Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот smoothc » 12 ное 2013 15:18

Заключвате теми,триете коментари,...буквално като пълни страхливци и комплексари!
Една нормална дискусия и казус не можете да проведете,но...това си е изцяло ваш проблем,пичове ;)
Поздрави!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 ное 2013 15:27

Волен Сидеров и тука дойде да спами... :mrgreen: Няма отърване...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 ное 2013 15:39

Големият проблем на Челси във Висшата лига:Високата амплитудна разлика в представянето на отбора като домакин и представянето на отбора като гост!
Същият проблем(в малко по-различна форма) се наблюдава и при Манчестър Сити-безупречни домакини,но страшно посредствени гости.
Чудя се..дали всичко това,косвено не се дължи на "рязкото превключване" от Примера към Висшата лига(за Моуриньо и Пелегрини)!?
Определено "симптомите" между двамата си приличат,за което постфактум главна вина има-слабата конкуренция и ниво на отборите в Примера ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2013 15:40

smoothc написа:Заключвате теми,триете коментари,...буквално като пълни страхливци и комплексари!
Една нормална дискусия и казус не можете да проведете,но...това си е изцяло ваш проблем,пичове ;)
Поздрави!

За да не кажеш, че и това мнение съм ти го изтрил, ще ти отговоря.
Виж сега-ти идваш тука, почваш да раздаваш едни поучения, правиш някакви "стойностни" анализи, със сериозни "аргументи", от които личи негативното ти отношение към Челси. И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.
След като 3 пъти предупредих в съответната тема и ти 3 пъти продължи да се връщаш и да пишеш глупости, какво очакваш да направя? Разбирам че ти харесва, да ти обръщат внимание и да ти се дразнят хората, но не е тук мястото-опитай в някой друг форум.
И ако твоите "поздрави" трябва да ги приемаме като отказ повече да пишеш тук-благодарим ти за вниманието, няма да ни липсваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 12 ное 2013 17:00

smoothc написа:Заключвате теми,триете коментари,...буквално като пълни страхливци и комплексари!
Поздрави!

Аз помолих темата да бъде заключена. Темата е Челси - УБА, а в нея се коментира дузпата на Юнайтед срещу Сосиадат, а ти даваш морални проповеди на всеки. Нищо лично, но все пак тази тема съм я направил за мача и не го моля за пръв път. rhaegar винаги пробва първо по дипломатичния начин, но така като гледам ти не го отразяваш. Ако бях на негово място щях да направя същото.;)
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 ное 2013 17:07

За да не кажеш, че и това мнение съм ти го изтрил, ще ти отговоря.
Виж сега-ти идваш тука, почваш да раздаваш едни поучения, правиш някакви "стойностни" анализи, със сериозни "аргументи", от които личи негативното ти отношение към Челси. И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.
След като 3 пъти предупредих в съответната тема и ти 3 пъти продължи да се връщаш и да пишеш глупости, какво очакваш да направя? Разбирам че ти харесва, да ти обръщат внимание и да ти се дразнят хората, но не е тук мястото-опитай в някой друг форум.
И ако твоите "поздрави" трябва да ги приемаме като отказ повече да пишеш тук-благодарим ти за вниманието, няма да ни липсваш.

Много удобно написан(от твоята позиция),в който всичко казано е толкова изопачено,че...
Аз ще ти/ви отговоря напълно откровено,пък вече изводите всеки си прави сам за себе си!

1.Имам пълното право(според правилата на форума),да пиша където и когато пожелая!
2.Слаб опит за неглежиране на моите коментари,дори иноризиране..но това си е за ваша сметка ;)
Всеки има право да тълкува дадено нещо/събитие,както сам прецени,но извинявай,да се наслагва нечие мнение в опит да се изкара отрицателна черта на нечий друг(в случая мой) коментар...е не само признак за комплексарщина,но и признак за пълно неуважение към събеседника!
Само да те светна(а и то може да се види),че имам страшно много коментари/анализи,дискусии с твои колеги относно Челси,че ако някой неутрален не знае че съм фен на Юнайтед,спокойно би си помислил че съм фен на Челси и това го заявавам напълно отговорно.
Да,вероятно е имало и такива моменти,но нека те попитам:Защо не изведеж положителните неща/изводи и коментари,които съм анализирал и адмирирал за Челси!? Покажи обективност,а не двоен стандарт!
3.Негативно отношение към Челси!? Доста си се объркал,пич.Уважавам клуба Челси,институцията Челси,дори много повече от някои ваши фенове ;)
Аз негативно отношение към Челси нямам! Негативно отношение мога да имам към даден играч,дадена ситуация,към мениджъра и пр.и пр...но да се правят кардинални изводи,абсолютно грешно е..А и в крайна сметка,защо акцентираш върху негативното отношение към Челси?
Нали правиш разлика между респект и отношение? Наивно е да си мислиш,че всеки е длъжен да има положително/специално отношене към твоя отбор...Това,че ти си фен и имаш такова е напълно разбираемо,но да съдиш някого че и има/имал негативно отношение към любимия ти отбор ..е крайно наивно и абсурдно.
Важното е да има респект към институцията Челси,това е!
4.Принципно аз винаги съм се стремял да бъде обективен и най-вече да защитавам престижа и реномето на Манчестър Юнайтед! Ситуациите и нападките на лична основа са едно на ръка,но както виждаш аз винаги се опитвам да защитавам своята позиция с аргументи и факти от действителността,нещо което явно не е удобно за някои от вас и нещо което малко от вас умеят да структурират и извеждат.
5.Аз никого не съм нападал(не ти прави чест,че говориш така),а просто изказвам своята позиция по даден казус..друг е въпроса,ако някои не е съгласен с нея(никого не ангажирам с нея),но когато и видимо се неглижира и още повече се прави умишлен опит за конфронтация..извинявай,но просто няма как да остана безучастен,нали ме разбираш!?
Глупости пишат някои други,но не и аз! ;) Нищо и никой не ти дава право да заклеймяваш като "глупаво",нещо което не ти допада,не си съгласен с него/или не разбираш,нали разбираш колко е абсурдно...
Първо направи опит да вникнеш внимателно и анализираш дадена гледна точка,направи опит да дискутираш,и едва след това давай препоръки и заключения!
Виждам,че си достатъчно интелигентен човек,за да си в състояние да го направиш,същото важи и за Джак ,за 0007,Играта(все хора,които имате страхотни футболни познания,интелект и способност за анализиране на фактите).
Поздрави!

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 ное 2013 17:09

Хмм като чета новините и като гледам представянето на отбора си мисля, че Жозето ще направи поне 2 промени зимата... Сигурен съм, че ще вземе централен полузащитник и този ход нищо чудно да прати Есиен в някой друг отбор...най- вероятно френски. Дали ще вземем нападател си зависи от Торес и компания... ако започнат да бележат често и се изгради постоянство в играта им, може и да спечелят доверието на Жозе, но ако това представяне на приливи и отливи продължи, съм сигурен, че зимата след зимата ще имаме нов нападател за сметката на някой от наличните.
Ако се стигне до там определено предполагам, че ще натиснем за Фалкао, който няма особено голяма мотивация да играе в Монако и който може да бъде картотекиран за ШЛ, а това е голям плюс. За центъра също мисля, че ще търсим футболист, който да може да играе в европейския турнир...защо ли имам чувството, че зимата ще метнем някоя оферта за Кабай, особено ако продължава със силното си представяне през този сезон, а и нашите обичат зимно време да пазаруват от Нюкясъл. Абе който и да вземем, приоритет ще бъде възможността за картотека в Европа :)

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 12 ное 2013 17:12

Дайте да си коментираме Челси и да не му обръщаме внимание на червеното фенче...пълен игнор и накрая ще му писне да досажда с тия неговите шизофренични романи дето никой не ги чете...

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 ное 2013 17:36

И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.

Мисля,че си в доста голяма заблуда!

от yasen на 09 Ное 2013 22:11
..ти си ебахти малоумника неадекватен, с какви очила гледаш футбола?!

от riak4 на 09 Ное 2013 22:51
Значи симулацията на Йънг е дузпа, а симулацията на Рамиреш от днес е гавра с футбола? Ти си психично болен!

от Nomer_9 на 12 Ное 2013 16:12
..с тия неговите шизофренични романи дето никой не ги чете...

Проблемите във вашият форум,г-н Модератор...са доста по-сериозни,отколкото предполагате.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 ное 2013 18:04

smoothc написа:Много удобно написан(от твоята позиция),в който всичко казано е толкова изопачено,че...
Аз ще ти/ви отговоря напълно откровено,пък вече изводите всеки си прави сам за себе си!

1.Имам пълното право(според правилата на форума),да пиша където и когато пожелая!
2.Слаб опит за неглежиране на моите коментари,дори иноризиране..но това си е за ваша сметка ;)
Всеки има право да тълкува дадено нещо/събитие,както сам прецени,но извинявай,да се наслагва нечие мнение в опит да се изкара отрицателна черта на нечий друг(в случая мой) коментар...е не само признак за комплексарщина,но и признак за пълно неуважение към събеседника!
Само да те светна(а и то може да се види),че имам страшно много коментари/анализи,дискусии с твои колеги относно Челси,че ако някой неутрален не знае че съм фен на Юнайтед,спокойно би си помислил че съм фен на Челси и това го заявавам напълно отговорно.
Да,вероятно е имало и такива моменти,но нека те попитам:Защо не изведеж положителните неща/изводи и коментари,които съм анализирал и адмирирал за Челси!? Покажи обективност,а не двоен стандарт!
3.Негативно отношение към Челси!? Доста си се объркал,пич.Уважавам клуба Челси,институцията Челси,дори много повече от някои ваши фенове ;)
Аз негативно отношение към Челси нямам! Негативно отношение мога да имам към даден играч,дадена ситуация,към мениджъра и пр.и пр...но да се правят кардинални изводи,абсолютно грешно е..А и в крайна сметка,защо акцентираш върху негативното отношение към Челси?
Нали правиш разлика между респект и отношение? Наивно е да си мислиш,че всеки е длъжен да има положително/специално отношене към твоя отбор...Това,че ти си фен и имаш такова е напълно разбираемо,но да съдиш някого че и има/имал негативно отношение към любимия ти отбор ..е крайно наивно и абсурдно.
Важното е да има респект към институцията Челси,това е!
4.Принципно аз винаги съм се стремял да бъде обективен и най-вече да защитавам престижа и реномето на Манчестър Юнайтед! Ситуациите и нападките на лична основа са едно на ръка,но както виждаш аз винаги се опитвам да защитавам своята позиция с аргументи и факти от действителността,нещо което явно не е удобно за някои от вас и нещо което малко от вас умеят да структурират и извеждат.
5.Аз никого не съм нападал(не ти прави чест,че говориш така),а просто изказвам своята позиция по даден казус..друг е въпроса,ако някои не е съгласен с нея(никого не ангажирам с нея),но когато и видимо се неглижира и още повече се прави умишлен опит за конфронтация..извинявай,но просто няма как да остана безучастен,нали ме разбираш!?
Глупости пишат някои други,но не и аз! ;) Нищо и никой не ти дава право да заклеймяваш като "глупаво",нещо което не ти допада,не си съгласен с него/или не разбираш,нали разбираш колко е абсурдно...
Първо направи опит да вникнеш внимателно и анализираш дадена гледна точка,направи опит да дискутираш,и едва след това давай препоръки и заключения!
Виждам,че си достатъчно интелигентен човек,за да си в състояние да го направиш,същото важи и за Джак ,за 0007,Играта(все хора,които имате страхотни футболни познания,интелект и способност за анализиране на фактите).
Поздрави!

1.Неоспоримо. Не виждам никой да ти забранява да пишеш.
2.Коментарите не ти ги неглижирам само аз, прави го кажи-речи целия форум, но ти въпреки всичко продължаваш да твориш. Отново няма лошо, то си е за теб, губиш своето време.
Положителните ти коментари са на същото ниво като отрицателните, просто не са толкова дразнещи за аудиторията, специално в този подфорум.
3.Показваш снизходително уважение, поне според мен, явно от позицията на фен на институцията Юнайтед. По-успешна в исторически план, отново неоспоримо.
На мен не ми харесва когато някой има негативно отношение към Челси, независимо на кой отбор е фен и затова реагирам така. Предполагам, че за теб важи същото, когато става въпрос за Юнайтед.
4.Понякога, да не кажа често, си толкова обективен в защитата ти към Юнайтед, че ги пишеш едни.....както и да е, щом ти ги виждаш като истина, никой не е в състояние да ти вмени обратното мнение.
5.От позицията на по-интелигентен, какъвто претендираш че си, поне спрямо масата фенове, би трябвало не да реагираш, а да пренебрегнеш нападките към себе си. И поне когато модератор (независимо кой) помоли съответната тема да не бъде допълнително оспамвана и съсипвана, да се въздържиш.

Слагам следващото в offtopic, за да не става огромен поуст.

[offtopic]
smoothc написа:
И когато хората ти казват, че не искат да те четат и ги дразниш, започваш да нападаш и да използваш определения.

Мисля,че си в доста голяма заблуда!

от yasen на 09 Ное 2013 22:11
..ти си ебахти малоумника неадекватен, с какви очила гледаш футбола?!

от riak4 на 09 Ное 2013 22:51
Значи симулацията на Йънг е дузпа, а симулацията на Рамиреш от днес е гавра с футбола? Ти си психично болен!

от Nomer_9 на 12 Ное 2013 16:12
..с тия неговите шизофренични романи дето никой не ги чете...

Проблемите във вашият форум,г-н Модератор...са доста по-сериозни,отколкото предполагате.
[/offtopic]

Тези мнения са изтрити, точно както и твоите. За двоен стандарт ли претендираш, че не мога да разбера?

Край на дискусията от моя страна, останалите във форума могат сами да преценят дали да ти отговарят, пишат и т.н. Само да се има предвид, че ако се стигне до конфронтация отново, съответните мерки ще бъдат взети и срещу двете страни. Защото явно само с триене не става.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”