Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Кой ще спечели Шампионската лига ?

Барселона
49
48%
Манчестър Юнайтед
53
52%

Общо гласове: 102

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Re: Шампионска Лига (сезон 2010/2011 )

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 17:50

Голямо подмазване между феновете на Реал и Барса има тука :lol: Мадридиста постоянно величае Барса, а ти Реал ... Сигурен съм, че ако можеше да избираш кой отбор да спечели ШЛ, би избрал всеки друг, но не и Реал, ама и двамата се правите на шматки :lol:

Иначе догодина ще спечели английски отбор.

2005- Англия
2006 - Испания
2007- Италия
2008 - Англия
2009 - Испания
2010- Италия
2011 - Испания
2012 - :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 18:06

Frankie Lampard написа:Голямо подмазване между феновете на Реал и Барса има тука :lol: Мадридиста постоянно величае Барса, а ти Реал ... Сигурен съм, че ако можеше да избираш кой отбор да спечели ШЛ, би избрал всеки друг, но не и Реал, ама и двамата се правите на шматки :lol:

2005- Англия
2006 - Испания
2007- Италия
2008 - Англия
2009 - Испания
2010- Италия
2011 - Испания

Франки не, че нещо, ама ако през 2012 ШЛ ще бъде спечелана от английски отбор, то това ще са Сити!!! МЮ са мега зле и просто не могат, Челси... много зависи от селекцията, която направят това лято, от това, кой ще е треньор на отбора и доколко бързо новите попълнения ще се сработят + късмет при жребият. Но ако лондончани продължават да си купуват игарачи като Торес..., забравете за ШЛ поне още няколко сезона! Арсенал?! Тия никога няма да спечелят ШЛ, освен ако някой милиардер не купи отбора, а после да купи всичктие играчи на Барса и да направи Пеп треньор на тима! Венгер колкото и да се опитва да копира нашият стил на игра, просто не му се получава!

Лично според мен догодина ШЛ ще бъде спечелена от испански или немски отбор! Някой м/у Барса, Реал, Байерн М и Борусия ще вземе купата! ;)

И не, не величая Реал, а просто казвам нещата такива каквито са. Няма нищо лошо в това да си обективен! Виктор е фен на Реал, но просто признава очевидното - в момента Барса е най-добрият отбор на света! Аз съм фен на Барса, но признавам също очевидното - Реал са вторият отбор по сила в света в момента и само те могат да ни спрат по пътя към някой трофей! Това е. Така стоят фактите! Така че не ни се налага да се подмазване, просто сме обективни и честни! :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 29 май 2011 18:07

Догодина се знае кой няма да спечели :mrgreen:
[offtopic]Също се знае и кой ще спечели ако Ибра се махне от този отбор :lol:[/offtopic]
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 18:09

enguerino написа:[offtopic]Също се знае и кой ще спечели ако Ибра се махне от този отбор :lol:[/offtopic]

Не, че нещо, но Ибра все още се води играч на Барселона! Той е наша собственост и досега игра в Милан под наем! Та той ще се махне от Барса това лято, за да иде в Милан! Така че, ако си прав и всичко зависи от Ибра, значи догодина ще си защитим трофея! :twisted: :twisted: :twisted: 8-) 8-) :mrgreen:

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 29 май 2011 18:16

Frankie Lampard написа:Голямо подмазване между феновете на Реал и Барса има тука :lol: Мадридиста постоянно величае Барса, а ти Реал ... Сигурен съм, че ако можеше да избираш кой отбор да спечели ШЛ, би избрал всеки друг, но не и Реал, ама и двамата се правите на шматки :lol:

2005- Англия
2006 - Испания
2007- Италия
2008 - Англия
2009 - Испания
2010- Италия
2011 - Испания

Манчестър Ю е пълна деградация в момента и не виждам как ще спечелят Шампионската Лига следващите 2-3 години .
Челси винаги е във сметките ,но дребни фактори спират ''Сините от Лондон'' . Каквато и селекция да направят пак няма да могат да стигнат финал особено ,ако вземат Ван Бастен , Реднап и т.н . Ако вземат Хидинк имат някакъв шанс да са на ''Алианц Арена'' . Все пак тима на Челси има силните си играчи , но зависи и късмета дали ще е на тяхна страна идния сезон със поредната масова разпродажба на играчи .А и Торес трябва да играе ключова роля за да може Челси да ''докосне върха'''според мен което е малко вероятно.
Сити няма манталитета да стигне финал и да го спечели . Манчини не е човека който ще направи Сити ''отбор'' , независимо паричната сума дадена за играчи . Там предстой ''нагаждане'' на отбора което ще отнеме не по-малко от 3-4 години . По-скоро добро представяне на Сити подобно на това на Тотнъм (1/4 финал) .
Арсенал винаги ще е ''претендентът'' и до там ......
Силен есенен стар и после ще се мъчат .
--------
Реално погледнато тези тимове нямат харизмата на Ливърпул и няма как да спечелят Шампионската Лига когато са видимо в критично състояние . Единиствения отбор който може да спечели Шампионската Лига дори и когато не е във форма е Ливърпул и то главно заради харизмата си , харизма която няма никой друг .
По-скоро Реал Мадрид или Милан ще бъдат фаворити .
Може би и Порто на Вияш Бояш ,ако запазат всичките си играчи , кой знае .....

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 18:24

Големи сте филмари ... Аз се шегувах ... Просто пиша каквото ми се иска ... :lol: Аз съм последния човек, който ще тръгне да каже какво ще става ... 8-) А тука 5 човека се хванаха за думите ми :lol:

Иначе това кой ще спечели ШЛ зависи и от потоците и от съдийте ... А за Челси от треньора ... Ако дойде Хидинк съм почти сигурен, че ще сме на поне полу-финал ... Иначе като единици само Барса и Реал ни превъзхождат ... Лошото е, че играчите ни поостаряха, иначе селекция ще има и то голяма, това е сигурно.

За мене догодина фаворитите за трофея ще са Барселона, Реал, Юнайтед, Челси и може би Милан, Интер и Байерн ако направят селекции като хората. Лига Европа не е мерило за класата на Порто. С този подход срещу Барса ще ги начупят. Шахтьор се пробваха и изядоха петица ... Порто са някъде на тяхното ниво.

И това за деградацията са пълни глупости, а мнението ти е супер пристрастно ... Деградация, ама бяха на финал в ШЛ и спечелиха титлата в Англия, нали ? Ебати деградацията ... Дай боже, всеки му ...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 29 май 2011 18:38

Бтв държа си на думата и днес не съм палил цигара... Сега само още някакви си 3 години! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

finnan
Контакти:

Мнениеот finnan » 29 май 2011 18:43

Frankie Lampard написа:Големи сте филмари ... Аз се шегувах ... Просто пиша каквото ми се иска ... :lol: Аз съм последния човек, който ще тръгне да каже какво ще става ... 8-) А тука 5 човека се хванаха за думите ми :lol:

Иначе това кой ще спечели ШЛ зависи и от потоците и от съдийте ... А за Челси от треньора ... Ако дойде Хидинк съм почти сигурен, че ще сме на поне полу-финал ... Иначе като единици само Барса и Реал ни превъзхождат ... Лошото е, че играчите ни поостаряха, иначе селекция ще има и то голяма, това е сигурно.

За мене догодина фаворитите за трофея ще са Барселона, Реал, Юнайтед, Челси и може би Милан, Интер и Байерн ако направят селекции като хората. Лига Европа не е мерило за класата на Порто. С този подход срещу Барса ще ги начупят. Шахтьор се пробваха и изядоха петица ... Порто са някъде на тяхното ниво.

И това за деградацията са пълни глупости, а мнението ти е супер пристрастно ... Деградация, ама бяха на финал в ШЛ и спечелиха титлата в Англия, нали ? Ебати деградацията ... Дай боже, всеки му ...

Е ти изреди всички водещи тимове ... сведи ги до 2 отбора .........
И това за деградацията са пълни глупости, а мнението ти е супер пристрастно ... Деградация, ама бяха на финал в ШЛ и спечелиха титлата в Англия, нали ? Ебати деградацията ... Дай боже, всеки му ..

Добре.
Пълна деградация са , какъвто ще да си шампион не е възможно да изглеждаш така както те снощи .
В тези мачове си личи класата ,а не срещу Уигън .
Шампионата също беше на кантар така ,че нема нужда да ми ги хвалиш само защото станали шампиони и играли финал за КЕШ б.т Шампионска Лига в който ги направиха диви и щастливи за 90 минути . Не случайно Фъргюсън трепереше .

Всеки който разбира знае ,че МЮ не блести и няма играчите който да го качат на върха .
Снощи се потвърди тезата ,че конкуренцията беше слаба във ВЛ благодарение на което станаха шампиони . Снощи защо изглеждаха като аматьори като са ''шампиони'' .
Манчестър са никой , бяха напълнили шортите още в тунела .

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 29 май 2011 18:54

И какъв е смисъла да се свеждат до 2 отбора като Барселона е над всички и има няколко отбора, които са под тях. Защо да се свеждат до 2 отбора ? Защото така си е наумила ... ти глава ли ? А това, че си фен на Ливърпул е показателно, че мнението ти е абсолютно субективно, а нещата които изписа туко що са ... Абсолютно безсмислици, така да се каже ...

И как Юнайтед да няма играчите, които да ги изведат до трофея ? Как стигнаха до финала ? Много интересно. Посредствен отбор, ама имат 3 финала за 4 години ... Как става това, обясни ми ? И това с конкуренцията също е супер субективно ... Просто първенството е супер изравнено. Не може всички отбори, които се борят за титлата да с 10 или повече точки по-малко от миналата. А ти с тия закани, да не станеш за смях като daredevil, който също като теб се надъхваше и приказваше големи приказки, а сега няма да се появи поне 2 месеца, след аналните болки, които Барса му причини :lol:

Pavi G
Контакти:

Мнениеот Pavi G » 29 май 2011 19:36

Frankie Lampard написа:Големи сте филмари ... Аз се шегувах ... Просто пиша каквото ми се иска ... :lol: Аз съм последния човек, който ще тръгне да каже какво ще става ... 8-) А тука 5 човека се хванаха за думите ми :lol:

Нито Милан, нито Байерн, а за мое съжаление най-вероятно и Интер, няма да направят кой знае какво в ШЛ догодина. Ман Ю, Челси, Реал М и Барса са най-вероятните 1/2 финалисти засега (ако не се срещнат на 1/4 финал). Все пак отборите тепърва ще правят селекция и не е сега момента да даваме прогнози за догодина.

Върни се в “Архив”