Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот Blue_Girl » 22 яну 2011 10:12

PFC Litex написа:От порчетата:

През есента Гонзо каза - истинският Левски ще го видите напролет. А пролетта ей я къде е - има-няма един месец още. Само че на Гонзо и Ясен яйце им се пече отзад, вместо да правят новия Левски. Втора седмица вече никой не знае ще продават ли Дембеле, няма ли да го продават. И ако го продадат, кой ще го замени? Уж взеха Карвальо, ама той излезе дефектен. А времето си върви, първенството наближава.
Ако не продадат Дембеле, идва ред на Жоазиньо, казват от Герена. Пари трябват, не е шега работа. А кой ще играе вместо Жо? И това не се знае. Най-грамотният халф Сержиньо Грийн ще става защитник, понеже няма други. Селекцията и тя слаба ракия - само двама нови, единият вратар. То накрая, като се замисли човек, новият Левски засега си е старият

Много си остроумен обаче!
:evil:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2011 12:32

Santiago Munezz написа:Щом имаме железен договор с Локомотив Пд за Базил Де Карвальо аз невиждам как ще им го върнем,не мина номера че договора му не бил заявен в БФС и няма как да се освободим от него като дори и да получи неустойка от 6 заплати и да бъде освободен тия 300 хиляди евро трябва да бъдат платени на Локото при всички положения.Така че според мен номерата на ръководството ни няма да минат и няма да успеем да го върнем на Локо Пд а Базил ще остане футболист на Левски.
Лошо само,че ще пропусне важните мачове в началото на сезона но той е класен футолист и ще ни е от полза и догодина.

Според мен, най лошото е отношението на Левски към Де Карвальо !
Както казваш ... почти на 100 % Карвальо ще си остане при нас !
От тук обаче следва да се запитаме: - Как "аджеба" този човек ще играе ... ще се раздава за Левски, след подобно малоумно отношение на ръководството към него ? ?

Ето това е проблема ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 22 яну 2011 12:51

THE G.A.M.E написа:
Santiago Munezz написа:Щом имаме железен договор с Локомотив Пд за Базил Де Карвальо аз невиждам как ще им го върнем,не мина номера че договора му не бил заявен в БФС и няма как да се освободим от него като дори и да получи неустойка от 6 заплати и да бъде освободен тия 300 хиляди евро трябва да бъдат платени на Локото при всички положения.Така че според мен номерата на ръководството ни няма да минат и няма да успеем да го върнем на Локо Пд а Базил ще остане футболист на Левски.
Лошо само,че ще пропусне важните мачове в началото на сезона но той е класен футолист и ще ни е от полза и догодина.

Според мен, най лошото е отношението на Левски към Де Карвальо !
Както казваш ... почти на 100 % Карвальо ще си остане при нас !
От тук обаче следва да се запитаме: - Как "аджеба" този човек ще играе ... ще се раздава за Левски, след подобно малоумно отношение на ръководството към него ? ?

Ето това е проблема ...

Момчета, малоумен човек взема малоумни решения.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 яну 2011 12:58

wilge написа:Момчета, малоумен човек взема малоумни решения.

Жалко, че е така ...
Въобще не виждам полезен ход от създалата се ситуация !
Разкарват го ( Де Карвальо ) ... като панаирджийска мечка ...

Като в оня лаф ... "На си ти куклата, дай си ми парцалките" ... или нещо от тоя род !

Освен всичко друго ... трябва и да > НЕ < изключваме възможноста, нашите хора просто да нямат парите за трансфера ...
Все пак, Гарра-та още не е продаден ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 22 яну 2011 14:19

ами ако все пак ,в което аз не вярвам се окаже че не е имал договор-той десет дни като какъв е бил в Левски-наблюдател на ООН.Ми те УЕФА ще ни спукат от глоби ,ще ни накажат и бла,бла.Тогава кво правим.
Все пак ние не сме Челси,Барса,Ман Юн,или некой друг колос та УЕФА да ни прощава.
LEVSKI_FOREVER

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 22 яну 2011 16:34

Селекцията започва да скърца не се знае кой остава и кой си тръгва,това вече започва всички ни да изнервя.Има и един друг момент,ако реално няма оферта за Гарра тогава тази глупава истерия която умишлено подклаждат чрез платени драскачи(мишки) ще добие смисъл,защото такава селяния тресе цялата държава,че не бих се учудил всичко да е фарс.Извода от това е,че може да няма реален интерес и да си имаме супер нападател :) ,а да някъде четох за Бангура от Аик проверих му цената струва 175хил евро 89 набор не е зле бая зор ни даде лятото

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Re: "Дори и Гарра да остане Левски ще привлече класен нападател"

Мнениеот Гара Дембеле » 22 яну 2011 17:38

ЕЕ мама му стара веее. Закво те е тоя нападател, след като Сър Гарра остава. Аз пък неща да пръскат пари за анонимници, ИМАМЕ си ИСА и Чаворски, от школата идва и Жак Коен, искам играчи закърмени със синята идея !! Престанете деца, престанете с постоянните си трансферни желания.

Сър Гарра и покрай него ще се учат Иса, Чаворски и Коен. НЕ НИ ТРЯБВА НАПАДАТЕЛ, имаме си достатъчно класни !!!
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 22 яну 2011 17:38

Santiago Munezz написа:Има тема за трансферите бе какво за всяко ваше хрумване само теми ми пускате :evil: Аман от разбирачи на тема селекция и трансфри.

+1000
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Потребителски аватар
santiliana

Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот santiliana » 22 яну 2011 17:38

Спомням си как на няколко пъти в края на 2010 година и Батков и Гонзо изричаха категоричното си мнение, че "дори и да остане при нас и през пролетта Гарра- та, Левски ще привлече със сигурност още един много класен нападател, който ще бъде чужденец, но не от НАШЕТО първенство". А какво стана всъщност- всички виждаме.
Дори и на малките дечица им е ясно, че този футболист е бил де Карвальо (играч от БГ шампионат), който обаче се оказа, че се привлича поради очакваната продажба на Дембеле. Но поради провала на този трансфер, както и на някои други, се изрови като причина хроничната контузия на играча от Локо Пд. И започнаха циганско- комунистическите номера на двамата шефове от Герена...
Както и да е, явно тези хора са в състояние да ни карат постоянно да се "пулим" от аматьорщината и некадърността им, но пускам тази темичка да разбера мнението ви:
"Трябва ли всъщност да бъде привличан нов нападател, при положение, че Гарра Дембеле остане при нас? Нужен ли му е качесвен заместник при евентуално негово наказание или контузия? (Явно е, че Иса май не е удачен заместник).
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 17:40

Има тема за трансферите бе какво за всяко ваше хрумване само теми ми пускате :evil: Аман от разбирачи на тема селекция и трансфри.

Върни се в “Архив”