Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

killamasta
Контакти:

Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини

Мнениеот killamasta » 21 яну 2011 15:44

Жалко за момчето,че го разкарвате като мечка.. :)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 21 яну 2011 15:48

THE G.A.M.E написа:Цялата работа е, че нашите хора са си мислили, че Де Карвальо ще може да играе с тази хронична контузия, така както го е правил цялата изминала есен за Локомотив.

Е да, би могъл .... но се контузва на първата тренировка и контузията се изостря !
Става ясно, че операцията вече няма как да се отлага ...
Футболистът иска да се оперира, нашите настръхват, че евентуално ще платят за футболист, който няма да могат да ползват около 2 месеца.
Решават, че щом още не са платили, могат да го върнат ...
Да не говорим, че няма и необходимите пари за трансфера !
Виждат идеална възможност ... обвиняват Де Карвальо и Локо, че са се опитали да ни прецакат .... и си мислят, че просто ще се отърват от контузен футболист, с който са подписали договор ...
Е да, ама не !
То ако ставало така ...
Да не споменавам, че Де Карвальо се контузи ...... на тренировка на Левски !

От цялата тази работа прозира на страхотна аматьорщина от страна на ръководството на Левски !
Да, Гонзо има голяма заслуга за трансфера на Дембеле, но в случая носи основната вина за нелепата ситуация с Де Карвальо !
Батков също си трае, вместо да тропне по масата и да вземе някакво решение ...

Не ми се иска и да споменавам, как са се опитали да се отърват от футболиста ...
Това граничи с идиотизма !

+1 :|

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 21 яну 2011 16:12

И да правим анализ и да не правим, ясно е. Гонзо тоя път се сгази лука.
Тоя трансфер получава място номер 2 след Казанската афера в малоумщините.

Всички се питаме къде е Батков? Като трябва се снима е пръв, като трябва да се вземе решение никакъв го няма. Да го *** у президента, който имаме. Типичен шестак.

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 яну 2011 16:45

Мислех,че "Казанската афера"(доста меко определение за случилата се идиотщина е думата "афера",ама нейсе...)е дъното,но явно съм се лъгал!!!Явно неслучайно Батков е сложен за президент от червената комсомолска номенклатура,явно целта е да се изака върху любимия ни отбор,ама така,че да се развони из целия свят!!!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 21 яну 2011 17:56

[offtopic]Къде е Батков, Къде е Батков? Абе вие малоумни ли сте? Батков е мизарна мишка! Той се появява само когато има готова манипулация за феновете, има компромат срещу конкурецията или случайно се е случило нещо положително в отбора, да обере лаврите! Батков пари не дава, защото няма! Гонзо е доста упорит, има характер, има желание, но е глупав! Той е пионка на Батков и след време и той ще олети като Сираков, Боримиров и пр.[/offtopic]

Аз се надявам да не задържите Де Карвальо, защото той не е по - лош от Дембеле като футболист, а като личносе е 10 пъти повече! Последните седмици много натрапчиво лошо впечатление прави отношението на ръководстовто към футболистите (Георги Петков,Де Карвальо)...

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Мнениеот LSFCforever » 21 яну 2011 18:08

BLUE_CHAMPIONS написа:
bigbonusprize написа:Твърдо против Даксон. Стигат ни чужденците вече. Дайте малко на българи да залагаме...

Да не би да решихте,4е отбора вече е прекалено силен,че българи искате?? [offtopic]имали в момента някой с фамилия -ов или -ев на който да се възхищаваме? :?[/offtopic]

Еми мисля че Гаджев Милиев Минев са едни от любимците на СЕКТОР Б ;)
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 яну 2011 18:14

Щом имаме железен договор с Локомотив Пд за Базил Де Карвальо аз невиждам как ще им го върнем,не мина номера че договора му не бил заявен в БФС и няма как да се освободим от него като дори и да получи неустойка от 6 заплати и да бъде освободен тия 300 хиляди евро трябва да бъдат платени на Локото при всички положения.Така че според мен номерата на ръководството ни няма да минат и няма да успеем да го върнем на Локо Пд а Базил ще остане футболист на Левски.
Лошо само,че ще пропусне важните мачове в началото на сезона но той е класен футолист и ще ни е от полза и догодина.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 21 яну 2011 21:22

Френски таран сменя Гара в Левски
Изображение
Левски е готов с решение на задаващата се криза в атаката. Topsport.bg научи, че спортно-техническото ръководство на "сините" е набелязало френски таран, който ще акостира на "Герена". Не е ясно дали нападателят директно ще подпише договор или ще минава проби. Уговорката тук обаче е следната.

Играчът ще дойде в тима при две условия - на първо място звездата Гара Дембеле все пак да бъде продаден. Освен това, трябва да приключи успешно за Левски и сагата с Базил Де Карвальо. Ако "сините" останат и без двамата си играчи, едва тогава ще се прибягва до услугите на френския нападател.

От щаба на тима обаче все пак са направили предварително сондажи, за да не се окажат в конфузната ситуация да разполагат само с младия Исмаил Иса за старта на първенството.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2011 00:32

От порчетата:

През есента Гонзо каза - истинският Левски ще го видите напролет. А пролетта ей я къде е - има-няма един месец още. Само че на Гонзо и Ясен яйце им се пече отзад, вместо да правят новия Левски. Втора седмица вече никой не знае ще продават ли Дембеле, няма ли да го продават. И ако го продадат, кой ще го замени? Уж взеха Карвальо, ама той излезе дефектен. А времето си върви, първенството наближава.
Ако не продадат Дембеле, идва ред на Жоазиньо, казват от Герена. Пари трябват, не е шега работа. А кой ще играе вместо Жо? И това не се знае. Най-грамотният халф Сержиньо Грийн ще става защитник, понеже няма други. Селекцията и тя слаба ракия - само двама нови, единият вратар. То накрая, като се замисли човек, новият Левски засега си е старият
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 22 яну 2011 01:38

PFC Litex написа:От порчетата:

През есента Гонзо каза - истинският Левски ще го видите напролет. А пролетта ей я къде е - има-няма един месец още. Само че на Гонзо и Ясен яйце им се пече отзад, вместо да правят новия Левски. Втора седмица вече никой не знае ще продават ли Дембеле, няма ли да го продават. И ако го продадат, кой ще го замени? Уж взеха Карвальо, ама той излезе дефектен. А времето си върви, първенството наближава.
Ако не продадат Дембеле, идва ред на Жоазиньо, казват от Герена. Пари трябват, не е шега работа. А кой ще играе вместо Жо? И това не се знае. Най-грамотният халф Сержиньо Грийн ще става защитник, понеже няма други. Селекцията и тя слаба ракия - само двама нови, единият вратар. То накрая, като се замисли човек, новият Левски засега си е старият

"Селекцията и тя слаба ракия само двама нови" ами аз доколкото знам всички сериозни отбори през зимата подсилват отборите си с не повече от 2-3 футболисти,за сега не сме продали нито един основен футболист,засилихме конкуренцията в центъра на полузащитата с Димов,а Сержиньо колкото е полезен в полузащитата още повече е полезен в отбрана.Така че в момента имаме един избистрен състав и невиждам смисъла от тези статийки.
Кой жял да замени Дембеле,кой Жо?Ами аз незнам да сме ги продали за да ги сменяме.Няма да е лошо единствено да се засили конкуренцията по-крилата,но има време и това да стане.
А и ти какво толко си се загрижил за Левски :?: Ония ден пак се правеше на хитър тук,сега пак ми копираш разни глупости?Maй ти е по-интересно да коментираш Левски щото във вашия форум само двама човека си коментирате селекцията....ее няма лошо!

Върни се в “Архив”