Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 ное 2013 23:48

С тия слухове, че Жозе иска обезателно нови нападатели... Нещо ме съмнява Лукаку да има особена роля при нас.
А и ако Моу смяташе, че Ромелу може да е от полза на Челси по-някакъв начин, нямаше да го преотстъпим за пореден път. :roll:

Аз лично не се надявам особено на Лукаку.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Ash
Контакти:

Мнениеот Ash » 07 ное 2013 10:43

Ако може някой да направи анализ и на мач, който сме спечелили..Просто забелязвам, че обширните анализи следват винаги след загуби :lol: :lol:
We’re the boys in Royal Blue we’re called the Pride Of London
We’ll always stand for Chelsea until the day is done
We wear the Blue with honour keep the Blue Flag flying high
We’ll always follow Chelsea that’s why we’re London’s pride

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 07 ное 2013 14:13

Жозе Моуриньо сподели снощи след победата на неговия Челси над Шалке с 3:0, че липсата на Еден Азар от състава е заради неговата липса на тренировката в понеделник.

Белгийският национал не се появи на "Стамфорд Бридж" изобщо, след като Специалния го изхвърли от състава за мача срещу немския тим. Въпреки това португалецът призова да не се правят големи драми.

"Не искам да ви лъжа. Азар не е контузен", коментира след срещата Моуриньо, заявявайки, че на всеки се случва да сбърка като белгиецът не е изключение.

"Дали е забравил времето? Вижте, той е дете. Децата правят грешки и работата на бащите е да са умни и да внимават как точно учат своите синове.

Той не игра днес. Искаше му се много и беше тъжен, че няма да играе. Но ние спечелихме и без него.

В събота срещу Уест Бромич ще играе. Така че край на историята. Да забравим за Еден - дали ще е титуляр или ще играе през второто полувреме, още не знам. Със сигурност ще е в групата", коментира Щастливия, който изрази задоволството си и от представянето на Ето'о.

"Любимите ми играчи са тези, които печелят мачове за мен. Самуел спечели всичко с мен, когато изкарах най-силния си сезон в кариерата. Той изкара две години в Анжи без особена мотивация, така че е нормално да е позагубил формата си.

Не бях изненадан, че не е в топ кондиция, но стъпка по стъпка всичко се нарежда. Той е на 32, но е здраво момче", каза още Моу за Ето'о, който ще трябва да замества контузения Торес през следващите три седмици.

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 07 ное 2013 17:57

Има ли желаещи за тема срещу УБА?

ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 14:54

Ash написа:Ако може някой да направи анализ и на мач, който сме спечелили..Просто забелязвам, че обширните анализи следват винаги след загуби :lol: :lol:

И какво като сме спечелили мач срещу Шалке, които на всичкото отгоре са безумно слаби напоследък???
В тази победа нещо в играта да ви впечатли особено много???
И като цяло нещо в играта на Челси от началото на сезона да ви е впечатлило истински???
Моу имаше цяло лято и 100 милиона за трансфери, за да изчисти досадните грешки в отбора от минали години и да върне шампионското представяне...
Извинявайте хора ама за мен е безумно да събереш в отбора си 6 атакуващи халфа, всеки от които би бил титуляр в почти всеки отбор в Европа, а в централната линия на терена да разчиташ че 34 годишния Лампард ще ти изнесе цялия сезон, а на левия бег да нямаш алтернатива на инертния Ашли...
А нападението ??? Взимаш 32 годишен нападател от руското първенство да ти печели титли, при положение, че защитниците в отбора ти имат повече голове от наличните ти нападатели, като същевременно изпушкаш момче, което е вкарало над 15 гола миналия сезон за своя отбор (Лукаку)...
За мен тотално объркано трансферно лято и неправилно разпределение на средствата...

Относно Микел и Есиен - като са толкова добри (особено Микел) защо почти не играят ??? Защо 90 % от мачовете се излиза с двойка Рамирес - Лампард ???
А към критиците на Мата...искрено се надявам и се моля да продадем това момче зимата, за да осъзнаете какъв диаманд се имали в отбора си, колко много ни е дал и как е заслужавал много повече и от феновете и от треньора !!! Ше ми припадате тука и ше скачате някой като каже нещо за тотално посредствения Микел, а ще плюете Мата, който 2 сезона от както е дошъл носи отбора на гърба си... Евалааа просто ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 08 ное 2013 16:08

Номер 9 аз не съм видял някой да плюе Мата тук. В момента не е в добра форма, видя се като игра и затова логично е резерва на по добрите в момента Вилиян и Оскар, както и Азар. Моу в момента все още напипва състава и дава шанс на всички. Нека, който се представя най-добре да играе. Мисля си, че е възможно да бъде разчистен пътя за Лукаку. Торес нямаше как да се продаде, а е кощунство 50 милиона да търкат пейка. Лукаку нямаше как да е титуляр в тази конкуренция редовно, затова не му се спира развитието и се праща в Евертън, където да играе редовно. Ще ме извиняваш, ама 34 годишния Лампард, ''слабия'' Микел и великия Жозе са дали в пъти повече на Челси отколкото Мата. Кажи ми успех на Челси в който Мата да е изиграл ключова роля. За шампионската лига беше абсолютен фигурант, изпусна дузпа и най-доброто му отиграване беше паса за Дрогба на финала. Много харесвам Мата и вярвам, че дълги години ще ни радва, но още повече обичам Челси и смятам, че трябва да се прави това,което е най-добро за клуба.

П.П. Не виждам някой да се оплаква, че един от най-добрите защитници в света търка редовно пейка при нас, а именно Гари Кейхил :roll:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 08 ное 2013 16:39

Напълно съм съглсен за гари Кейхил и подкрепям ... за мен Тери и Кейхил е най-стабилната ни двойка защитници, а Луиз е страхотен играч, но когато е последен в защитата е прекалено рисков, затова много пофдкрепях решението на Сервитьора да го пуска ДХ...мисля, че му се получаваше по прекрасен начин играта на Луис... незнам защо Жозе стопира този експеримент, още повече предвид факта, че това ни е болна позиция...
Относно Лампард- може би не съм се изказал правилно - никой не спори по въпроса колко е дал той на Челси и каква легенда е той. Смисълът на изказването ми беше, че Рамирес и Лампард са най-добрите ни играчи на своите позиции, но Лампард заради 34 те си години не може да играе във всеки мач на пълни обороти, а аз далеч не мисля, че Микел и Есиен се доближават до класата му и особено във важни моменти могат да го заменят.
Относно Микел, не може да имаш 187 мача за един отбор, да играеш халф, в центъра на терена и да имаш едва 8 асистенции за всички тези мачове :mrgreen: головете не ги коментирам, че нали не му била това работата ...

Къде се е крил Мата, че не разбрах бе ??? Какво като е пропуснал дузпа на финала? Най- великите играчи са пропускали дузпи ебаси ... :mrgreen:
мата има голове срещу Арсенал, Юнайтед,Тотнъм,Ливърпул, Сити (не съм 100% сиг) ... това не са ли били важни мачове??? На финала с Байерн Челси игра с 11 човека отзад и най-добрите ни играчи бяха Босингва и Ашли ... това прави ли ги по-добри от Мата ??? Просто в онзи мач качествата на Мата не бяха от значение ...

Миналия сезон най-работещото звено в отбора беше тройката Азар, Мата и Оскар ... тъкмо се бяха сработили, тъкмо Мата се беше превърнал в мотора на отбора и Моуриньо дойде, накупи играчи (ненужно защо) точно за тези позиции и развали баланса в отбора и синхрона между тримата. За какво му бяха Шурле и Вилиан ??? Остави си единственото работещо нещо в отбора Азар-Мата-Оскар да си работи, върни си Кевин с Моузес за алтернативи и пипни проблемните места на отбора ... ЦЕНТРАЛНАТА ЛИНИЯ, ЛЕВИЯ БЕГ И НАПАДАТЕЛЯ ...

Аз не казвам, че Вилиан и Шурле са лоши играчи, но не можем да купим всички добри играчи, само щото са добри ... играчи трябва да се взимат според нуждите на отбора и слабите му места, така, че да има правилен баланс, а не в един моменст отбора ти да се окаже с 6 топ атакуващи халфове, от които поне 2 ма никога няма да са във форма, защото няма да играят редовно, а всеки мач да се мъчиш на леви бег и да не можеш да задържиш 2 минути топката в центъра ...
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 08 ное 2013 16:45

След мача единственото нещо, което мога да кажа със сигурност е, че Гари Кейхил и Джон Тери са ни най-добрата двойка централна двойка защитници.

До номер 9: Хубаво хулиш Жозе, ама хайде да ми кажеш миналата година като си имахме само Мата, Азар и Оскар и си карахме само с тях и като трябваше да се прави някаква смяна какво става? Да не говорим колко зависихме от Хуан и как губихме мач, ако той не играе. С тези опции хем има конкуренция и така играчите могат да се развиват, за да са по-добри, хем има опции, когато нещо се закучи мача., хем си взимаме мачовете и без Мата. Да не говорим, че прословутото Мазакар колкото ни е радвало, толкова ни е и ощетявало. При тези техни дълги разигравания и нападателя и тези пред защитата биват изолирани.
За този пуст дефанзивен халф, ти откъде си сигурен, че МВХ не беше решението на Жозе? Да, той се контузи, но Моу постепенно го налагаше и щеше лека полека да се утвърди. Признавам си, че Микел откровено си ме дразнеше миналата година, особено след онзи мач със Сити дето се подтичваше зад Туре, ама този сезон мога откровено да кажа, че той играе много добре, станал е по-агресивен, отне срещу Шалке бая топки и за мен те двамата с Рами трябва играят пред защитата.
За левия бег, Жозе можеше да купи някого, но не го направи, но аз все още мисля, че Раян може да го измести, освен това Азпи не се справя зле там :mrgreen:
Нападателите за мен не са чак толкова голям проблем, имаме си Торес, който играе прекрасно под ръководството на Жозе, имаме Ба, който си е добър нападател, не мрънка, че е резерва, и дава всичко от себе си, когато е на терена и имаме си Ето'о, които в началото не ми харесваше, играеше зле, но лека полека почва да изглежда много хубаво на терена. И е много нелепо да казваш, че сме тръгнали да печелим титлата с 32 годишен нападател, не мислиш ли? Все пак Дрогба беше също на толкова, когато спечелихме първенството през 2010.

[offtopic][/offtopic]

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 08 ное 2013 16:48

айде стига вече с тоя рев за Мата, ставате досадни ...
усещам негативно отношение към "34-годишния" Лампард, който даже е на 35, за сметка на един футболист играл 2 сезона в клуба и с доста противоречиви изяви, според мен
още не мога да разбера каква е тази фаворизация на Мата, за сметка на други по-важни, по-силни и по-качествени футболисти...

Потребителски аватар
blue_till_i_die
Контакти:

Мнениеот blue_till_i_die » 08 ное 2013 17:03

Миналия сезон най-работещото звено в отбора беше тройката Азар, Мата и Оскар ... тъкмо се бяха сработили, тъкмо Мата се беше превърнал в мотора на отбора и Моуриньо дойде, накупи играчи (ненужно защо) точно за тези позиции и развали баланса в отбора и синхрона между тримата. За какво му бяха Шурле и Вилиан ??? Остави си единственото работещо нещо в отбора Азар-Мата-Оскар да си работи, върни си Кевин с Моузес за алтернативи и пипни проблемните места на отбора ...

Абе ти как очакваш да си караме само с тези тримата без да си имат равностойни заместници. Де Брюн като не е във форма и Моузес като не е нищо особено, какво щяхме да правим с тези уморени играчи и как очакваш всеки мач нонстоп да играят само те, тримцата. Да не говорим, че като Мата и Оскар са едновременно на терена, едното крило се губи и оттам няма никакви пробиви и гледаме само Иванович как играе като крило.

Относно Лампард, аз не мисля, че някой има негативно отношение, но според мен, той не трябва да играе всеки мач като титуляр.

[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Архив”