Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: "Дори и Гарра да остане Левски ще привлече класен нападател"

Мнениеот ЕМИЛ » 22 яну 2011 17:40

Нека привлечем.Трябва да има силна конкуренция.Но се чудя защо не оставят в отбора Базил!?

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 22 яну 2011 17:42

ЕМИЛ написа:Нека привлечем.Трябва да има силна конкуренция.Но се чудя защо не оставят в отбора Базил!?

Да трябва да привлечем още 15 нападателя, всеки кръг различен да играи ...
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 яну 2011 17:44

Гара Дембеле написа:
ЕМИЛ написа:Нека привлечем.Трябва да има силна конкуренция.Но се чудя защо не оставят в отбора Базил!?

Да трябва да привлечем още 15 нападателя, всеки кръг различен да играи ...

Колега Дембеле Иса не е човекът който да решава важни мачове.Трябва ни лидер от който противниковите защитници да ги е страх.

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 22 яну 2011 17:46

EМИЛЕ ИСА никога няма да стане, точно заради такива хора като теб. Те трябва да бъдат налагани !!! Както Пирин налагат млади момчета и стават футболисти, а ние само търсим кой мангал да привлечем, докато хубавите ябълки виреят в нашата градина и чакат да бъдат поляти !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 яну 2011 17:49

Гара Дембеле написа:EМИЛЕ ИСА никога няма да стане, точно заради такива хора като теб. Те трябва да бъдат налагани !!! Както Пирин налагат млади момчета и стават футболисти, а ние само търсим кой мангал да привлечем, докато хубавите ябълки виреят в нашата градина и чакат да бъдат поляти !

Левски не е Пирин и при нас напрежението е много по-голямо.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 17:50

Ако наистина Дембеле остане за кво ще го взимаме тоя нападател а и не забравяйте,че Базил има договор с нас и на практика си е наш футболист за къф чеп ще ни е този нападател.Да му плащаме само голямата заплата и да търка скамейката ли?
Колегата по-горе е прав имаме Чаворски,Коен стига само нападатели сме купували.Още малко и в система 1-2-7 ще искаме да играем....само нападатели.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 22 яну 2011 17:50

Ако Дембеле остане няма смисъл от нов нападател. Дори при напускане на Гара може да се справим и без нов нападател, но ще се наложи една лека промяна в схемата на игра.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 яну 2011 17:52

Гара Дембеле написа:EМИЛЕ ИСА никога няма да стане, точно заради такива хора като теб. Те трябва да бъдат налагани !!! Както Пирин налагат млади момчета и стават футболисти, а ние само търсим кой мангал да привлечем, докато хубавите ябълки виреят в нашата градина и чакат да бъдат поляти !

Е след като налагахме Мариянчо и Хичо какво спечелих ме тях двамата ?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот TodorT » 22 яну 2011 18:01

[center]Ново 20- Селтик се отказа от Дембеле[/center]
Мениджърът на Селтик Нийл Ленън отрече появилите се спекулации, че има интерес към българския нападател на Левски Гара Дембеле, съобщава “DailyRecord”.

„Нямам интерес към този футболист. Дембеле ми бе предложен от френския му представител, но не смятам да го купувам”, лаконичен бе мениджърът на шотландския гранд.

„Ние ще продължим да търсим нападател, но няма да вземем първия, който ни попадне”, добави мениджърът на Селтик.

Ленън спешно търси заместник на напусналия по-рано през седмицата Оливие Капо. Мениджърът на Селтик искаше да вземе нападателя на Евертън Джеймс Воън, но тази възможност пропадна.

santi_santi
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот santi_santi » 22 яну 2011 18:40

До момента за мен селекцията е чисто и просто отбиване на номера,хвърляне на прах в очите на феновете.За мен това не е подсилване на състава а кърпене на дупки,какво имам впредвид Пламен Илиев кадърен вратар ще се наложи за 2-ри избор евентуално,Даниел Димов опорен халф,което предполага местенето на като пешки на Грийн в защита и Йовов когато е здрав къде по крилото,къде зад нападателя а и след последната случка с Базил,може и нападател да играе.Същевременно само 2-ма централни защитници,единият от които направи разочероващ полусезон, и резерва юноша за който не знам мисля че все още не се е възтановил от контузия.Никакви алтернативи по крилата,на Жо и Младенов,както и на Гарра.И вместо да се кара и нервничи Гонзо по медиите за Базил да вземе да се сети за какво е назначен!!!

Върни се в “Архив”