Ла Лига (сезон 2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига (сезон 2019-20)

Мнениеот paceto » 11 юли 2020 01:13

Ама се трае за онази игра с ръка, където трябваше да има също дузпа. :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2020 01:15

Хубавото на тоя сезон е, че има сеир. Така не се сте драли от бая време. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 юли 2020 12:52

rhaegar написа:Хубавото на тоя сезон е, че има сеир. Така не се сте драли от бая време. :lol:

Да, като се включат тук и феновете на Пул, които тролеят брутално Отцепниците, но срещу Мадридските отбори нямат нищо като аргументи :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 юли 2020 13:10

То това дране започна най-вече заради няколко откровено инфантилни почитатели на Барселона, които след отпадането от Ливърпул миналия сезон започнаха още по-яростно да се заяждат с мърсисайдци и отделно и с Реал. При което феновете на Реал и Пуул във форума в един момент просто започнаха да им отвръщат, защото им писна от глупости. Смятай, щом аз, който не съм привърженик на нито един от изброените тимове, започнах да се дразня. Да не говорим, че по принцип Барса са ми една идея по-симпатични от Реал, ама точно заради някакви подобни "деца" (като поведение - като възраст може би не), които лазят по нервите на всеки нормален човек, сега ще се радвам Реал да вземат титлата. Пък и за разнообразие ще е добре да са те.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 11 юли 2020 15:35

Аз, ако бях фен на реал, щеше да ме е срам от тази титла! Честно ви го казвам :roll: Всеки мач измислени дузпи и голове от засади. Вчера при гола на Асенсио Бензема беше в засада...Както и да е...има Господ да знаете ;)

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 юли 2020 16:11

ViscaBarca написа:Аз, ако бях фен на реал, щеше да ме е срам от тази титла! Честно ви го казвам :roll: Всеки мач измислени дузпи и голове от засади. Вчера при гола на Асенсио Бензема беше в засада...Както и да е...има Господ да знаете ;)

След мача с Челси беше ли те срам като взехте ШЛ? След мача с ПСЖ беше ли те срам да се кефиш? :roll:
Кои са тези засади и измислени дузпи? Писах и на другите от вашите фенове, дето мрънкат. Покажете правилника за отсъждане на наказателни удари и да видим защо са свирени тези дузпи за Реал Мадрид.

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 11 юли 2020 16:27

1914.1902 написа:
ViscaBarca написа:Аз, ако бях фен на реал, щеше да ме е срам от тази титла! Честно ви го казвам :roll: Всеки мач измислени дузпи и голове от засади. Вчера при гола на Асенсио Бензема беше в засада...Както и да е...има Господ да знаете ;)

След мача с Челси беше ли те срам като взехте ШЛ? След мача с ПСЖ беше ли те срам да се кефиш? :roll:
Кои са тези засади и измислени дузпи? Писах и на другите от вашите фенове, дето мрънкат. Покажете правилника за отсъждане на наказателни удари и да видим защо са свирени тези дузпи за Реал Мадрид.

От кое да ме е срам? От това, че срещу ПСЖ направихме най-великия обрат в историята на ШЛ, след като наваксахме пасив от 4 гола срещу един от фаворитите в турнира? И двете дузпи ги имаше. Вярно, че при втората Суарез преигра, но на защитника на ПСЖ ръката му нямаше работа там. Колкото до мача с Челси...дъвкана тема, че чак вече изхабена. Да, бяхме подпряни малко, но защо никой не говори за първия мач, където не ни дадоха 100% дузпа и трябваше да има червен картон за играч на Челси (не си спомням точно кой от защитниците беше тогава...трябва да проверя)? Ако всичко беше свирено като хората, реваншът щеше да е протоколен! А да не говорим, че в този прословут реванш на Стамфорд Бридж Абидал беше изгонен с директен червен картон за несъществуващо нарушение! :)

Не ме карай да си отварям устата за вашите подпирания, че ще ми отнеме цял ден...като започнем от гола от засада на Миятович във финала срещу Ювентус през 98-ма и стигнем чааааак до Ла Лига 2019/2020 и безпрецедентното клане! :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 юли 2020 16:39

ViscaBarca написа:Колкото до мача с Челси...дъвкана тема, че чак вече изхабена. Да, бяхме подпряни малко, но защо никой не говори за първия мач, където не ни дадоха 100% дузпа и трябваше да има червен картон за играч на Челси (не си спомням точно кой от защитниците беше тогава...трябва да проверя)? Ако всичко беше свирено като хората, реваншът щеше да е протоколен! l:

Протоколен, колкото реваншите на Олимпико и Анфийлд или по-малко протоколен?! :roll: :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 11 юли 2020 17:00

JackPackage написа:
ViscaBarca написа:Колкото до мача с Челси...дъвкана тема, че чак вече изхабена. Да, бяхме подпряни малко, но защо никой не говори за първия мач, където не ни дадоха 100% дузпа и трябваше да има червен картон за играч на Челси (не си спомням точно кой от защитниците беше тогава...трябва да проверя)? Ако всичко беше свирено като хората, реваншът щеше да е протоколен! l:

Протоколен, колкото реваншите на Олимпико и Анфийлд или по-малко протоколен?! :roll: :?

Онзи отбор нямаше как да бъде обърнат ;) уверявам те!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 юли 2020 17:42

То затова всичките ви ШЛ (без 2015) са пропити със съдийски бутания, щото няма как.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”