Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?
Ръководството на Левски за пореден път показва, че не се интересува от мнението на тези, които най-много обичат отбора-неговите фенове. Мненията за това, кой да ръководи отбора са различни, но повечето фенове желаят завръщането на Станимир Стоилов. Това ясно се видя на мача с Лудогорец. Ясен Петров направи хубави неща миналото първенство, но не се ползва с пълната подкрепа на феновете, които не са скандирали името му подобно на Мъри. Няма да получи нужното спокойствие, така необходимо за стабилизация на отбора. Помненете ми думата, при първия неуспех(напълно логично е да има такива с тази селекция) ще му се поиска оставката. Той беше един сезон наш футболист, беше и треньор, но не е постигнал нищо и това ще му тежи.
luxorus написа:ИлиАн Илиев няма да дойде в Левски,какво толкова сте се хванали за него.5 години мизерии в Берое,без пари,без играчи,изпадания в Б група-всичко изтърпя.Сега,когато всичко му се поднася на тепсия-качествени играчи,лагери в чужбина,нови тренировъчни игрища се правят,стадиона се реновира и е взет на концесия и има дългосрочна перспектива за развитие-Защо да идва?
Дали ще дойде или не - не знам, както и предполагам повечето от феновете не знаят, но това не пречи всеки да каже кой предпочита!
luxorus написа:blue avalanche написа:luxorus написа:ИлиАн Илиев няма да дойде в Левски,какво толкова сте се хванали за него.5 години мизерии в Берое,без пари,без играчи,изпадания в Б група-всичко изтърпя.Сега,когато всичко му се поднася на тепсия-качествени играчи,лагери в чужбина,нови тренировъчни игрища се правят,стадиона се реновира и е взет на концесия и има дългосрочна перспектива за развитие-Защо да идва?
Защото Левски винаги ще е повече от Берое!Ако ще и десет игрища да построите!И на двадесет лагера да отидете!
Кои са тези "качествени" играчи,дето са му ги поднесли?
ПП.С това не казвам,разбира се,че Илиев ще е треньор на Левски...
Защо тогава не иска?Отговори ми на този въпрос!Защо 4(четири) пъти го каните и не иска?Защо?
Защото не иска да работи с Гонзо. Не, че не иска в Левски, а не иска с Гонзо. Левски винаги е бил над Берое както Реал и Барса са над другите в Испания, Байерн в Германия и т.н.
Pichichi написа:W84me написа:Най-доброто решение в случая!Подкрепям с две ръце!Сега ще се види какво може Ясен Петров без да му се месят!
То хубаво ама като познаваме интелекта на В.Павлов и ако ги обявят като тандем а не В.Павлов помощник треньор
може и да стане голям цирк !!!
Иначе още когато Костов напусна ви казах -> Яс. Петров или друг бивш треньор на Локо Сф., т.е. Окука,Бай Гроздан.
Какъв е интелекта на В.Павлов, не съм чувал лоши работи за него досега? Има ли нещо, което е сгафил, защото само знаех за един скандал с Бисер Хаздай, шеф на ДЮШ, преди няколко месеца и победител излезе той, защото Хаздай го изгониха.
Но какъвто и да му е интелекта, в сравнение с Гонзо, Викторио си е минимум доцент.

Сега пък за 16 часа
Ей, Тонев!
Иначе и аз подкрепям Ясен. Казах го вече няколко пъти, че за мен това е най-добрият избор към момента, отделно, че не го оставиха да работи по-дълго.

Иначе и аз подкрепям Ясен. Казах го вече няколко пъти, че за мен това е най-добрият избор към момента, отделно, че не го оставиха да работи по-дълго.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
-
- Контакти:
"Мило ръководство" на ФК Левски.. Вие или сте слепи или сте глухи или сте просто малоумни..Не виждате ли че 90% от Циня България иска Мъри Стоилов? Какви са тези експерименти с Петров-Павлов..Хвани единия удари другия..Какво значи че Стоилов имал условия..Ами естествено че ще има..Добрите треньори има винаги спортно-технически условия. Съгласете се на тях Господа управници..Ще стане СТРАШНО..Наистина..Това не е публиката на Локомотив Сф. Това е Левски, сектор Б..Помислете си добре, какво вършите и как го вършите. Мъри, Мъри , Мъри..само ТОЙ е решението за Левски. Запомнете го това!!!
-
- Контакти:
"Мило ръководство" на ФК Левски.. Вие или сте слепи или сте глухи или сте просто малоумни..Не виждате ли че 90% от Циня България иска Мъри Стоилов? Какви са тези експерименти с Петров-Павлов..Хвани единия удари другия..Какво значи че Стоилов имал условия..Ами естествено че ще има..Добрите треньори има винаги спортно-технически условия. Съгласете се на тях Господа управници..Ще стане СТРАШНО..Наистина..Това не е публиката на Локомотив Сф. Това е Левски, сектор Б..Помислете си добре, какво вършите и как го вършите. Мъри, Мъри , Мъри..само ТОЙ е решението за Левски. Запомнете го това!!!
Очаквайте НА ЖИВО в ефира на Дарик радио от 16:00 часа пресконференцията на изпълнителния директор на Левски Иво Тонев, на която трябва да бъде обявено, кой ще застане начело на „синия“ отбор.
bilyaletdinov написа:blue avalanche написа:
Вл.Гаджев,Ст.Станчев,Ал.Киров,дори бездарния Ив.Цачев...
Владо Гаджев се върна в Левски по настояване на Стоилов , но това е друг въпрос . Идеята ми е , че в момента Левски разполага с много повече пари (щом може да си позволи да плаща заплати на Грийн и Калво ) , а няма резултати . Няма едно младо момче от школата , стигнахме до положението на "розовите" - да крадем млади футболисти от другите отбори . Близнаците Цоневи , като са толкова добри , защо не ги пускат да играят ? За какво се бори в момента Левски , за титла ли , за купа ли ? Ами на мен ще ми 10 по-приятно да гледам някой наш юноша отколкото въртенето на Калво около топката , или циганиите на Жуниор . Ето за това става въпрос .По времето на Мъри се налагаха млади играчи , които оправдаха гласуваното доворие . Последните години в Левски се налгат футболисти ,като Матондо , Фелипе да Коща , Йордан Милиев и Иво Иванов ...е с такава политика още дълго време ще обираме калъфки ...
Не вярно че Гаджев се е върнал в Левски по настояване на Стоилов- даже напротив. Баща му 2 седмици всеки ден беше на Герена, но Сираков и Стоилов така и не благоволиха да говорят с него. Ако не ги бяха отстранили Гаджев щеше да иде в Литекс.
Една от най-големите грешки на Мъри според мед съдбоносна за бъдещето на Левски е уволняването на Яп Диркс, докато той беше в клуба всичко с младите играчи вървеше по мед и масло. Излязоха Домувчийски, Ричард, след тях идваха Хичо, Огнянов, Балтанов, Н.Михайлов, А .Курдов, след тях Ст,Станчев, Б.Табаков, Ив. Цачев, Ал.Киров, Е.Зизов( за който беше ясно че много трудно ще бъде задържан в Левски), С.Иванов. След уволнението на Яп.Диркс развитието на всички спря и даже тръгна стремглаво надолу. Горе долу същото стана и в Ловеч и там докато беше Яп Диркс излезнаха плеада таланти след освобождаването му развитието на болшинството от тях забуксува .
и до момента Сираков и Столиов не могат или не искат да кажат защо махнаха холандеца. Между другото една от големите заблуди е че Стоилов и Сираков са искали да налагат млади играчи, това им беше наложено от Т.Батков през 2004 - тогава той нямаше (както и сега

За мен изхода е ангажиране в школата на специалист подобен на Диркс и търпение -след 4-5 години ще имаме един добър отбор съставен основно от наши собствени юноши . След като такава схема работи в Барселона, защо да не проработи и в Левски, но се иска търпение и да не се броят еди колко си години без купи. Като не виждам и никакъв проблем да се направи и школа някъде в Африка и оттам да се вземат талантливи деца за Левски- една такава школа може да излезне и почти без пари- може да бъде финансирана от ФИФА, ООН, благотворителни организации.
Това за школата в Африка е добра идея
1:Помага се на Африка
2:Ще излез евтино
3:Всички знаем колко са добри африканците
1:Помага се на Африка
2:Ще излез евтино
3:Всички знаем колко са добри африканците