофея ... При Челси куцат крилата и атакуващия халф ...

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 29 май 2011 20:30

durex написа:Да не би Италия да е само Милан и Юве? Юве изобщо не ги броя,защото едва ли скоро ще се оправят! Говоря за Интер и Милан!

Другите въобще не ги броя, особено след като Удинезе се класираха 4-ти.

Върни се в “Архив”