Фен тема Гарра Дембеле

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Гара Дембеле беше осъден на 8 месеца затвор условно

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2011 19:04

Имам един въпрос,ако някой може да ми даде компетентен отговор,ще му бъда много благодарен.Та въпроса мие следния:Да предположим,че продадат Гара Дембеле в някой клуб в друга държава,която е от ЕС и там направи подобно нарушение и го хващат и то преди да му е изтекла условната присъда.Ще лежи ли и двете присъди или само присъдата,която е отсъдена за последното нарушение при положение,че е в друга държава :?: :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 19:04

stannn написа:
а да си чувал за подправяне на документи? Или книжката му е просто ей така. Това също се наказва. Ама как да го проумее твоята умна главица това. Ако беше само алкохола разбирам да е такова наказанието, но има и фалшива книжка което автоматично утежнява ситуацията. Или карането с фалшива книжка е нормално за теб. И не ми говори за дървени философи защото ти си най -големия тук.

Ти като адвокат говориш бе, компетенцио. Отежнявало автоматично наказанието. Затова наказанието му е 9 месеца, а не 6. Аз ти говоря в факти- а именно, че се гледа съдебната практика основно. Според теб може и да е за гилотината, но кой беше ти?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 02 фев 2011 19:16

bigbonusprize написа:
Ти като адвокат говориш бе, компетенцио. Отежнявало автоматично наказанието. Затова наказанието му е 9 месеца, а не 6. Аз ти говоря в факти- а именно, че се гледа съдебната практика основно. Според теб може и да е за гилотината, но кой беше ти?

Пробвай ти да направиш такова нещо да видим с 9 месеца ли ще се разминеш. Май няма да имаш тоя късмет.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 фев 2011 19:57

CTAHKO написа:Имам един въпрос,ако някой може да ми даде компетентен отговор,ще му бъда много благодарен.Та въпроса мие следния:Да предположим,че продадат Гара Дембеле в някой клуб в друга държава,която е от ЕС и там направи подобно нарушение и го хващат и то преди да му е изтекла условната присъда.Ще лежи ли и двете присъди или само присъдата,която е отсъдена за последното нарушение при положение,че е в друга държава :?: :?:

Няма да има никакви последици май (тъй като не е българин), освен ако престъплението не е срещу българи или срещу човечеството :-)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 фев 2011 20:25

bigbonusprize написа:
Няма да има никакви последици май (тъй като не е българин), освен ако престъплението не е срещу българи или срещу човечеството :-)

Ами то в такъв случай се получава,че все едно не е осъден :) и книжката не могат да му вземат щото няма :) излиза от България и си е като пич :mrgreen:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2011 21:00

CTAHKO написа:
bigbonusprize написа:

Ами то в такъв случай се получава,че все едно не е осъден :) и книжката не могат да му вземат щото няма :) излиза от България и си е като пич :mrgreen:

Осъден е условно! Как да не е осъден :? Ако се провини в следващите 3 години ще лежи 8 месеца в затвора ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2011 21:01

CTAHKO написа:Имам един въпрос,ако някой може да ми даде компетентен отговор,ще му бъда много благодарен.Та въпроса мие следния:Да предположим,че продадат Гара Дембеле в някой клуб в друга държава,която е от ЕС и там направи подобно нарушение и го хващат и то преди да му е изтекла условната присъда.Ще лежи ли и двете присъди или само присъдата,която е отсъдена за последното нарушение при положение,че е в друга държава :?: :?:

Хм.. интересет въпрос... Нека ако някой наистина РАЗБИРА да каже как стоят нещата в този случай :)

Blue_Girl
Контакти:

Re: Фен тема Гарра Дембеле

Мнениеот Blue_Girl » 02 фев 2011 21:50

Дано Дембеле да проумее, че вече не трябва да прави глупости!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 фев 2011 22:41

Сега след тази присъда, ще съм на тръни !
Рабех май също беше с условна ...

Надявам се, че Гарра-та е по умен от арабина !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 фев 2011 23:21

Не е зле Батков да наеме пак ония момченца и да следват Гарата навсякъде... :lol:

Сега сериозно: Надявам се Гара да постъпи разумно и да не прави повече щуротии :)

Върни се в “Архив”