NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

logo5
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот logo5 » 16 мар 2022 17:52

Larsenn написа:Лого, първо факт е, че има отбори в НБА, които са на загуба. Първите няколко сезона на Шарлът, след като Ем Джей ги купи са на значителна загуба. За тях се сещам като пример, чел съм материал по въпроса. За Сакраменто също спомням, че съм чел преди 10-12 години примерно, че инкасират големи загуби. После къде видя да твърдя, че Грант и Бей ще стават звезди. Просто в момента стават (с няколко добри попълнения), следващия сезон отбора да дръпне леко нагоре. Отбори от типа на Пистънс трябва с новобранци и добри ролеви играчи първо да стигнат нещо от сорта поне 50/50, че тогава да се опитват да привличат звезди. Никой ол-стар няма да отиде доброволно в отбор 20-62 (или от сорта).

За сведение отбора с перманентно големи печалби всеки един сезон е Ню Йорк Никс. Размера май наистина има значение :).

п.п. Не те карам да ми се обясняваш и да пишеш фермани като последния. Даже напротив. По-добре недей.
Човек ти ми се подиграваш, аз не виждам друго обяснение. Опитваш се да подиграваш с баскетболните ми знания. Какво ми се хващаш за това, че има отбори на загуба, какво ме интересува, че има отбори на загуба, за това ли говорим или конкретно за Детройт. Ами като инвестираш 1 милиард да купиш отбор е нормално да си на загуба първите 5-10 години. А сега по същество обясняваш ми, че собственикът на Детройт иска да печели пари - аз ти дадох формулата как се прави не да спечели пари, а да спечели много пари. След това ти дадох формулата какво трябва да стане за спечели титла Детройт и съответно собственикът на Детройт да ги спечели тези много пари. За това ти ги написах всички тези ходове на трейдове, драфтове и т.н. Но то маймуни с трици не се ловят. Като искаш да спечелиш пари ще инвестираш. И не падам от Марс, много добре знам, че Никс са най-скъпия отбор в НБА оценен на приблизително 3.5 милиарда плюс минус 500 милиона. А скъпия отбор в спорта е Далас Каубойст. Енд ъф стори

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 16 мар 2022 19:15

"...няма отбор в нба на загуба."

Много далеч съм от мисълта да се подигравам. Горното е твоя мисъл в дългия ферман. Моля те най-учтиво да спрем дотук. Не се нуждая от баскетболните ти знания. За сведение в този форум се бъзикам само с няколко потребители и то е защото имат чувство за хумор и ги харесвам. Ти не си в тази група.

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 16 мар 2022 21:31

Larsenn написа:"...няма отбор в нба на загуба."

Много далеч съм от мисълта да се подигравам. Горното е твоя мисъл в дългия ферман. Моля те най-учтиво да спрем дотук. Не се нуждая от баскетболните ти знания. За сведение в този форум се бъзикам само с няколко потребители и то е защото имат чувство за хумор и ги харесвам. Ти не си в тази група.
С думи не мога да ти опиша колко си зле и колко си дребнав. Аз ти говоря за Детройт, ти ми говориш странични работи като се хващаш за всяка дума. Да не съм им счетоводител на отборите да ги гледам на печалба ли са, на загуба ли са. Това го казах на прима виста. В разговора за Детройт има ли някакво значение дали има отбор на загуба или на печалба. Щото аз ти казвам как може да ти се оправи скапания отбор, а ти ми казвам "а не има отбори на загуба". Еми заслужавате си съдбата. Тъни си с твоя мизерен отбор в посредствеността на дъното и не ме занимавай с невежеството си на тема БАСКЕТБОЛ. Кел файда, че гледаш баскетбол от поне 20 години. И въобще не ме интересува дали ме харесваш или не. Отсега нататък когато говоря за БАСКЕТБОЛ вземай една тетрадка и си записвай, щото имаш бая да учиш по темата и щото когато говоря за баскетбол преподавам на невежи като теб
Последна промяна от logo5 на 17 мар 2022 01:21, променено общо 1 път.

Pill2.0
Контакти:

Мнениеот Pill2.0 » 16 мар 2022 22:59

Larsenn написа:
Pill2.0 написа:Uncle Drew!

Yes!!!
Апче, ъпгрейднал си нещо :) Версия 2.0 :)

Някакъв чичко ме баннал понеже не харесвам пластмаса, затова.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 мар 2022 08:16

Лого подобни квалификации са излишни и неуместни. Ларсен просто посочи някои разминавания в изказванията ти. Интересното е, че от една страна не си фен, безпристрастен и обективен, като счетоводител, от друга - приказваш на едро и не трябва да обръщаме внимание на несъответствия, като ПР. Тук повечето сме фенове на някой отбор (между другото Пистънс по титли отстъпват само на 5-6 отбора в лигата). Дори и не толкова запалените фенове, които харесват играта по принцип, не държат толкова менторски тон. Нека не разваляме атмосферата, а просто се радваме на любимата игра с, ако не уважение, поне добро възпитание един към друг.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 17 мар 2022 09:52

Pill2.0 написа:
Larsenn написа:
Pill2.0 написа:Uncle Drew!

Yes!!!
Апче, ъпгрейднал си нещо :) Версия 2.0 :)

Някакъв чичко ме баннал понеже не харесвам пластмаса, затова.

Е, намерил си решение :). Чикаго нещо забуксуваха, жалко. Дано бързо да излязат от дупката, щото губят позиции.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2022 09:55

Лони Уолкър с клъч тройка носи победа за САС, трупа процент в кълч тайма :-) а можеше да хвърли тухла
и да паднем, все пак гоним проценти .... :-) .....
Отделно Лука, КД и Динуйди също с успешни стрелби и победен кош със сирената за Динуйди.
Далас май се справят по-добре след трейда който бях забравил на Порзингс!
ЛАЛ, Нетс и ЛАК падат!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 мар 2022 10:30

Далас за няколко дни тупнаха като гости Бостън и Бруклин, та май все още ги подценяваме. Слънцата продължават да диктуват темпото.
Къри да не е с клнтузия? Бостън са ги отнесли здрво.

Пичини, мирише ли ти на зона плейофи?
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2022 10:42

miro_rz написа:Далас за няколко дни тупнаха като гости Бостън и Бруклин, та май все още ги подценяваме. Слънцата продължават да диктуват темпото.
Къри да не е с клнтузия? Бостън са ги отнесли здрво.

Пичини, мирише ли ти на зона плейофи?

Не!
Ларсен как вижда дербито Детройт - Орландо?

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 17 мар 2022 10:46

Къри е с контузия в глезена, след интервенция на Смарт - метнал се в краката му. Май още не е ясно колко сериозна.

Върни се в “Архив”