smoothc написа:Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).
Футболни лаици като Жаки, Регъра и т.н.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).
boabbb написа:smoothc написа:Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).
Футболни лаици като Жаки, Регъра и т.н.![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:boabbb написа:smoothc написа:Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).
Футболни лаици като Жаки, Регъра и т.н.![]()
Мерси, ама малко преди 1990 съм
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
smoothc написа:70-80% от феновете на Челси били след 2003... Това как го установи ?
Не е толкова трудно,колкото изглежда на пръв поглед.
1.Средно на колко години(средно) се сформира т.нар.симпатия(фенщина) към даден отбор?
Отговор:8-10 години
Към 2015 година репутацията на Челси(в България) е в топ 5 на най-подкрепяните отбори.
2.Ключов момент,който катализира популярността и успехите на отбора:2003-2004 и Роман Абрамович.
Челси се превърна в първият отбор,който разби задочния сблъсък между Манчестър Юнайтед и Арсенал.
Сезон 2004-2005 се оказа началото на огромния прогрес за отбора.
И така...През 2005 човек на 20 години,който се интересува от футболната игра,би следвало да има любим отбор.
От тук следва,че:За човек роден в периода 1985-1990...ще е изключително парадоксално да стане фен на Челси в периода 2004-2005 или след това.Не,че не е невъзможно да е фен на Челси,но в пъти по-вероятно е да бъде фен на Манчестър Юнайтед,Ливърпул или Арсенал.
Популяризацията на Челси и респективно техните фенове се увеличиха рязко в периода 2005-2010,което какво означава?
Че най-високият процент от техни фенове са родени в периода:1990-1995(погледни точка 1).
AnalBreaker написа:...
Откъде черпиш информацията ?
Groucho написа:Да не говорим, че руснакът въобще не може да се мери с Ева Карнейро, която сама вербува 20-30 млн. човека за синята кауза.
THE G.A.M.E написа:Groucho написа:Да не говорим, че руснакът въобще не може да се мери с Ева Карнейро, която сама вербува 20-30 млн. човека за синята кауза.
Факт !
Ако има фланелки с лика на Ева, бих си взел, даже две.![]()
Как не са се усетили още от "Моста" за тая далавера.
smoothc написа:Откъде черпиш информацията ?
Има си специализирани сайтове и информация за подобен род неща.
Ако ти имаш някакви възражения или друга информация...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта