Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: С коя схема трябва да играем?
kwi shemi wie podludahte, toia radko ni6to ne razbira, pъlen tapak e.da g mahat wednaga.
Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!
аз отворих тази тема а вие всички ме грабнахте аз просто писах че мъри си присвоява заслуги .
LEVSKI_FOREVER
Re: Финтовете на Ратко Лъжеца
пак провокация с отбора на ЛЕВСКИ абе стига вече спрете се малко ние сме ебати народа.спрете се малко.
LEVSKI_FOREVER
боли ме хуя за суперкупата, нека латекса я взимат. Да пусне резервите в тоя мач да се обиграват, а титулярите да са свежи за реванша.
Има си приоритети ... тая суперкупа освен паричната награда друга стойност има ли?
Има си приоритети ... тая суперкупа освен паричната награда друга стойност има ли?
Не мога да разбера.След като сменяте Кокала,редно е да го замести доказан треньор,а не треньор,който отстъпва по треньорски качества на Велев 
- slavia_forever
- Контакти:
Без да се заяждам, ние на два пъти му го ядохме на този треньор. Не го пожелавам същото на сините, но май така се очертава и за тях. Хем го знаеха, какво представлява и при тях, като помощник треньор и после като треньор на Славия два пъти и пак го взеха. При това положение, "кой както си го надроби, така ще си го яде".
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- a boy named goo
- Контакти:
Определено в отбора на Левски няма грам спокойствие, който и да стане терньор на Левски ще му се наложи да се изправи срещу наистина доста противници и да очаква да се излее върху него чудовищна помия. Убеден съм, че при една евентуална загуба от Баку Ратко Достанич ще бъде здраво подхванат както от журналисти, така и от пръвърженици на Левски, което ще доведе в крайна сметка до неговото освобождаване. Каквото и да стане си мисля, че следващите години ще се извъртят много треньори на Левски, предвид настроенията при левскарите и най-вече това, че почти всички сини пръвърженици очакват в лицето на треньора на Левски да видят двойник на Станимир Стоилов.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
-
doniikrasi
- Контакти:
Re: БАТКОВ МАЙ НЕ ИСКА ШАМПИОНСКА ЛИГА
тои затова махна Сирака и Мьри
Re: С коя схема трябва да играем?
абе на тая тема и е мястото във форум "ЛЕВСКИ"
ама де акъл да се сетиш
иначе дава мнения за схемата на игра, ама дали знае как да я приложи и къде най-вече!
ама де акъл да се сетиш
иначе дава мнения за схемата на игра, ама дали знае как да я приложи и къде най-вече!

- metodito
- Контакти:
Re: МЪРИ ПРЕКАЛЯВАШ!!
djenko_409 написа:Здравей metodito на 25 години съм и повярвай ми от мача с Рейнджърс съм го гледал доста пъти както и директно . без да искам да се заяждам искам да те помоля само да ми напишеш иманата на тези 10 тренйора които смяташ че са по - добри . Аз лично се сиштам за двама трима които наистина добре за водили отбора но не са постигналли такъв успех който имахме през 2006 ако мойе също да ми кажеш и ти на колко години си . Благодаря т иза вниманието . САМО ЛЕВСКИ . И бъди щастлив
Извинявай, поизхвърлих се
Последна промяна от metodito на 01 авг 2009 13:35, променено общо 1 път.