gun175 написа:как може да дават Литекс по К1, а Левски по ТВ+ с други думи никъде ....
Еми който плаща той поръчва музиката... с други думи ТВ+ са купили правата на мачовете на Левски..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gun175 написа:как може да дават Литекс по К1, а Левски по ТВ+ с други думи никъде ....
Yasso написа:Абе тя и "Жилина" щеше да бъде пометена след "изключително силната" игра и титаничното 1:1 в Словакия, ама се появи некакъв Адауто, и това негро мамка му мръсна взе че вкара безответен гол в София.....![]()
Тия шведи сега и те с тоя Бангура, само проблеми....
Yasso написа:Със здраве и да внимавате с Бангура в четвъртък, че бил приятел на Адауто и Ржевски
Yasso написа:Аз казвам, ама сините запалянковци веднага скачат и злобеят...Е, видяхте ли сега че съм прав...Все пак има доста време до края на мача, просто изолирайте този индивид от играта, иначе ще вкара повече от Адауто миналата година....
Засега ми мирише на продължения този мач, дано ги излъжете някак си...
Yasso написа:Yasso написа:Абе тя и "Жилина" щеше да бъде пометена след "изключително силната" игра и титаничното 1:1 в Словакия, ама се появи некакъв Адауто, и това негро мамка му мръсна взе че вкара безответен гол в София.....![]()
Тия шведи сега и те с тоя Бангура, само проблеми....Yasso написа:Със здраве и да внимавате с Бангура в четвъртък, че бил приятел на Адауто и Ржевски
Аз казвам, ама сините запалянковци веднага скачат и злобеят...Е, видяхте ли сега че съм прав...Все пак има доста време до края на мача, просто изолирайте този индивид от играта, иначе ще вкара повече от Адауто миналата година....
Засега ми мирише на продължения този мач, дано ги излъжете някак си...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта