Изгледах срещата с Нюкасъл преди малко : )
Първо, да кажа, че постоянните критики към стартовите 11 е по-уместно да се правят ПРЕДИ срещата (т.е. преди съставите да излязат), а по време и след нейното завършване да се анализира представянето на отборът и всеки отделен играч (разбира се от взелите участие в него, а не от евентуалното представяне на тези, които е "трябвало" да играят)!
Конкретно за срещата със "свраките" е меко казано СМЕШНО да се умуват грешки при стартовите 11! Този състав са искали поне 60-70% от феновете на ЧЕЛСИ! И Мата игра и то като 10-та, а Оскар беше на фланга, щото няма показателите на Мата в 70 мача и Луис играеше вместо Гари и Микел си беше резерва.... Не виждам тук какво има да се коментира. Имаме си мениджър и той си носи отговорността, за това кои пуска титуляри! Аз съм 1000000% сигурен, че ако бяхме загубили и не бяха играли Мата и Луис... загубата щеше да се обяснява с това. Или щото нямаме достатъчно футболисти на правилните позиции

пхаха това последното ми е любимото!
По-интересни са ми твърденията, че видиш ли си личало, че ЧЕЛСИ е излязъл за "Х"

Интересно твърдение, което май се базира единствено и само на крайния резултат?! Първото полувреме беше доста по-силно за ЧЕЛСИ.. как тогава сме излезли за "Х"? Особено при положение, че първите 16мин. владеенето на топката беше 38/62% в нашата полза, Нюкасъл нямаха удар, а ние имахме да изпълняваме пряк свободен удар от екстра позиция и праснахме две греди в рамките на няколко секунди след корнер
За играта на ЧЕЛСИ:
Веднага трябва да се отбележат две неща:
- Оскар започна от дясно, а Мата беше в средата (ВЪЙ! А нямаше ли хора, които искаха точно това?!?!?)
- Луис изнасяше топката в почти всички случаи през първата част!
Скучно ми е да коментирам индивидуалните изяви на футболистите в ЧЕЛСИ! За мен почти всички имат място в отбора, а в същото време е нормално да има и „по-слаби мачове”.
През първата част футболистите на Нюкасъл бяха отстъпил инициативата, т.е. ние задавахме случващото се на терена. Стигнахме до две отлични ситуации, но не реализирахме. След почивката „свраките” бяха по-смели и вкараха в точните моменти, а ние не. Голът е от статично положение. При 1-0 имахме достатъчно възможности, за да обърнем негативното развитие на срещата, но ги пропуснахме. На всички е ясно, че гостувания на отбори като Нюкасъл и Уест Хям трябва да бъдат изковавани в началото или те натрупват самочувствие и срещата става двуостра и много по-трудна за печелене. Не мисля, че Челси игра прекалено слабо, а по скоро много разпиляно. Този сезон ще е така, но е изключително важно да правим постоянни серии от победи. 6-7 е добро число!
ПП И на мен ми се иска Микел да е твърд титуляр, ама не аз решавам кой ще играе. Това го прави Моуриньо! Най-нормалното нещо е да стават грешки, когато имаш голям състав и го въртиш! Изморен и отегчен съм от лакомията за нови футболисти и мрънкането еди кой си да играе. Ако ще ставаш важна фигура в ЧЕЛСИ трябва да се насладиш на конкуренцията или просто не си за този клуб!