Champions League 2012-2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Champions League 2012-2013

Мнениеот storm » 10 апр 2013 01:00

enguerino написа:Чак не е истина как ме хвана яд за Малага. Типичното домакинско съдииство в мач от ШЛ (в 80% от мачовете е така). И при двата гола има засада, но има и 2 разлики - при гола на Малага топката влизаше и без докосването, а при този на Борусия засадата е двойна. Суботич си тръгна без картон, Дуда също, а Шмелцер можеше да получи 2ри малко след първия му.

Иначе не очаквах играчите в жълто да са наакани цял мач. И Клоп е добър треньор, но Пелегрини си го надигра макар и да нямаше време да се подготви за реванша. Духа на немците се изрази в това да изсипват топката откъдето им падне.

П.п. В другия мач има засада при първия гол на Реал, а УЕФА след като намали наказанието на Ибра реши да накаже Бурак след като той си сложи крака под този на Рамос в наказателното поле

П.п.2 Не подозирах, че Анчелоти е толкова нагъл. Само заради изказванията си заслужава да ги касират утре едно хубаво :!:

Калчото май не е толкова зле сега а ?.. :)
Аз съм на мнение, че трябва да има хляб и зрелище, но конкретно в този мач ме хвана яд, но като безпристрастен зрител се накефих на макс..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2013 01:01

Robbery написа:Наказват ги, защото дължат пари. Това, че шейха ги е напуснал си е друга работа. те са имали достатъчно време, за да реагират. Финансовият Феърплей е за да се спазва. Не виждам защо едните трябва да поемат данъците на другите.

Пич като не си напълно наясно не се изказвай неподготвен ;) УЕФА търсеше изкупителна жертва и я намери в лицето на Малага, защото не могат да поемат риска да тръгнат срещу другите новоизлюпени богаташи Сити, ПСЖ и тн.
1. Малага все още е собственост на Шейха
2. Наказаха ги защото Шейха дължеше заплатите на изграчите за 1 месец, но него не можеш да го търсиш за точни дати. В същото време Малага имаха дългове в размерите на 5мил или нещо такова към държавата, а заради участието си в ШЛ УЕФА им дължеше към 15 мил. Тоест имаха парите за да платят, но УЕФА не ги отпускаше докато не си получиха парите от заплатите самите играчи.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 10 апр 2013 01:01

Жалко за Малага, съдиите бяха неадекватни.
Искам жълтурите на полуфинал и този път да им сипем с черпака. :evil:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2013 01:04

storm написа:Калчото май не е толкова зле сега а ?.. :)
Аз съм на мнение, че трябва да има хляб и зрелище, но конкретно в този мач ме хвана яд, но като безпристрастен зрител се накефих на макс..

Абе по-зле си е според мен. Там е нямало мач (или айде малко са) който да гледам и да е нямало много сериозни грешки. Дано догодина е по-добре, защото аз този сезон вече го отписах.
FIFA 100

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 10 апр 2013 01:06

enguerino написа:Чак не е истина как ме хвана яд за Малага. Типичното домакинско съдииство в мач от ШЛ (в 80% от мачовете е така). И при двата гола има засада, но има и 2 разлики - при гола на Малага топката влизаше и без докосването, а при този на Борусия засадата е двойна. Суботич си тръгна без картон, Дуда също, а Шмелцер можеше да получи 2ри малко след първия му.

Иначе не очаквах играчите в жълто да са наакани цял мач. И Клоп е добър треньор, но Пелегрини си го надигра макар и да нямаше време да се подготви за реванша. Духа на немците се изрази в това да изсипват топката откъдето им падне.

П.п. В другия мач има засада при първия гол на Реал, а УЕФА след като намали наказанието на Ибра реши да накаже Бурак след като той си сложи крака под този на Рамос в наказателното поле

П.п.2 Не подозирах, че Анчелоти е толкова нагъл. Само заради изказванията си заслужава да ги касират утре едно хубаво :!:

При положение, че топката следва диагонално праволинейно движение, не мисля че би влязла.

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2013 01:15

От камерата зад вратата перспективата беше друга, а и снимките размазват представата за нещата (не е като видеото). Така или иначе никога няма да разберем дали щеше да влезе.
FIFA 100

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 10 апр 2013 01:18

enguerino написа:
Robbery написа:Наказват ги, защото дължат пари. Това, че шейха ги е напуснал си е друга работа. те са имали достатъчно време, за да реагират. Финансовият Феърплей е за да се спазва. Не виждам защо едните трябва да поемат данъците на другите.

Пич като не си напълно наясно не се изказвай неподготвен ;) УЕФА търсеше изкупителна жертва и я намери в лицето на Малага, защото не могат да поемат риска да тръгнат срещу другите новоизлюпени богаташи Сити, ПСЖ и тн.
1. Малага все още е собственост на Шейха
2. Наказаха ги защото Шейха дължеше заплатите на изграчите за 1 месец, но него не можеш да го търсиш за точни дати. В същото време Малага имаха дългове в размерите на 5мил или нещо такова към държавата, а заради участието си в ШЛ УЕФА им дължеше към 15 мил. Тоест имаха парите за да платят, но УЕФА не ги отпускаше докато не си получиха парите от заплатите самите играчи.

Признавам, че информацията ми не е съвсем актуална. Но също така твърдо вярвам в това, че е имало причина Малага да бъдат наказани. Ако успеят (или вече са успяли) да си погасят дълговете, УЕФА ще вземе своето решение и ще им позволи да играят в ЕКТ. Що се отнася до ПСЖ (или както е по-модерно да се пише P$G) и Сити - аз също подкрепям идеята да бъдат наказани, но при тях ще бъде много по-трудно.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2013 01:31

Честно да ти кажа мнго ме съмнява да им махнат наказанието. Винаги могат да намерят нещо за да ги отрежат, само дано не им вкарат още някоя година заради това, че са протестирали.

П.П. Дори и да го махнат не се знае дали Малага ще играе пак в Шл, ще стигне само до ЛЕ или след днешния удар съвсем ще посърнат и дори няма да влезнат в Европа.
FIFA 100

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 10 апр 2013 03:30

Това ли беше двуметровата, двойна засада за Дортмунд? Както се вижда, засадата е минимална и не по-фрапантна от тази в полза на Малага. Така че е неоправдано някои тука да говорят за това, че съдиите нарочно бутали домакините.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 10 апр 2013 08:38

Чакай малко :lol: Между голлинията и лошия не трябваше ли да има двама футболисти (включително вратаря) за да няма засада :roll: (говоря за гола на Сантана

ПП Дано Борусия Д се паднат на Реал М
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”