Една нормална дискусия и казус не можете да проведете,но...това си е изцяло ваш проблем,пичове

Поздрави!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Заключвате теми,триете коментари,...буквално като пълни страхливци и комплексари!
Една нормална дискусия и казус не можете да проведете,но...това си е изцяло ваш проблем,пичове![]()
Поздрави!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
smoothc написа:Заключвате теми,триете коментари,...буквално като пълни страхливци и комплексари!
Една нормална дискусия и казус не можете да проведете,но...това си е изцяло ваш проблем,пичове![]()
Поздрави!
За да не кажеш, че и това мнение съм ти го изтрил, ще ти отговоря.
Виж сега-ти идваш тука, почваш да раздаваш едни поучения, правиш някакви "стойностни" анализи, със сериозни "аргументи", от които личи негативното ти отношение към Челси. И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.
След като 3 пъти предупредих в съответната тема и ти 3 пъти продължи да се връщаш и да пишеш глупости, какво очакваш да направя? Разбирам че ти харесва, да ти обръщат внимание и да ти се дразнят хората, но не е тук мястото-опитай в някой друг форум.
И ако твоите "поздрави" трябва да ги приемаме като отказ повече да пишеш тук-благодарим ти за вниманието, няма да ни липсваш.
И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.
от yasen на 09 Ное 2013 22:11
..ти си ебахти малоумника неадекватен, с какви очила гледаш футбола?!
от riak4 на 09 Ное 2013 22:51
Значи симулацията на Йънг е дузпа, а симулацията на Рамиреш от днес е гавра с футбола? Ти си психично болен!
от Nomer_9 на 12 Ное 2013 16:12
..с тия неговите шизофренични романи дето никой не ги чете...
smoothc написа:Много удобно написан(от твоята позиция),в който всичко казано е толкова изопачено,че...
Аз ще ти/ви отговоря напълно откровено,пък вече изводите всеки си прави сам за себе си!
1.Имам пълното право(според правилата на форума),да пиша където и когато пожелая!
2.Слаб опит за неглежиране на моите коментари,дори иноризиране..но това си е за ваша сметка![]()
Всеки има право да тълкува дадено нещо/събитие,както сам прецени,но извинявай,да се наслагва нечие мнение в опит да се изкара отрицателна черта на нечий друг(в случая мой) коментар...е не само признак за комплексарщина,но и признак за пълно неуважение към събеседника!
Само да те светна(а и то може да се види),че имам страшно много коментари/анализи,дискусии с твои колеги относно Челси,че ако някой неутрален не знае че съм фен на Юнайтед,спокойно би си помислил че съм фен на Челси и това го заявавам напълно отговорно.
Да,вероятно е имало и такива моменти,но нека те попитам:Защо не изведеж положителните неща/изводи и коментари,които съм анализирал и адмирирал за Челси!? Покажи обективност,а не двоен стандарт!
3.Негативно отношение към Челси!? Доста си се объркал,пич.Уважавам клуба Челси,институцията Челси,дори много повече от някои ваши фенове![]()
Аз негативно отношение към Челси нямам! Негативно отношение мога да имам към даден играч,дадена ситуация,към мениджъра и пр.и пр...но да се правят кардинални изводи,абсолютно грешно е..А и в крайна сметка,защо акцентираш върху негативното отношение към Челси?
Нали правиш разлика между респект и отношение? Наивно е да си мислиш,че всеки е длъжен да има положително/специално отношене към твоя отбор...Това,че ти си фен и имаш такова е напълно разбираемо,но да съдиш някого че и има/имал негативно отношение към любимия ти отбор ..е крайно наивно и абсурдно.
Важното е да има респект към институцията Челси,това е!
4.Принципно аз винаги съм се стремял да бъде обективен и най-вече да защитавам престижа и реномето на Манчестър Юнайтед! Ситуациите и нападките на лична основа са едно на ръка,но както виждаш аз винаги се опитвам да защитавам своята позиция с аргументи и факти от действителността,нещо което явно не е удобно за някои от вас и нещо което малко от вас умеят да структурират и извеждат.
5.Аз никого не съм нападал(не ти прави чест,че говориш така),а просто изказвам своята позиция по даден казус..друг е въпроса,ако някои не е съгласен с нея(никого не ангажирам с нея),но когато и видимо се неглижира и още повече се прави умишлен опит за конфронтация..извинявай,но просто няма как да остана безучастен,нали ме разбираш!?
Глупости пишат някои други,но не и аз!Нищо и никой не ти дава право да заклеймяваш като "глупаво",нещо което не ти допада,не си съгласен с него/или не разбираш,нали разбираш колко е абсурдно...
Първо направи опит да вникнеш внимателно и анализираш дадена гледна точка,направи опит да дискутираш,и едва след това давай препоръки и заключения!
Виждам,че си достатъчно интелигентен човек,за да си в състояние да го направиш,същото важи и за Джак ,за 0007,Играта(все хора,които имате страхотни футболни познания,интелект и способност за анализиране на фактите).
Поздрави!
[/offtopic]smoothc написа:И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.
Мисля,че си в доста голяма заблуда!от yasen на 09 Ное 2013 22:11
..ти си ебахти малоумника неадекватен, с какви очила гледаш футбола?!от riak4 на 09 Ное 2013 22:51
Значи симулацията на Йънг е дузпа, а симулацията на Рамиреш от днес е гавра с футбола? Ти си психично болен!от Nomer_9 на 12 Ное 2013 16:12
..с тия неговите шизофренични романи дето никой не ги чете...
Проблемите във вашият форум,г-н Модератор...са доста по-сериозни,отколкото предполагате.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта