Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Re: НЯКОЙ БЪЛГАРИН ВКАРА ЛИ ГОЛ В ЛЕ СНОЩИ,БЕЗ ЦСКА ЕСТЕСТВЕНО

Мнениеот iisskkrreenn » 31 юли 2009 10:27

Аз лично не съм запознат с такова инфо.
Бибишков игра 12 мин при победата на Стяуа.
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 31 юли 2009 10:53

Снощи гледах всички резултати и голмайстори и няма българи.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 юли 2009 10:59

JVELIR4O написа:ЛОШО....

Зависи колко от тях са играли в мачовете.Затова може и да не е лошо ;) ;)

Потребителски аватар
levski-viki
Контакти:

Re: Всички левскари на Васил Левски в събота

Мнениеот levski-viki » 31 юли 2009 11:02

Re: Всички левскари на Васил Левски в събота

Ново мнениеот lisko74 на 30 Юли 2009 17:38
nesam propuskal ma4 na lewski toia sezon no dokato e radko lageza nama da stapa, 4e i moite hora sa na sa6toto mnenie.
ти като тоя... мъри не ми харесва(в началото),няма даходя,невротика немаи харесва няма да ходя, кокала не ми харесва няма да ходя .... алоо кога ще ходиш когато ти станеш тренер ли :mrgreen: .. то не е смешно то е трагично :| :x :!: :?:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Ратко Достанич съсипва отбора!

Мнениеот metodito » 31 юли 2009 12:13

124 написа:Айде да ви сера на глупостите!След реванша да говорим!С какво го съсипва,че за пръв път играем тактически правилно и със някаква стратегия ли?

Муахаха! Ти кой мач гледа, човек? Аз гледах един мач, където отбора нямаше никаква идея какво да прави с топката. Не, че азерите имаха, де. Рабех искаше да го сменят явно или да го изгонят. Тоя съдия прякора му е "Азерския Майк Райли". Ортега показа желание, да, ама не и способности. Някъв пич не може да спре топка подадена по тревата. Нямам думи. :| И не му се случва за пръв път. Йовов какъв го играеше на терена. Единствено Топчо, Петков, Сърмов и Гаджев си вършеха работата. Това за тактика...моля, моля. Айде няма нужда. :evil: Разбери, Мъри няма скоро да се върне. Нито пък Наско, да се разпорежда все едно му е бащиния тоя клуб.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 юли 2009 12:22

Deliba6 написа:[/b]/, па тогава да ги почваме!?...

Докога бе, Deliba6? Докога? Т'ва да не ти е фифа? Си сменяш играчи и треньора когато поискаш. Айде малко по-отговорно. Не знам тоя изсуления какво може и какво ще направи, ама... Футбола все повече изглежда като бг политиката. Абсолютна гражданска БЕЗотговорност (в това число се включвам и аз, да). Идват комунягите '44. Ура! Айде на на комунягите! '90 идват сините крадци. Уеееее, долу червените крадци! Айде на сдс! Идва царя. Уееееее, вън синята пасмина! Царя! Царя! Идва Бат' Бойклуки. Уееееее, вън царя! 'оди си в Мадрид! Айде на Бойку! Нали се сещаш, че това е един порочен кръг от който няма излизане. И това докога, а пич? Как ще я правим?

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Re: Изводите от някой факти ...

Мнениеот batceko » 31 юли 2009 12:33

... избягвам да отговарям на лични но няма как ... на вниманието на гугусшито или както там ти викат - като гледам да не обръщам внимание на това кой е комплексирано мучене , щото е явно кой е ... та като оставя на страна този факт което е в унисон с възпитанието на един нормален човек , смея да заявя че никъде не съм казвал че Левски се представя добре - по скоро си е зле отбора .... номера е че цска е даже по зле то в много отношения , а начина по който се отразява не отговаря на действителноста - това е ... нищо повече ... ако и двата отбора са слаби - нека се пише така ... а не за единия огън и жупел , а за другия - с перцето да ги галим щото са много раними :) :) :) ...

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 31 юли 2009 13:04

Lord VOODOO написа:
ministur написа:Това за климата не мога да го разбера!Абе пичове нашите играха в Азербайджан..............не в Боливия на 3500м надморска височина че да казваме че климата им пречел.

Един кратък урок по география: Азербайджан е разположен на западният бряг на Каспийско море, столицата Баку също е разположена на Каспийско море. Въздуха е много влажен и тежък и ако не си свикнал към местните условия ти е много трудно да покажеш добри физически резултати! Сръвнението ти с Боливия е много удачно... да играеш в Баку е почти същото като да играеш в Боливия - на едното място въздуха е по-рядък, а на другото адски влажен! Така че не се учудвай, че отпаднехте физически, казах вече два пъти, че заради спесификата на климата ФК Баку никога не е губил в ЕКТ, даже напротив отбора на Левски е първият, който не е загубил гостуването си на този отбор! Ако можеш да събереш 2 и 2 това трябва да ти говори нещо... ;)

Това е много точно казано наистина.
Колкото до тактиката - Достанич не е променил много схемата, но наистина няма време. Като грешка отчитам пускането на Хичо и връщането на Гаджев в по - задна позиция.
Нека изчакаме малко преди да съдим.....
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Архив”