Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
usurper написа:Ако утре Арсенал бият, положението няма да е никак розовоЩе сме на 7 точки от първото място
Утре трябва да стискаме палци за Х или победа за Юнайтед
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
0007 написа:Между другото,от доста време насам твърдя,че е време Лампс да седне на пейката,но доста от вас ме взимат на подбив.Е,вие доволни ли сте от цялостната му игра от началото на сезона? Дали ако не бяхме взели качествено попълнение на този пост,играта ни нямаше да е доста по-добре организирана?
MuFc1878 написа:Все още съм на мнение, че Челси е основният фаворит да отнеме короната на Юнайтед!!! Само се чудя как вече 3 месеца Жозето не може да напипа правилния съставСезонът едва сега започва!
gdlk написа:сега чета за Чистка през зимата и то кои играчи ще са - КДБ,Ба и Луиз - е добре с Джон Тери ли ще я караме само, ако продадем Луиз с колко централни оставаме 2-ма ако не бройм Иванович. Или ще продадем един ЦЗ за да вземем негов заместникпълна глупост. Същото важи и за КДБ за да вземем тоя от Шалке или някой др - единствено ще съм съгласен ако е Ройс
. Виж за нападател може да се мисли, но задължително ни трябва халф за центъра.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост