zlatan написа:А сега аз си казвам мнението за бг футбола-КОГА БГ ФУТБОЛЕРИ НА цска и ЛЕВСКИ ще ни зарадвате истински,кога ще седна пред телевизора с кеф да гледам мача,оня ден един муджири на 36год ни скри топката,капитана им на 36год.за кво говорим абе раздайте се бе мама му стара поне в ЕВРОПА се раздайте и малко ни зарадвайте,защото най голямото зло за футбола у нас сте вие пичове от син сити и др софийски клубове,нито велев,нито пенев нито мъри играят,а и това с тактика ,физика аз не го приемам.съгласен съм с вас няма леки съперници,аз това го осъзнах и когато вие госпожици от левски и цска го осъзнаете може и да вземете да побеждавете.НАКАРАЙТЕ НИ ПОНЕ МАЛКО ДА ВИ ПОВЯРВАМЕ,ЗАЩОТО БЪДЕТЕ СИГУРНИ ПОВЕЧЕ КЪМ ГЛЕЗЛИТЕ ОТ ЛЕВСКИ СРЯДА ИДВА И НЕЗНАМ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА ДАЛИ ВСИЧКИ ФЕНОВЕ ЩЕ ИЗДЪРЖАТ АКО......................................... Ине ми се оправдавайте с напрежение и тем подобни защото ние дето ви подкрепяме 90 процента сме от онези дето семейния доход не надхвърля 500лв.дайте сърце поне веднъж ДАЙТЕ МЪЖЕСТВО ДРАГИ ГЛЕЗЛИ.
Пич, не съм чел другите коментари, даже не прочетох твоя до край, но искам да ти кажа че ти ако си привърженик на Левски и не си много малък ибх казал че ти си гледал футбол.Нима забрави химна на шампионската лига, който чухме на Васил Левски?Вярно биха ни всички, но кои всички-Барса, Челси и Вердер.А ми предишната година играхме 1/4 финал за УЕФА, нещо което прасетата от много време само говорят до къде са били стигнали и с кой са били играли, но това е преди 20 години.Нека прасетата да си говорят колко сме слаби и т.н. обаче ние гледахме футбол.И бихме отбори които в момента са много, много по силни от нас и от свинете.
За това искам да призова всички Левскари-Приятели, обичайте отбора и ръководството, защото в тази измислена държава в която живееме,защото Левски е единствения повод за радост на България след онази далечна вече 1994.Не напразно ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА.И съвсем скоро мога да ви уверч че Левски отновво ще е отбора от който да се плашат европейските отбори, а не отбора от който са се ПЛАШИЛИ.
САМО ЛЕВСКИ!!!