Sardukar написа:sapio0o написа:rhaegar написа:Германският национален отбор е някаква футболна аномалия, признавам. Играчи, които в клубните си отбори не показват нищо особено, или държат добро ниво, без да са феноменални, изведнъж се превръщат в някакви футболни зверове, щом сложат националната фланелка. Точно обратното на английския.
Извини ме, но кое точно е обратното на английския? Или искаш да кажеш, че англичаните (не английските отбори, а англичаните) показват завидно феноменално постоянство на най-високо ниво в клубния футбол? Сериозно?

Да, Ганьо, сериозно! Лампс, Скоулс и Джерард не бяха ли постоянни? Рио, Тери, Ашли?
Ти, смута и монка сте ментално винаги прави, макар това почти никога да не е вярно!
Поне да беше прав. Поне разбрахме защо не драскаш повече, защото ти искаш винаги да си прав и понеже няма как да стане, просто си траеш и чакаш някой да сгреши и да му кажеш, виждаш ли , сгреши...еми нормално и човешко е, но след това трябва и да се защитиш.
Е аз не съм винаги прав, това е долна лъжа от твоя страна, нямам нужда като теб да не греша, а и не е възможно това, но е трудно да се приеме за ограничения човек, че не всички имат еднакви нужди и желания.