Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот doktora25 » 15 авг 2013 11:41

Laetitia написа:
doktora25 написа:Сърбите са високи, здрави и дисциплинирани футболисти, притежаващи най-доброто от балканския манталитет, докато бразилците са ниски, диви и на терена правят каквото им скимне. Бразилци-защитници е много лоша комбинация. Освен Данте, Вагнер и Роберто Карлош за други добри не се сещам.
Кафу, Тиаго Силва, Давид Луис... :roll:

Добре де, и те. ;) Но например един Рафиня който незнайно защо не бе освободен през лятото в един мач миналата година едва не преби Клоп. :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
london_hools
Контакти:

Мнениеот london_hools » 15 авг 2013 11:44

THE G.A.M.E написа:
MuFc1878 написа:Такива кардинални промени се правят лятото преди официалните мачове. А не селекция по време на шампионата и преди важен мач да изгониш 4-5 играча, колкото и слабо да се представят. С нашата трансферна политика, ако се вземат техни заместници, едва ли ще са с класа над тях! Пълен крах е ръководството на Левски в момента на връх 100-годишнината - без изключение!

Имам чувството, че хората на върха в Клуба правят всичко възможно да съботират юбилейната ни годишнина.
Няма никаква логика в това, което правят от началото на сезона. :roll:

+1.Откакто Тонев акостира на Герена преди 1година и половина се правят неразумни трансфери за много пари,дават се луди заплати на пълни дървета,което ме води на мисълта,че в Левски или се перат пари на руски мафиоти,или клуба се води към умишлен фалит!!!Просто няма логика в нищо!!!Дано да не съм прав и нещата в Левски се оправят,макар че не съм голям оптимист.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 авг 2013 11:47

Докторе, аз смятам, че вече е клиширано да се счита, че Бразилия ражда само офанзивни футболисти, а Италия е майка на защитниците. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 15 авг 2013 11:54

Laetitia написа:Докторе, аз смятам, че вече е клиширано да се счита, че Бразилия ражда само офанзивни футболисти, а Италия е майка на защитниците. :)

Естествено че не е така, но манталитетът си е манталитет. Самият Сколари тези дни каза, че в Бразилия за тактическа постройка и дисциплина много-много не се мисли, пък какво ли остава в по-малките им дивизии. Ако футболистите, които спомена от малки не бяха дошли в големи европейски клубове едва ли щяха да развият качествата си. Ние едва ли бихме взели такива. А и като цяло на мен ми писна от всички тези чужденци на килограм, които пристигат на всеки 6 месеца. За мен поне сърбите са в по-малка степен чужденци, а и това което казах за тях е вярно.
Последна промяна от doktora25 на 15 авг 2013 11:56, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 15 авг 2013 11:56

doktora25 написа:
Laetitia написа:Докторе, аз смятам, че вече е клиширано да се счита, че Бразилия ражда само офанзивни футболисти, а Италия е майка на защитниците. :)

Естествено че не е така, но манталитетът си е манталитет. Самият Сколари тези дни каза, че в Бразилия за тактическа постройка и дисциплина много-много не се мисли, пък какво ли остава в по-малките им дивизии. Ако футболистите, които спомена от малки не бяха дошли в големи европейски клубове едва ли щяха да развият качествата си. А и на мен ми писна от всички тези чужденци на килограм, които пристигат на всеки 6 месеца. За мен поне сърбите са в по-малка степен чужденци, а и това което казах за тях е вярно.

Като гледам колко гола им вкараха испанците на Бразилия на световната купа, само на липса на дисциплина се дължи.....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 авг 2013 12:04

doktora25 написа:Естествено че не е така, но манталитетът си е манталитет. Самият Сколари тези дни каза, че в Бразилия за тактическа постройка и дисциплина много-много не се мисли, пък какво ли остава в по-малките им дивизии. Ако футболистите, които спомена от малки не бяха дошли в големи европейски клубове едва ли щяха да развият качествата си. Ние едва ли бихме взели такива. А и като цяло на мен ми писна от всички тези чужденци на килограм, които пристигат на всеки 6 месеца. За мен поне сърбите са в по-малка степен чужденци, а и това което казах за тях е вярно.
Ама то сръбският манталитет е близък до българския, а това във футболен аспект не е кой знае колко добре. И те са си диви балкански субекти. :)
Да не обобщаваме по-добре.

Потребителски аватар
Vilisar
Контакти:

Мнениеот Vilisar » 15 авг 2013 12:05

Laetitia написа:
doktora25 написа:Естествено че не е така, но манталитетът си е манталитет. Самият Сколари тези дни каза, че в Бразилия за тактическа постройка и дисциплина много-много не се мисли, пък какво ли остава в по-малките им дивизии. Ако футболистите, които спомена от малки не бяха дошли в големи европейски клубове едва ли щяха да развият качествата си. Ние едва ли бихме взели такива. А и като цяло на мен ми писна от всички тези чужденци на килограм, които пристигат на всеки 6 месеца. За мен поне сърбите са в по-малка степен чужденци, а и това което казах за тях е вярно.
Ама то сръбският манталитет е близък до българския, а това във футболен аспект не е кой знае колко добре. И те са си диви балкански субекти. :)
Да не обобщаваме по-добре.

По тая логика най-добре хървати.

П.П Макриев също

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 15 авг 2013 12:31

Vilisar написа:По тая логика най-добре хървати.

П.П Макриев също
Кой ли ни пита, ама айде... :roll: Както бях казала и за Макриев - макар да е предател, към момента не сме в позиция да се правим на обидени, при положение, че той е свободен агент. Ще го прилапа някой, ще почне да вкарва и ще си кажем след време: "Пу, защо не го взехме, като можехме".

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 15 авг 2013 12:38

london_hools написа:
THE G.A.M.E написа:
MuFc1878 написа:Такива кардинални промени се правят лятото преди официалните мачове. А не селекция по време на шампионата и преди важен мач да изгониш 4-5 играча, колкото и слабо да се представят. С нашата трансферна политика, ако се вземат техни заместници, едва ли ще са с класа над тях! Пълен крах е ръководството на Левски в момента на връх 100-годишнината - без изключение!

Имам чувството, че хората на върха в Клуба правят всичко възможно да съботират юбилейната ни годишнина.
Няма никаква логика в това, което правят от началото на сезона. :roll:

+1.Откакто Тонев акостира на Герена преди 1година и половина се правят неразумни трансфери за много пари,дават се луди заплати на пълни дървета,което ме води на мисълта,че в Левски или се перат пари на руски мафиоти,или клуба се води към умишлен фалит!!!Просто няма логика в нищо!!!Дано да не съм прав и нещата в Левски се оправят,макар че не съм голям оптимист.

Не си далече от истината :)) ....тоя с мазната коса го мразя от както е стъпнал за първи път на герена . За жалост сектора не реагира по никакъв начин срещу тоньо. Този не е дошъл при нас за хубаво . Помнете ми думите , сектор–А няма да бъде построен скоро . Никой не може да ме убеди , че има пари за построяването на сектора , а в същото време няма пари за един-двама защитници .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 15 авг 2013 12:48

На много по-прав път е агентът на Рамос. Тонев няма за какво да бъде винен, освен за дразнещо поведение. Стига прехвърляли проблеми от болната глава на здравата.

Хората да се запитат каква трансферна политика води Левски, атакува Серджо Лейте

Агентът на Кристовао Рамос - Серджо Лейте, разкритикува кадровата революция на "Герена". Както е известно, клиентът му, заедно с Жоао Силва, Дъстли Мулдер и Рамон Лопес, изпаднаха в немилост и са пред раздяла с клуба.

"По мое мнение Кристовао бе сред най-добрите играчи на Левски миналия сезон и не той бе виновен за изпуснатата титла. Да не би Рамос да вкара автогола срещу Славия", риторично попита агентът.

Лейте разкри, че португалецът е готов да си тръгне от София без неустойка. "Веднага ще му намеря отбор в Русия или Турция. Но защо хората първо не се запитат каква трансферна политика води Левски. Продадоха Де Карвальо, Жоао Силва не влиза в групата и после се чудят защо не могат да вкарат гол", допълни импресарито пред "Преса".

http://www.sportline.bg/news/123406/age ... us-slaviya

Върни се в “Архив”