enguerino написа:Чак не е истина как ме хвана яд за Малага. Типичното домакинско съдииство в мач от ШЛ (в 80% от мачовете е така). И при двата гола има засада, но има и 2 разлики - при гола на Малага топката влизаше и без докосването, а при този на Борусия засадата е двойна. Суботич си тръгна без картон, Дуда също, а Шмелцер можеше да получи 2ри малко след първия му.
Иначе не очаквах играчите в жълто да са наакани цял мач. И Клоп е добър треньор, но Пелегрини си го надигра макар и да нямаше време да се подготви за реванша. Духа на немците се изрази в това да изсипват топката откъдето им падне.
П.п. В другия мач има засада при първия гол на Реал, а УЕФА след като намали наказанието на Ибра реши да накаже Бурак след като той си сложи крака под този на Рамос в наказателното поле
П.п.2 Не подозирах, че Анчелоти е толкова нагъл. Само заради изказванията си заслужава да ги касират утре едно хубаво
Калчото май не е толкова зле сега а ?..
Аз съм на мнение, че трябва да има хляб и зрелище, но конкретно в този мач ме хвана яд, но като безпристрастен зрител се накефих на макс..
[/center]
[/center]
[/center]