Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

adameca
Контакти:

Re: ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ И ЦСКА!!!

Мнениеот adameca » 31 юли 2009 14:24

zlatan написа:А сега аз си казвам мнението за бг футбола-КОГА БГ ФУТБОЛЕРИ НА цска и ЛЕВСКИ ще ни зарадвате истински,кога ще седна пред телевизора с кеф да гледам мача,оня ден един муджири на 36год ни скри топката,капитана им на 36год.за кво говорим абе раздайте се бе мама му стара поне в ЕВРОПА се раздайте и малко ни зарадвайте,защото най голямото зло за футбола у нас сте вие пичове от син сити и др софийски клубове,нито велев,нито пенев нито мъри играят,а и това с тактика ,физика аз не го приемам.съгласен съм с вас няма леки съперници,аз това го осъзнах и когато вие госпожици от левски и цска го осъзнаете може и да вземете да побеждавете.НАКАРАЙТЕ НИ ПОНЕ МАЛКО ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ,ЗАЩОТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ ПОВЕЧЕ КЪМ ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ СРЯДА ИДВА И НЕЗНАМ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА ДАЛИ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ АКО......................................... Ине ми се оправдавайте с напрежение и тем подобни защото ние дето ви подкрепяме 90 процента сме от онези дето семейния доход не надхвърля 500лв.дайте сърце поне веднъж ДАЙТЕ МЪЖЕСТВО ДРАГИ ГЛЕЗЛИ.

Пич, не съм чел другите коментари, даже не прочетох твоя до край, но искам да ти кажа че ти ако си привърженик на Левски и не си много малък ибх казал че ти си гледал футбол.Нима забрави химна на шампионската лига, който чухме на Васил Левски?Вярно биха ни всички, но кои всички-Барса, Челси и Вердер.А ми предишната година играхме 1/4 финал за УЕФА, нещо което прасетата от много време само говорят до къде са били стигнали и с кой са били играли, но това е преди 20 години.Нека прасетата да си говорят колко сме слаби и т.н. обаче ние гледахме футбол.И бихме отбори които в момента са много, много по силни от нас и от свинете.
За това искам да призова всички Левскари-Приятели, обичайте отбора и ръководството, защото в тази измислена държава в която живееме,защото Левски е единствения повод за радост на България след онази далечна вече 1994.Не напразно ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА.И съвсем скоро мога да ви уверч че Левски отновво ще е отбора от който да се плашат европейските отбори, а не отбора от който са се ПЛАШИЛИ.
САМО ЛЕВСКИ!!!
НЕЗАКОННО ви СЪЗДАДОХА,НЕЗАКОННО ви ВКАРАХА в "А" ГРУПА, НЕЗАКОННО ви ОСТАВИХА В "А" ГРУПА- СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА цДна!!!

Потребителски аватар
Red_champions

Re: Вдлъбнато

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 14:24

mimyto написа: Бате ти пробвал си да пишеш с мод от тоя форум - все едно да спориш с радиоточката, аре нема нужда

[offtopic]Има свестни модове в този форум![/offtopic]
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: дарко тасевски!!!

Мнениеот DukeUnv » 31 юли 2009 14:25

Да ти е жива и здрава и много да те радва! :)
Изображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 14:26

[offtopic]Не обиждай бе! :evil:[/offtopic]
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Вдлъбнато

Мнениеот futbolqga » 31 юли 2009 14:26

Нищо особенно.Всеки фен на БГ футбола може да ти го каже това ... :shock:

Потребителски аватар
Noq^
Контакти:

Мнениеот Noq^ » 31 юли 2009 14:27

Срамота е, че на мача ви вчера, драги червени привърженици, не се събрахте 20 000 човека. Стадионът е в центъра на София, а вас ви мързи да отидете. Ето това е срамота!

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 31 юли 2009 14:29

Noq^ написа:Срамота е, че на мача ви вчера, драги червени привърженици, не се събрахте 20 000 човека. Стадионът е в центъра на София, а вас ви мързи да отидете. Ето това е срамота!

Цените на билетите бяха високи!Мен не ме е мързяло,бях на мача и подкрепят отбора 94 мин.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: С Йовов в състава, играем с човек по-малко

Мнениеот DukeUnv » 31 юли 2009 14:31

Незнам каква е причината да играе толкова зле, поне да вкарва по-лесните положения. Аз още не мога да си изясня как пропусна от 1 метър и то на празна врата, тъй като вратаря беше увиснал ако не се лъжа и беше останал назад ..
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 31 юли 2009 14:32

Noq^ написа:Срамота е, че на мача ви вчера, драги червени привърженици, не се събрахте 20 000 човека. Стадионът е в центъра на София, а вас ви мързи да отидете. Ето това е срамота!

a вие колко имахте на санта жулия 7 хиляди май а?или опрадвданието вие е че стадиона не е в центъра на София :) :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 31 юли 2009 14:34

tprodanov написа:Моето мнение е, че човек, който ги гледа по телевизора не се предполага да има много право на възражение. Там дават и хубави мачове, има избор. Като почнем да пълним стадиона на мачове с вихрен, бела и подобни и ревнем 30 000 човека, тогава никой няма да се мърдосва по терена. Справка - 3 години назад.

Приятелю,лично аз ходя на стадиона да видя нещо хубаво и да се разтоваря от гадната действителност,а не да гледам мърди и лигльовци! Ти би посетил концерт например,където някой пее фалшиво или на филм като "Веригата" :?:
Не става ритнитопковци/отнася се за нашите звезди/да се разхождат по терена и да се подиграват с малцината зрители,а да искат посещение!Такива,като нас,ако не работят качествено ще ни изхвърлят от работа,а няма да ни ръкопляскат!
Народа е казал:"Каквото повикало,такова отговорило"!
Честно казано:нямам нерви да ходя на стадиона,а в последните години май и за пред телевизора!
С пожелание за добро представяне на българите в евротурнирите и квалификациите!

Върни се в “Архив”