Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Мнениеот Tommi » 28 яну 2012 21:53

onegavon написа:Това с прозореца важи само за повечето европейски федерации.Спокойно може да се пазари от Африка и Азия С Латинска Америка също може но не с всички.

При нас е отворен и може да взимаме откъдето искаме! Англия, Германия, Фарьорски острови, Зимбабве, Суринам...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 28 яну 2012 21:56

Tommi написа:Прозорецът затваря на 28.02. Ей, Богу, това е писано на няколко места в темата! Кашчей има предвид нещо друго (поне аз така тълкувам написаното от него), а не, че нямаме право да взимаме играчи.

Кашчей има в предвид, че затворили прозореца, то отбор много трудно ще се раздели с играч или за много голяма сума, тъй като няма да може да вземе друг на неговото място, то ест едва ли ще си позволят да си разкомплектоват състава.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2012 21:57

BadBoy написа:Трансферният прозорец в България официално отваря на 01.02 и затваря на 28.02
През него може да купуваш футболисти от всяко едно първенство без значение, че там е затворил, тъй като можеш да продаваш по всяко едно време.
Когато е затворен прозореца единствено не можеш да купуваш и картотекира.

Точно. Само една малка поправка. Само картотекирането не може да се извършва извън трансферния период, а футболисти могат да се взимат от края на полусезона до края на трансферния период. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 28 яну 2012 21:58

BadBoy написа:
Tommi написа:Прозорецът затваря на 28.02. Ей, Богу, това е писано на няколко места в темата! Кашчей има предвид нещо друго (поне аз така тълкувам написаното от него), а не, че нямаме право да взимаме играчи.

Кашчей има в предвид, че затворили прозореца, то отбор много трудно ще се раздели с играч или за много голяма сума, тъй като няма да може да вземе друг на неговото място, то ест едва ли ще си позволят да си разкомплектоват състава.

Знам, че има това предвид. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2012 22:01

onegavon написа:Не търсехте ли лек нападател и ц. защитник или такива е имало подръка, такива докарват.Според мен това ми прилича на отбиване на номера.Абе ще вземете някакви то е ясно, ами защо лъгаха че взимат основни футболисти от действащи първенства, че и с трансферна сума.Утре ми е много любопитно какво очакват да видят , като тези момчета една тренировка нямат, да не говорим ,че няма да са аклиматизирани и то срещу Стяуа.

Еми ние три години правим така селекция, защо не и четвърта. Не се превличат играчи от които имаме нужда, а които моженюм да вземем, без знаение дали имаме нужда от нови натехните постове. След което се започва с едно безкрайно преквалифициране, от което колкото и да са качествени новите формата им отива на кино и не можем да ги използваме позоворно.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2012 22:07

Tommi написа:
BadBoy написа:Трансферният прозорец в България официално отваря на 01.02 и затваря на 28.02
През него може да купуваш футболисти от всяко едно първенство без значение, че там е затворил, тъй като можеш да продаваш по всяко едно време.
Когато е затворен прозореца единствено не можеш да купуваш и картотекира.

Точно. Само една малка поправка. Само картотекирането не може да се извършва извън трансферния период, а футболисти могат да се взимат от края на полусезона до края на трансферния период. ;)

Благодаря, не знаех как седят нещата

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Мнениеот levskar forever » 28 яну 2012 22:09

Нека този трансферен прозорец вземаме така на проби,а за другите дано да има вече скаути за да може селекцията да е готова навреме.Може пък тези двамата да са дпбри,или поне един от двамата нека да им дадем шанс.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 яну 2012 22:10

levskar forever написа:Нека този трансферен прозорец вземаме така на проби,а за другите дано да има вече скаути за да може селекцията да е готова навреме.Може пък тези двамата да са дпбри,или поне един от двамата нека да им дадем шанс.

Как да им "дадат шанс",като не са докарани от Сираков?Или,поне,Ибраимов? :oops:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 28 яну 2012 22:21

blue avalanche написа:
levskar forever написа:Нека този трансферен прозорец вземаме така на проби,а за другите дано да има вече скаути за да може селекцията да е готова навреме.Може пък тези двамата да са дпбри,или поне един от двамата нека да им дадем шанс.

Как да им "дадат шанс",като не са докарани от Сираков?Или,поне,Ибраимов? :oops:

Отново се опитваш да ми препишеш думи, къде съм написал нещо срешу момчетата, както и не бях срещу Зезиньо.Пл.Илиев , Дембеле, Грийн също бяха докарани от ГИ пък не пиша ,че не стават.
п.с. Това, че навън е тъмно е по вина на Сираков нали.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 яну 2012 22:30

Когато затвори трансферният прозорец,ще взимаме футболисти през вратата!
И без това тримата тенори не са наясно с конструкцията на сградата във футбола. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”