Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2013 11:02

Моуриньо е казал, че ако имахме по- класен нападател в състава си, какъвто имат и Сити и Ливърпул и Арсенал и Юнайтед (според мен и Евертън :) ) сме щели да бъдем на първо място ...
Еми тогава защо не взе лятото един класен нападател ????????????????????????????????????????????
Вече всичко качествено е картотекирано за ШЛ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 дек 2013 11:07

Без Фалкао :lol:

Всъщност е казал, че иска нападателите му да са вкарали толкова голове, колкото Агуеро, Негредо и РВП.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2013 11:29

Много пари ще му искат на Фалкао... вариантът да го вземем е само и единствено ако той категорични каже, че иска трансфер при нас и подаде молба. Тогава може и да ум бутнем Торес или Ба + пари.

Относно бегчето...не съм го гледал, но определено ни трябва бег. Аз обаче май съм по навит за Шоу... не искам английското в отбора да се губи. С оглед на това за средата на терена ще приветствам Баркли от Евертън...
Едно много добро стечение на обстоятелствата би било да вземем Шоу и Баркли зимата, а лятото да си върнем Лукаку :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 дек 2013 12:28

и защо ни е 12-13ия офанзивен халф - щото нали нямаме цял отбор от такива :roll: :? :?

БОГ Фелайни мачка в Юнайтед, що не го взехме на мястото на Микел само не знам :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2013 12:48

Хаха пак трябва да се повтарям за Микел, че е полезен играч, който може да помогне на отбора в определени моменти, но е далеч от от това да дава особено голяма класа на отбора, в който играе... определено не е слаб играч, но до там. Каквото и да си говорим, за да бъдеш основен играч в отбор с амбициите на Челси си трябва по -сериозна класа. За Фелайни може бе съм бъркал... може да бъркам и за Баркли и Де Роси и т.н. ... независимо от това съм готов да си заложа къщата на това, че Челси няма достатъчно класа и алтернатива в центъра и ако се вземе подходящ играч за там, отборът ще заиграе много по сполучливо.

П.П Къде са тия халфове дето толко ги имаме ???
Лампард , който не е по природа опорен халф, а атакуващ ...а и е на 35 години ;) ???
Есиен, който се съмнавам да почне в някоя среща отново до края, освен ако контузии не го налагат ???
Единствено Рамирес и Микел играят на тези позиции, но я ми кажи в колко от срещите Моу е започнал с Микел ??? Защо цял сезон Лампард и Рамирес издъхват в центъра, а Микел само кърпи състава като е толкова добър ??? Лампард, който дори не му е там позицията и Рамирес, който от умора вече ще почне да губи форма изнасят целия сезон до момента, но очевидно не се справят перфектно и няма как да е така като цял сезон се разчита основно на тях ;)
Се ми е тая кой ще вземем за центъра ... има ръководство от професионалисти, което е длъжно да избере правилния човек. Този човек ще бъде по нужен на отбора и от нападател, повярвайте ми най- накрая...
Последна промяна от Nomer_9 на 09 дек 2013 12:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 дек 2013 12:53

Идеята ми беше че Баркли е офанзивен, не опорен халф - т.е. той ще спори за място с Хазарта, Мата, Оскар, Вилиан, КДБ, Шурле, Марин, Пиазон....както и Фелайни, те НЕ са опорни халфове в Евертън :?

Хората на позицията на Микел/Лампс/Рами в Евертън са Гарет Бари и Джеймс Маккарти :!:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2013 13:00

Баркли е играч от типа на Франки, макар, че е на светлинни години от него. Въпреки това може да играе и в по централна роля и в по- предна (като Франки) ... и може да се развие много, плюс това е мног млад и тепърва се оформя най- подходящата му позиция. А повярвайте ми, добрите домашни играчи трябва много да се ценят и да се налагат.
И все пак... не се намемам да твърдя, че Баркли е човекът, от който имаме нужда въпреки, че го харесвам. Основното, което казвам е, че Челси започна да губи блясъка си, когато загуби от класата на централната си линия ... тази класа я даваха играчи като Макелеле, Есиен (онзи Есиен), Балак, Лампард ... В момента централната ни зона е много далеч от онази ... далеч и от тези на Сити, Ювентус, Реал, Барса, Байерн и т.н ...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 дек 2013 13:02

разбирам ти гледната точка, но и Фелайни и наш Оскар могат да играят в тази роля, въпроса е колко добре ще се справят като излязат срещу Сити или Байерн примерно :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 дек 2013 13:11

За мен човекът на мястото на Лампард е КДБ. Срамота е да го пропиляваме.
Отделен въпрос е, че и двамата ни вътрешни халфове не са типично дефанзивни играчи, а такъв ни трябва. Не може да играеш с четирима чисто офанзивни футболисти, двата ти бека постоянно да са в половината на противника, вътрешните ти халфове по презумпция да са по-скоро разиграващи и на всичко отгоре да искаш стабилна защита. Няма как да стане.

Ако успеем по някаква магия да излъжем Байерн за Хави Мартинез или Наполи за Инлер ще ни решат проблемите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 09 дек 2013 13:16

Стига сме говорили за Фелайни ... признах, че съм бъркал за него.
Наш Оскар би могъл да се справи, но не и с Рамирес за партньор, защото и той не е типичен дефанзивен халф, а по скоро box to box ... тичач от наказателно до наказателно ... би било прекалено офанзивна такава постройка.

Абе плачеме си за играч там ... сиг съм, че и Моу го вижда. Нищо чудно да докара новият Есиен ... нали за някъв Имбула се говереше, знае ли го човек какъв ще излезе :lol:

Върни се в “Архив”