Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dromihait
Контакти:

Re: Вдлъбнато

Мнениеот dromihait » 31 юли 2009 15:28

Наименованието "Суперкупа" не е измислено от нас-така се нарича срещата между шампиона и носителя на купата на страната на много места в Европа и света.Струва ми се,че авторът просто е решил да поплюе малко;явно без това упражнение денят му е скучен.

adameca
Контакти:

Re: ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!

Мнениеот adameca » 31 юли 2009 15:30

tprodanov написа:
Martines написа:dobre,negramoten sum ii kakvo?....po-dobre li se chuvstvash kato ti si gramoten,a az ne sum?!?........komplexarshtinata nikoga nqma da ima krai v tazi durjava......."kato ne mojesh da pishesh na kirilica si negramoten".....ok logiko :mrgreen:

Да го кажем, че е гавра с една от най-големите български ценности - нашия език. Тия мнения, че нямало значение как точно пишеш са единствено за утеха на недораслите умствено типове, които не могат да схванат, че има и друг начин за писане освен чат-стила.

Хайде кажи ми, как с моята съвсем обикновенна и дърта нокия аз мога да пиша на кирилица, а ти не можеш? Линукса не поддържа кирилица? Всичко е въпрос на желание.

Комплексарско ли ти се вижда?

adameca - 10 000 с ДДСто бе пич, точно 12 000 стават :mrgreen:

хахаха, аз по-принцип съм счетоводител ама не се бях сетил че това е без ДДС :)))
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

dunedanetz
Контакти:

Re: С Йовов в състава, играем с човек по-малко

Мнениеот dunedanetz » 31 юли 2009 15:31

Да не говорим, че според мене положението на Йовов с глава беше много по-чисто от положението на Ортега с глава. Йовов беше на метър и половина от празната врата, просто удари топката с темето си, вместо с челото и тя затва отлитна нагоре, вместо напред. На Ортега положението пак беше чисто, но по-трудно за отиграване от това на Йовов.

adameca
Контакти:

Мнениеот adameca » 31 юли 2009 15:31

еm4о65 написа:
zlatan написа:А сега аз си казвам мнението за бг футбола-КОГА БГ ФУТБОЛЕРИ НА цска и ЛЕВСКИ ще ни зарадвате истински,кога ще седна пред телевизора с кеф да гледам мача,оня ден един муджири на 36год ни скри топката,капитана им на 36год.за кво говорим абе раздайте се бе мама му стара поне в ЕВРОПА се раздайте и малко ни зарадвайте,защото най голямото зло за футбола у нас сте вие пичове от син сити и др софийски клубове,нито велев,нито пенев нито мъри играят,а и това с тактика ,физика аз не го приемам.съгласен съм с вас няма леки съперници,аз това го осъзнах и когато вие госпожици от левски и цска го осъзнаете може и да вземете да побеждавете.НАКАРАЙТЕ НИ ПОНЕ МАЛКО ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ,ЗАЩОТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ ПОВЕЧЕ КЪМ ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ СРЯДА ИДВА И НЕЗНАМ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА ДАЛИ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ АКО......................................... Ине ми се оправдавайте с напрежение и тем подобни защото ние дето ви подкрепяме 90 процента сме от онези дето семейния доход не надхвърля 500лв.дайте сърце поне веднъж ДАЙТЕ МЪЖЕСТВО ДРАГИ ГЛЕЗЛИ.

Не знам защо като не си доволен от мижавото ти отборче намесваш и ЦСКА,аз лично съм си доволен от играта на ЦСКА,не може да се иска повече на тзи етап от футболисти който са от 1месец заедно,надявам се скоро да покажат на какво са способни.

След като си доволен ти пожелавам все такава игра да гледаш, пък после като започнете да грухтитве срещу Супата ще ви видиме.
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 31 юли 2009 15:34

haha,ostavashe i da se hvalia......a che e pruchka,pruchka si e,ama za dve godini dosta rabota svurshih s neq.......blagodaria za suveta,nqkoi en moje i da popitam za programkata,ama purvo shte se naucha da pisha na kirilica i togava :mrgreen:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 31 юли 2009 15:41

Тъкмо да ти пратя линк, как се прави, ма видЕх, че не искаш :mrgreen:

Можеш да възприемеш съветите ми с добро, щото първо модовете ей сега ще те нападнат за кирилицата, второ - абе неуважително е към останалите някак, пък и към самия себе си да пишеш на турски...

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 31 юли 2009 15:45

За кирилица: http://2cyr.com/.
И аз съм го закъсал и това ползвам ;).

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 31 юли 2009 16:01

izvinqvam se na vsichki i naj-veche na g-n Prodanov za svoqta negramotnost,molq Vi prostete mi :!:
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

ReqqeZ
Контакти:

Re: Вдлъбнато

Мнениеот ReqqeZ » 31 юли 2009 16:40

във фензона има доста хубави и точни коментари 8-)
whocaresifmyspacebarisnotworking?!?

www.pmlunited.com

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Домо вкара 6 гола на Любарс

Мнениеот DukeUnv » 31 юли 2009 16:57

shumnaliq написа:защо темата е в форума на Лефски ???
Домо вече не е играч на Лефски. Иначе браво дано да продължава все така

Яко завист те тресе,а? Освен да направим темата във форума на цска? Той си беше наш играч - в нашия форум ще си правим теми за него ти като не ти изнася си прави същата тема в някой друг раздел :)
Изображение

Върни се в “Архив”